LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dora4
    03. Ožujak 2020. 08:28

Mimoza hahaha pase mami pa odma i malome 🍬 slatki ste!! 
    Predobro sto te ne maltretiraju sa 3 vadjenja, cekanja na prazno i sve sto je tu kod nas pod normalno! 

Rose1
    03. Ožujak 2020. 08:35

Jutrooo cure!!!
    U Ri nema kise😊
    Kad je moj decko imao problema s anksioznoscu, imali smo osjecaj da smo jedini, a vidim da se puno ljudi bori s tim. Zao mi je da toga danas ima sve vise, a sve je to zbog prevelikog stresa
    Mimoza preslatki

💙

mimoza
    03. Ožujak 2020. 08:36

Cure zao mi je zbog pretrpljenih strahova i smetnji. Nadam se da je to sve iza vas i da se nece javljti napadi. Lijepo je kad podijelite svoju pricu, jer niste same 🥰
    Dora mi ne biramo sta jedemo i pijemo, bitno da je hrana i oboje sretni 😂

• Bebac24
    03. Ožujak 2020. 08:38

Pozz curke da sad normalno sastavim post 🙂
    Ja sam od pocetka pricala svima,ali nitko me nikad nije bas shvacao. 
    Sad me to vise ne dira, ne shvacas,ok ja ne idem i cao. 
    Ja sam sad super, kazem jedino putovanja ali i to ce se rjesiti. Meni je bitno da sam sama sebe dovela u red da mogu svakodnevno super funkcionirati. 
    Skuzim da sam "razdrazvljiva" kad sam jako umorna i tad me zna hvatati cudan osjecaj ali onda spavam i cao. 
    Hvala Vam curke za brigu❤️ ima nas puno sa time. A malo tko razumije. 
    Ja mislim da cu ogtt radit ili u petak ili pon. 
    Meni nije onda bio bljak jako i mislim da sam vadila samo 2 x pa je to ok. 
    Bas cu pitati kunjadu ako je ona vadila sad 2ili 3x. 
    Mi imamo novog clana. 
    Znaci ja svog muza obozavam. 
    To vam je osoba koja MRZI zivotinje u kuci, i opcenito nije ljubitelj psica i macaka( daj njemu svinje,krave,konje) a on nam je dopustio da uzmemo stenca ❤️❤️i to u kuciii ❤️❤️ 
    Bebca je preslatki. Sinoc ga isli uzeti ,jer je dosao do Pazina sa kamionom. Odmah se zaljubio u maloga, malo je cvilio, zelio na kauc ali to ga necemo pustati ,i brzo je shvatio da moze biti kraj kauca. Spavao u kupatilu cijeelu noc bez cviljenja, popiskio se i pokakao na pelenu. Jednu lokvicu napravio na plocicama,i ujutro u primaci mislim od srece kad smo se igrali sa njime. 🙂 Danas kupanac da znam da je stvarno cist hehe. 
    Evo ga nas Jet 🙂https://ibb.co/51QW7t7

https://ibb.co/jGMq0t8

• Bebac24
    03. Ožujak 2020. 08:39

Tockice sestro po kilama 🥰🥰 evo i mene sa istim kilama 😂 al bas me briga ja sam si cool , sretna i debela 😂😂😂😂

Dora4
    03. Ožujak 2020. 08:47

Bebac presladak je!!! Sin isto 🐶
    Ne sekirajte se oko kilaze, sve je to normalno i velika vecina ce otic vrlo brzo nakon poroda, dokle god vam ne stvara zdravstvene probleme dobro je 💪🏼
    Trudy, Zaraa cestitam na lijepih 24tt!! 🥳💞🥰
    Zaraa ako kad naletis i procitas, javi nam se draga, jako cesto mislim na tebe, nadam se da ste ti i bebica dobro 😘
    Hm dugo nema ni sierrav, a sad vec neko vrijeme ni bezzo ne vidim, a ima ih jos kad bacim oko na popis, al da ne budem ko dezurni policajac..dajte tu i tamo samo poruku da ste nam zive i zdrave  

Zvonkica
    03. Ožujak 2020. 09:20

Jutro curke, cijeli vikend nisam ni stigla do moba, a jucer dam jedva izdrzala na poslu koliko mi se spavalo, a ni danas nije nesto bolje..ne znam dal je do ovog vremena..
    Jucer poslijepodne bila na pregledu i sve super..moram priznati da sam se malo brinula jer bebu jedva osjetim (danas 18+6), decke sam u ovoj fazi puno vise osjetila, mozda zadnja 2 dana nesto vise ali dr kaze da je to normalno jer je maternica i stijenke vec sve rastegnuto a ne stisnuto ko prije i da beba nije nista mirnija vec je do toga..
    Sto se tice napadaja panike, znam dvije osobe koje imaju s tim problema i mislim da bi se o tome trebalo vise pricati, samo nas mentalitet je nazalost takav da te odmah svrstaju u ludake, a u biti svatko ima neki svoj okidac, meni je od stresa otisla stitnjaca kad sam krenula radit, komotno mogu reci da sam dozivljavala mobing na poslu, ali pripravnik si pa sutis...moram priznati da sam se iznenadila koliko vas je samo ovdje prijavilo te probleme...jedna od meni bliskih osoba ima problema s anksioznoscu i na tabletama je, receno je da je prije potrazila pomoc da bi se mogli izbijeci lijekovi, ali vec je sve bilo tako eskaliralo da je ona imala takav napadaj i kratko cak u vrapcu zavrsila..kad je probala bez lijekova sve joj se krenulo vracat tako da kasnije nije ni pokusala bez terapije..tako da  mislim da je stvarno bitno potraziti strucnu pomoc..
    Puse svima 😘😘

dana130
    03. Ožujak 2020. 09:22

Dobro jutro curee 😘
    Bebac pasic je presladak, sin pogotovo 🥰 sto se tice ovih napadaja, nemam iakustva, ali citajuci tvoje postovoe, dravo mi je da si uspjela sama sa sobom rijesiti neke stvari, a putovanja, lako za to, bit ce 😘
    Mimoza 😘
    Curke ja na polovici ❤️
    Jos samo ovoiko i gotovo 💪
    Mislim da sam jucer ioak osjecala neke baloncice, sva sam napeta kako nikako osjetit a vec 20tjedana,jedva cekam utorak i pregled. 
    Ugodan dan svima i sretno na pregledina 😘

Baby girl 💜

Trancie
    03. Ožujak 2020. 09:27

Bebac preslatki su oboje :-) Znam da je tako i moj rođak isto se nagovorio i uzeo zlatnog retrivera u stan...ja sam ko dijete imala Papigu i ludi smo za njom bili... 
    Da baš se Zara nije dugo javila... ovih ostalih se čak i ne sjećam.. ali vidim da nas se nekolicina sa popisa samo javlja stalno...
    Nadam se da su svi dobro.

Mila7
    03. Ožujak 2020. 09:29

Jutro svima 🥰
    Evo ja sam rijesila ogtt i trece vađe je, super su tete u domu zdravlja razrijedile sokic pa sam ga super podnijela. Inace mi kazu da ako se ide u Vuk Vrhovec da se moze traziti vađenje iz prsta jer sa jedino oni koriste serume kod takvog vađenja. Da sam ranije to znala isla bi tamo al eto gotovo je sada i cekam nalaze.
    Zelim vam sretan u suncan dan 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.