Mrvicak draga, kad stignes, 26.3.pregled. Slucajno vidjela da pise 10.3.
💙
Bebac, presladak je psić! Uživajte sad s njim dok ne dođe bebica
2020. - 🌸It's a girl🌸
2025. - trying again 🍀
Rose super da ide na bolje, najvaznije da si ti odradila pretrage i da su te pogledali, jos da dodje uk sterilna i na konjicu si!!🦄 moze i jednorogu 😋
Vrapcic htjedoh ti jucer napisat, ali mislim da sam zaboravila, za IAT si pitala jel dobro sto je negativno, da! Treba bit negativno, sad si stvarno bez brige, super to, super ogtt, danas odradis super pregled i mozes i ti na 🦄 hahaha 😀
Ja sam sigurna da su bebice jucer bas reagirale na glazbu, drzala sam mob skroz blizu trbuha i zvuk na najjace hahahahah mislim da je i gluhi susjed cuo, a kamoli ne oni naravno da sam poslije brinula jel bilo preglasno i jesam li ih previse ozracila...nikad na zelenu granu!!!
Indy jesi li i ti danas punih 24tt, pitam zato jer znam da nam je isti dan termin, a ne znam kako ti racunas?
Cure ja vas citam i nedjelju i jucer i danas, ali nisam imala snage pisati jer prehlada ne da ne prolazi nego kasalj je sve gori i gori, tako da sam sad dosla kod doktorice. Moja je na godisnjem pa sam morala u suprotnu smjenu. Nadam se da nije nista strasno.
Cestitke svima na okruglim tjednima. ♥️
Dana cestitke na predjenih pola puta 🎉😍
Bebac jao preslatki su obojica 🥰
Vrapcic kod mene su kontrakcije cesce navece, ali ja stvarno spavam u komadu cijelu noc, tako da nisam nikad osjetila da se tad javljaju. Uglavnom, prazni mjehur sto cesce, jer je i to ponekad razlog pojave kontrakcije. Meni kad je beba preaktivna (80% dana) izazove kontrakcije 🤨 Sad sam bas radila ctg zbog njih, pa cemo vidjeti slj tjedan sta kaze doktorica. Je li ti imas danas pregled?
Tocka evo i kod mene nizak secer. S obzirom da se ovdje vadi samo sat vremena nakon popijene glukoze, on je bio 3.9. Mada meni doktorica kaze da je to predobro i da uzivam u hrani. Ja inace od rodjenja imam hipoglikemiju i jedem po 5-6 puta dnevno manje obroke, ali nikad slatko nisam voljela. Na vagi +9kg stoji vec 12 dana.
Dora kod tebe je pravi tulum unutra 🥰😂 ja ne zelim ni zamisliti kako bi to izgledalo, jer i ovaj jedan mi sve okrenu naopacke unutra 😂 Danas je udarao po cgt-u, mislila sam da ce otkaciti onaj remen haha Stvarno je hiperaktivan.
Dobar dan drage curke.
Nisan bila na forumu od subote i skupilo se toliko stranica... Da vam budem iskrena nisan čitala ništa osim ove zadnje tako da neman pojma šta se događa, nadan se da ste sve dobro i da ste doma, da nije bilo nikakvih bolnica.
Ja san u nedilju imala pravu kratkotrajnu trudničku depresiju. Znate ono kad vam se čini da ste same na svitu i da sve morate same 🙈. Hormoni su me oprali totalno, muž je vidia koja je priča pa me nije ništa ni pita. Srića jučer san se probudila skroz normalna 😁
https://lpmf.lilypie.com/yvDOp2.png"
Hahahah mimoza e jesi me nasmijala s ovim da ce otkacit remen jao cure, u bolnici su znali imat tako glasno navijen taj ctg da je cijeli odjel odzvanjao, ja sam stalno razmisljala jednom kad mene budu prikapcali na to ja cu izludit koliko je to glasno, a bas me interesira jel se bebice onda isto uznemire i pocnu se koprcat il se pak umire od straha, bas je preglasno 😨 mimoza, moja endokrinologica na 3.9 nalaz isto kaze super, bolje u trudnoci da je nizi..
Ja sam vadila nataste i postprandijalno (2h nakon jela), cekam nalaze, ne znam kako to da me nije na ogtt vec poslala s obzirom na tjedne, a ovo +tsh vadim svaki mjesec..valjda ce me onda iduci put ili ako nalaz ne bude dobar me odmah posalje na ogtt pa dijetica, uf, znam da to mogu izdrzat ako bude bas trebalo, ali se stvarno nadam da nece!
P.s. evo danas +4kg na vagici, a trbusina OGROMNA, samo cekam kad ce krenut i vaga pokazivat taj rast, vec sad imam osjecaj da cu se raspuknut uskoro, a najvece bujanje je tek preda mnom
I jos da prijavim da me jucer uzasno probadalo i boljelo dolje u njoj, sad vec nekoliko tjedana tako bude najintenzivnije dan/dva prije nego napunim tjedan..
Ja se nikak nisam mogla prijaviti na forum od prekjucer😓
Svim curama danas sretno na pregledima!!!🤞
Čestitke svim curama na punim tjednima! I meni je svaki četvrtak mali rodendan😂 još uvijek mi vrijeme sporo prolazi, doma sam od početka trudnoće i već mi je dosta i TV-a, čitanja, kuhanja, uživanja u samoci🙈
Drago mi je da ste sve dobro i da pregledi prolaze uredno, samo nek se nastavi niz lijepih vijesti.
Meni je nos kompletno začepljen, od spavanja ništa, grlo malo pecka samo ujutro.
Koljena su me počela boliti, pretpostavljam od spavanja na boku, jel to moguće?
Imam još pitanje, da li je nekome bebica po uzv na početku bila veća pa je kroz tjedne pak manja?
Sortiraj odgovore
Najstariji