Dora pretpostavila sam da IAT treba i biti negativan, tako da je vjerojatno sve ok i što se toga tiče. Nadam se da će danas biti sve ok.. 😊 Ma samo nemoj tako često prislanjati mobitel i sve ok 👍👍Ali definitivno reagiraju na glazbu ❤️💜
Leonie baš mi je žao da te tako pošteno uhvatilo.. 😔 Drži se...
Mimoza da, danas imam pregled 😊 Jedva čekam.. To si za mjehur u pravu sigurno, jer baš osjetim momentalno olakšanje kod tih kontrakcija kada obavim wc... 👍
Daisy moguće je za koljena. Mene tako zna cijelom dužinom recimo lijeve ili desne strane boljeti. Želim ti brz oporavak! Moja je beba do sad uvijek bila veća, ali vidjet ćemo danas što kaže uzv. 😊
Mila drago mi je za dobre nalaze 💪 Hvala, javim se svakako nakon pregleda 👍
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Bebac e ja ti zavidim ja sam bila na granici da uzmem psa tako sam ga htjela silno,al kad sam vec dobila test pozitivan iskreno nisam se usudila nisam znala dal cu da budem sposobna da se brinem jos o psu .Jos kad sam saznala dasu dvojke mislim se ne ..al zelju nisam potisnula vec sam svecano rekla svima da cu ako bogda kad mi bebe budu malo vece bas kad budu tako kao tvoj sin uzecu sebi .Naravno dace djeca da budu ti koji ce htjeti psa bicu pokvarena 😂.i kod mene dolazi u obzir samo tako mala i cupava pasmina .mislim dase ta vrsta psa zove maltezer sto ja zelim ..al dotad mogu samo da cekam
I ti blizanci, to sam propustila…predivno🥰
Vidi dal si propustila ne znam ,nama je tako kako je ,ja sam se uvjek salila da nemam vremena da budem 2 ×trudna dami trebaju blizanci i desilo se ..al iskreno kad vidim svoje sestre bebu svog necaka koji zna zaista da place ja se uplasim i pomislim Boze pa ja cu imati 2 bebe ..😂.a tek moj muz koji me samo pogleda i pita sta cemo mi da radimo ?Ja sam ta koja mora da smiruje situaciju i kaze nista .nase bebe nece da placu 😂😂.i tad nastaje show jel naravno svi prisutni se pocnu smijati ..
Hahaha ma bit ce to sve super. Meni se cini jos teze ona razlika od godinu i pol...Mislila sam reci da nisam znala da i ti cekas duplice, da mi to promaklo
💙
Rose nema temperature hvala Bogu, iako me povremeno obuzima nenormalna vrucina.
Yvette, i ja sam se prepala kad sam dobila zgaravicu, ali nije stalna. Dodje samo kod prejedanja, a sada mi dodje i od prekomjernog konzumiranja caja.
Ja dosla s pregleda, nije mi dala antibiotike niti ista novo, samo da odem ujutro izvadit krv da vidimo ima li kakvih odstupanja. Sada me vec jako trbuh boli od kaslja. Na knjizici mi je i uputnica za ogtt, a doktorica je rekka nek to ne radim ovaj tjedan kad sam ovakva. Joj kolko pikanja me ceka u narednih tjedan dana 😮
Kaktusica žao mi je da si tako loše spavala, no razumijemo se potpuno. Ja se vrtim ko na ražnju cijelu noć, za poluditi... I kod slabosti smo tu negdje, pojela za ručak varivo od poriluka sad mi nekako mukica. A baš ga inače volim i paše mi.. 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Nije neka specijalna nervoza, čak sam ok, no stignem se još unervoziti.. 😂😂😂
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Mila drago mi je za odlicne nalaze
Daisy moguce je zs koljena, stalno na boku, neke cudne pozicije, zgrcene...
Kaktusica hvala sto pitas🤗pa bolje je, nocu me nije boljelo, naspavala se, ujutro isto solidno,sad opet za za vrijeme mokrenja i nakon toga boli...rekla mi prijateljica da njoj sve isto tako bilo, najjace kod mokrenja iako ne kuzim zasto i da su dosli do zskljucka da su ligamenti. Nju su danima promatrali, iskljucili su bubrege, s.crijevo, mjehur...i ta bol joj se povremeno vracala...
Jos cekam urinok.i briseve, rekli da probam zvati u sri.
Zao mi je sto se nisi naspavala, a to je to "blazeno stanje"😂🤣
ManaMare i ja sam cula da su dosta teska i zauzimaju puno mjests u autu, a jedna prijateljics kaze da su joj super...bo
💙
Daisy mislim da si ti pitala..moji decki su u pocetku bili koji dan veci a kako je trudnoca odmicala, koji dan manji...cini mi se da ce tako i s ovim biti..u drugoj trudnoci su me cak predkraj narucivali cesce nego je uobicajeno na preglede da ne bi bio zastoj u razvoju, rodila 37+1 bebu od 2910 grama..znaci da je docekao 40ti tjedan bio bi sigurno punih 3 kg...znaci skroz prosjecna beba...
Rosenema temperature hvala Bogu, iako me povremeno obuzima nenormalna vrucina.
Yvette, i ja sam se prepala kad sam dobila zgaravicu, ali nije stalna. Dodje samo kod prejedanja, a sada mi dodje i od prekomjernog konzumiranja caja.
Ja dosla s pregleda, nije mi dala antibiotike niti ista novo, samo da odem ujutro izvadit krv da vidimo ima li kakvih odstupanja. Sada me vec jako trbuh boli od kaslja. Na knjizici mi je i uputnica za ogtt, a doktorica je rekka nek to ne radim ovaj tjedan kad sam ovakva. Joj kolko pikanja me ceka u narednih tjedan dana 😮
Vazno je da nema temperature, bit ce neka jaca prehlada, a kasalj uvijek iscrpi...nadam se da ce brzo proci i da ce nalazi biti dobri...javi
💙
Curke, stigao mi nalaz ogtt-a :
4.9
8.9
6.3
Po ref vrijednostima mi se čini da je to ok sve ☺☺
Superrrr🎉🎊
💙
Pozdrav cure, ja ovako kao padobranac sa jesenskih beba. 🙈
Gledala sam kolica Bebbetto Luca 3u1, ima li netko iskustva sa njima?
Cure na jesenskim bebama su rekle da su citale/cule da nije neka kvaliteta i da su jako teska, pa neznam, nisam ih vidila ni probala uzivo, al ovako preko neta ona su mi trenutno zapela za oko
Hvala vam
Mi imamo bebeto murano, prosla dvoje djece, ja sam zadovoljna s kosarom i sportskim dijelom...ali s jajem nisam zadovoljna i frendica koja ih ima isto to veli...jaje kao da je neko malo skuceno i kad bebac poraste ko da mu postane skuceno...moj muz ima jos neku zamjerku za jaje ali sad sam zaboravila koju..
Svea wow, super nalazi, cestitam 🥳🥳
Rose mene boli u predjelu bubrega i nekako.mi je slabiji mlaz cim popijem manje tekucine nego obicno a i ako taj dan jedem slano. Probaj se prisiliti na te 2l vode, meni vise na usi izlazi, imam kedan blokic gdje stavljam crtice koliko puta sam napunila bocu...
Vrapcic da, bas kao na raznju. To je najbolja usporedba 😴
Sortiraj odgovore
Najstariji