LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    zmya
    03. Ožujak 2020. 09:46

Bebac ajme prekjut je!
    Ja bi isto jednog malog cupavca doma, mozda bude prilike sad kad bude manje putovanja i terena hehe.
    Moji imaju doma maltezericu i macku. Papiga je nedavno uginula, al to je pravo zivotinjsko carstvo..Macka i pas jedu iz iste zdjele, smijeh su :)

Vrapčić123
    03. Ožujak 2020. 09:47

Jutro curke!
    Dora nije mi se navlakica  još osušila, tako da ni sinoć nismo još spavali s novim članom, hehe 😂 
    Da, pregled je danas. Hvala ti na lijepim željama, zaista se nadam da će sve biti kako treba. 🙏
    Rose eto svuda kiša, a u Ri bez kiše... 🙊😁😲
    Mimoza baš ste lijepi, uživajte 😁

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

03. Ožujak 2020. 09:48

Dobro jutro cure!
    Bebac bitno je da imas podrsku od najbitnijih ti ljudi. Iz vlastitog iskustva mogu reci da ljudi ne razumiju i ne postuju tudje strahove ali njihove bi trebali itetako razumijeti..u pitanju je samo vlastita guza..nazalost prevladao je jedan veliki egoizam u ljudima. A ti glavu gore, kada budes spremna napraviti ces taj korak a ne onda kada ti se to namece 😘
    Psic je presladak, i tvoj sin isto 😍 a sta se muza tice vjeruj mi da ce na kraju on biti taj koji je najludji za psom..uvijek bude tako ;)
    Dana cestitam na polovici trudnoce 😀
    Mila drzim fige za dobar nalaz!

03. Ožujak 2020. 09:55

Vrapcic sretno danas na pregledu, biti ce sve super, javi nam se sa dobrim vijestima 
    Nema ni u puli kise, barem za sada..

dana130
    03. Ožujak 2020. 10:02

Svea, dora i vama cestitke na ounim tjednima, bas volim tw pune tjedne 🥰🥰
    Snoopy hvalaa 😘
    Da, u ri za sad nema kise, ali po prognozi, nece nazalost predugo potrajati 😑

Baby girl 💜

Vrapčić123
    03. Ožujak 2020. 10:12

Snoopy hvala ti, tek je popodne pregled, javim vam se svakako čim ga obavim 💜❤️
    Cure koje imate bh kontrakcije, jel ih imate možda najviše tijekom noći? Dok sam u snu ne znam procjeniti jesu li to bh, jer sam u polu snu, no trbuh mi bude tvrđi često i kad se okrećem s jednog boka na drugi osjetim tu tvrdoću trbuha... Jel bude i vama tako? Ili inače trbuh bude tvrđi noću? Još kako idem non stop na wc, i urina se nakupi pa mi onda i to nekako još stegne trbuh.. Ne znam lijepo opisati... Jeste me shvatile kod ovog pokušaja opisa? 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

Vrapčić123
    03. Ožujak 2020. 10:24

Bebac sin i pesek su preslatki 💙💙
    Dora čestitam na ulasku u 24.tjedan 🥰 Lijepo vrijeme ide... 😊 Brzo ćete vi odraditi i ovaj 6.mjesec i onda ubrzo dolazi 7.mjesec trudnoće 🥰
    Dana tebi čestitam na polovici puta 💜 Ovo je velika stvar! Vrijeme odmiče po malo (nekada brzo) i uskoro ćemo pratiti kako koja ide u rodilište roditi... 👶🏻❤️
    Cure vidim da i vas većina voli i ima peseke, moj muž i ja smo se složilid da ako ćemo ikada imati kuću da ćemo si svakako nabaviti njemačkog ovčara, ja općenito volim sve pse, no njemački ovčar mi je baš divan divan ❤️ Predivno biće 😍

Vrapčić123
    03. Ožujak 2020. 10:27

Svea možda i nisu, možda trbuh mora biti tako tvrđi noću!? Nisam pametna uopće! 🤦‍♀️No kako ja imam tijekom dana te bh kontrakcije, onda sam se nekako sjetila da ih imam možda i noću!? 

Dora4
    03. Ožujak 2020. 10:30

Zvonkica super za dobar pregled, bas je olaksanje otic na pregled i cuti da je sve u redu, a pogotovo ako jos imas neko pitanjce i nesto te brine pa ti dr. odagna tu brigu!
    Vrapcic nadam se da ce bit suh do danas navecer, vidjet ces kako je sjajno, hahah jedino ces se mozda morat borit s muzem oko jastuka 😂🤭
    BH kontrakcije imam od negdje 20.og tt, preko noci mi se zna isto stiskat, najvise kad krenem s prevrtanjem i odlascima na wc(nocas primjerice 4x, luda sam vise bila, imam osjecaj da nisam pola sata odspavala sve skupa), ali imam ih i tijekom dana, ako se vise krecem (tipa izvadim sudje iz masine) i primjecujem da mi zna biti kad se uzrujam oko neceg pa za par minuta stisne, nije nimalo bolno, ali sad kako su i bebe i trbuh veci izgleda jako cudno, najcesce mi je na desnoj strani, ponekad zna bit i lijevo, kao da se uvijek ista mjesta stiscu..
    I zna mi bit da se opusti, ali ostane jedna mala kvrgica jos kratko, onda ne znam jel moguce da je to glavica?!
    Jucer prije spavanja smo im pustali mozarta pa bumbarov let, hahaha cure moje!!!! Koji party je bio, dvije lopte i udri hopsanje, bas se vidjelo na povrsini gdje se javljaju, do sad smo uvijek pod rukom osjetili, nikad da se bas vidi 🥰🤭
    Dana i svea cestitam na punim tjednima 💗💗💞 meni je to cijeli dogadjaj kad dodje taj utorak!🥰

Dora4
    03. Ožujak 2020. 10:45

Svea da!!! Bas rodjendanski 
    Rose kako si nam danas draga, ti pomaze spasmex? Meni je on znao bit bas super, on je bas za opustanje glatkih misica 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.