LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • indy34
    03. Ožujak 2020. 12:36

Bebac24

indy34

Bebac e ja ti zavidim ja sam bila na granici da uzmem psa tako sam ga htjela silno,al kad sam vec dobila test pozitivan iskreno nisam se usudila nisam znala dal cu da budem sposobna da se brinem jos o psu .Jos kad sam saznala dasu dvojke mislim se ne ..al zelju nisam potisnula vec sam svecano rekla svima da cu ako bogda kad mi bebe budu malo vece bas kad budu tako kao tvoj sin uzecu sebi .Naravno dace djeca da budu ti koji ce htjeti psa bicu pokvarena 😂.i kod mene dolazi u obzir samo tako mala i cupava pasmina .mislim dase ta vrsta psa zove maltezer sto ja zelim ..al dotad mogu samo da cekam

Heheheh , ja sam imala 10 g psa,mjesanac. Prvih 3 je spavala samnom i bivsim u krevet. Kako je doso moj muz tako je ona morala van iz kreveta 😕 kad sam se preselila kod njega napravili smo joj box. Uginula je taman kad smo bili na godisnjem i zaceli ovog bebaca ❤️ svekar nam nije htio ni javiti da se ne vratimo ranije doma.
    Ovaj je mjesanac maltezer/shitzu stim da je sve od shitzua pokupio i to mi je jako drago jer su oni mirniji.
    Uzela sam ga sad taman do poroda da ga naucim neke osnove mada nuzdu zna vani obaviti i evo nocas na peleni bez problema.
    Da da tako sam i ja mali je htio 😂 al htio je da samo sta sam ja htjela malo vise heheh.
    Mislim da bas kad rodim nakon onih 15-20 dana ce nam bit najbolje jer cemo stalno u setnje i on sa nama 🙂 a drugo je lako, ocetkas svaki dan, njegujes, imamo dvoriste biti ce vani po danu. Vidit cemo, za sad sam jako zadovoljna. Kupala ga i doslovno ni jednu dlaku nije pustio ❤️

Zao mi je zbog onog predhodnog sto je uginuo..a hvala na podrsci znaci uredu je da kazes djeca hoce 😂.iskreno sad ga nisam uzela jel bila sam nekako lijena jel sve moram sama pa se mislim ajde zato nikad nije kasno al def.cu da to obavim jel iskreno kad vidim malo djete i malog psa ..a smatram daje to takodje dobro za djecu ,tako da bice to Team ..Moj muz svakako obozava zivotinje tako da ako jos ja kazem uzimamo i ja cu to da preuzmem na sebe nece da bude problema ..al o tom potom .bice mi mnogo odjednom i 2 bebe ,moja velika beba (moj muz)i jos pas ..nek saceka bar pas 

yvette
    03. Ožujak 2020. 12:38

Bebac cestitam na pridruzenom clanu, presladak je. Mrvica mala 🥰
    Prijavljujem zgaravicu. Nadam se da je to sinoc bilo slucajno jer sam se prejela i da me nece pratiti do kraja.

Dora4
    03. Ožujak 2020. 12:39

indy34

Rose1

indy34

Bebac e ja ti zavidim ja sam bila na granici da uzmem psa tako sam ga htjela silno,al kad sam vec dobila test pozitivan iskreno nisam se usudila nisam znala dal cu da budem sposobna da se brinem jos o psu .Jos kad sam saznala dasu dvojke mislim se ne ..al zelju nisam potisnula vec sam svecano rekla svima da cu ako bogda kad mi bebe budu malo vece bas kad budu tako kao tvoj sin uzecu sebi .Naravno dace djeca da budu ti koji ce htjeti psa bicu pokvarena 😂.i kod mene dolazi u obzir samo tako mala i cupava pasmina .mislim dase ta vrsta psa zove maltezer sto ja zelim ..al dotad mogu samo da cekam

I ti blizanci, to sam propustila…predivno🥰

Vidi dal si propustila ne znam ,nama je tako kako je ,ja sam se uvjek salila da nemam vremena da budem 2 ×trudna dami trebaju blizanci i desilo se ..al iskreno kad vidim svoje sestre bebu svog necaka koji zna zaista da place ja se uplasim i pomislim Boze pa ja cu imati 2 bebe ..😂.a tek moj muz koji me samo pogleda i pita sta cemo mi da radimo ?Ja sam ta koja mora da smiruje situaciju i kaze nista .nase bebe nece da placu 😂😂.i tad nastaje show jel naravno svi prisutni se pocnu smijati ..

Hahahah i ja svome govorim da ce nasi bit super i da nece plakat, ahahahaha 😂😂 cesto smo znali srest susjede koji imaju turbo mirne blizance i nijednom ih nismo culi da placu pa mislim da mi muz cak i vjeruje jer ga uvijek u tim nasim razgovorima pitam evo jel njih ikad cuo il vidio kako placu, tu mu izbijem sve argumente 😂 a mislim si, sigurno doma urlicu iz petnih zila, a vani se prave fini..

Amelie 1
    03. Ožujak 2020. 12:43

Yvette meni zna naletit žgaravica u prosjeku svaka 2-3 dana, ne pomaze ništa, doktorica mi rekla da uzmem Reflustat, ni on nažalost nije bio od pomoći. Pratila sam hr

DanijelaBB
    03. Ožujak 2020. 12:44

Dora4

Danijela bas sam za vikend pitala di si nestala! Misla sam da se provodis, a kad ono ti u lunaparku emocija, zao mi je..ajde sreca da nije dugo trajalo

Ajme Dora, nadan se da nećete doživit to stanje...da mi je muž iša nešto pametovat tražila bi razvod braka. Ne mogu ti to opisat kako mi se psiha izokrenila. I jučer glava skroz normalna, sinoć smo izišli u kino da se još malo opustin 😊

https://lpmf.lilypie.com/yvDOp2.png"

Amelie 1
    03. Ožujak 2020. 12:44

Ode post🤦‍♀️
    Pratila sam i hranu koju jedem i koliko jedem, nisam našla beku poveznicu...

DanijelaBB
    03. Ožujak 2020. 12:48

Vidin da se puno piše i o pasićima 🐾❣
    Ja jedva čekan da se moja akita i beba Mia upoznaju, bnadan se da će to bit obostrana ljubav za dugo vrime 😊

https://lpmf.lilypie.com/yvDOp2.png"

Dora4
    03. Ožujak 2020. 12:49

DanijelaBB

Dora4

Danijela bas sam za vikend pitala di si nestala! Misla sam da se provodis, a kad ono ti u lunaparku emocija, zao mi je..ajde sreca da nije dugo trajalo

Ajme Dora, nadan se da nećete doživit to stanje…da mi je muž iša nešto pametovat tražila bi razvod braka. Ne mogu ti to opisat kako mi se psiha izokrenila. I jučer glava skroz normalna, sinoć smo izišli u kino da se još malo opustin 😊

Zuta minuta, nek je proslo i ne ponovilo se!! 

mimoza
    03. Ožujak 2020. 12:49

Dora pa ne moze sve ni tebe zapasti, sad bi htjela i dijetu, e pa nema nista od toga. Sigurno ce ti biti dobar secer, ne brini se. 
    Bebac ne znam nista. Danas sam bila samo sa medicinskim sestrama, nisam ulazila kod doktorice. One su onaj papir sa ctg-a dali doktorici, a ja tek slj utorak imam pregled kod nje, mada ovdje doktori nista ne govore ako je sve ok. 
    Yvette ja imam stalno zgaravicu zadnjih 10tak dana. I kad sam sita i kad sam gladna i kad jedem zdravo i kad jedem nezdravo. To je jednostavno tako. Maternica se digla i pritisla zeludac, iz njega izlazi kiselina prema jednjaku i nama dolazi taj osjecaj zarenja.

kaktusica
    03. Ožujak 2020. 13:02

Pozdrav cure, grozno sam.spavala nocas, probudila se u 3 i bila budna do 8 dok muz i mali nisu otisli. Onda sam spavala do 12. Vrijeme sugavo, kisa, ja onako gladna potrpala dva topla sendvica s majonezom i sad mi je slabo 😑
    Bebac predivna slikica, dva preslatka bica i prijateljstvo za cijeli zivot ❤❤ 
    Vrapcic kako si, jesi nervozna zbog pregleda? Bit ce to sve super, vjerujem da ces uzivati i biti puna dojmova i javiti nam kako je proslo 😘
    Rose jel popustila bol danas? Kad ce nalazi urinokulture? Ja jucer opet pocela piti brusnicu, jao sto je kisela, uff...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.