Pozdrav cure, grozno sam.spavala nocas, probudila se u 3 i bila budna do 8 dok muz i mali nisu otisli. Onda sam spavala do 12. Vrijeme sugavo, kisa, ja onako gladna potrpala dva topla sendvica s majonezom i sad mi je slabo 😑
Bebac predivna slikica, dva preslatka bica i prijateljstvo za cijeli zivot ❤❤
Vrapcic kako si, jesi nervozna zbog pregleda? Bit ce to sve super, vjerujem da ces uzivati i biti puna dojmova i javiti nam kako je proslo 😘
Rose jel popustila bol danas? Kad ce nalazi urinokulture? Ja jucer opet pocela piti brusnicu, jao sto je kisela, uff…
Joj,ja sam tako preksinoć, a od 7 radim.
Kako sam se porezala u nedjelju dok sam kuhala, sam lijepo isla na feniranje😁
Tko bi tu dugu kosu prao s tim prstom.
Pa s frendovima na cugu, kao kratku, u 9 sam doma dosla.
I to je to što pamtim, valjda sam se po inerciji tuširala i zaspala.
Čitala sam da je to vještičji sat, one koje se bude izmedju 3 i 4 ujutro.
Tako da...😁😂😂😂
Curke, stigao mi nalaz ogtt-a :
4.9
8.9
6.3
Po ref vrijednostima mi se čini da je to ok sve ☺☺
Super,bravo🙂🙂
Imamo Bebetto torino, istina da nije nije neka luda kvaliteta al ima dosta opcija na kolicima koja mi odgovaraju, tako da sam ih ostavila i za drugo dijete. Mutsy evo su puno kvalitetnija ali meni su bila preteška za sklapanje. Kod kupnje kolica najbolje je isprobati u ducanu i vidjeti koje vam najvise odgovaraju
Pozdrav curke 🙂
Bebac pasek i malac su preslatki 💞 mi imamo mjesanca njemackog ovcara i jazavcara vec 8 godina, super je, malac ga obozava 😁
Cestitke svima na okruglim tjednima i nadam se da ce svi pregledi dobro proc.
Moj je bio odlican 👍 sve ok, rekao mi je da je bebac kao po knjigama, plodne vode koliko treba, a buduci da sam do sad samo 4 kg u plusu (mislim da im se vaga pokvarila 😄 ) ne moram radit ogtt 🥳🥳🥳🥳 tj, vidjet cemo iduci put koliko cu dobit, pa eventualno tad radit 🙂 i pohvalio me kako pazim na prehranu 😂 presretna sam sto ne moram na ogtt 🥳🥳
Pozdrav curke 🙂
Bebac pasek i malac su preslatki 💞 mi imamo mjesanca njemackog ovcara i jazavcara vec 8 godina, super je, malac ga obozava 😁
Cestitke svima na okruglim tjednima i nadam se da ce svi pregledi dobro proc.
Moj je bio odlican 👍 sve ok, rekao mi je da je bebac kao po knjigama, plodne vode koliko treba, a buduci da sam do sad samo 4 kg u plusu (mislim da im se vaga pokvarila 😄 ) ne moram radit ogtt 🥳🥳🥳🥳 tj, vidjet cemo iduci put koliko cu dobit, pa eventualno tad radit 🙂 i pohvalio me kako pazim na prehranu 😂 presretna sam sto ne moram na ogtt 🥳🥳
Oo,bravo.
Pa to su super vijesti, bitno da ste malac i ti ok😊😊
Opaaa Trudy pa ti si super, svaka cast! A sad na sunce svoj tjedni menu sto jedes 🤣 Bravo.za super pregled 🥳
Svea super ti je nalaz, sve u dobrim ref.intervalima za trudnocu
Meni je upravo stigao nalaz glukoze na mail, i nataste i 2h nakon jela mi je 4.5, prezadovoljna sam 💪🏼 Nadam se da ce i endokrinologica biti, cekam jos tsh vidjet..
Sad cu odmah jos par cokoladnih bananica za nagradu
Trudy, super za odlican pregled!! 🥳 hej, ne samo da smo u dan trudne nego se i kilazom pratimo, odlicno da ne moras na ogtt ☺️
Dora jeee super za dobar nalaz, sad ce kile rasti 😂🎉
Hahahah ajde, copraj me
Evo i tsh stigao, 1.2 (za drugo tromjesecje je granica 3) 🥳🥳
Stigo vrazicak na svoje, sad bi se guza i pizzom mozda pocastila umjesto da nastavim lijepo i zdravo kako treba 🙈
Sortiraj odgovore
Najstariji