LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • anav05
    03. Ožujak 2020. 13:41

kaktusica

Pozdrav cure, grozno sam.spavala nocas, probudila se u 3 i bila budna do 8 dok muz i mali nisu otisli. Onda sam spavala do 12. Vrijeme sugavo, kisa, ja onako gladna potrpala dva topla sendvica s majonezom i sad mi je slabo 😑
    Bebac predivna slikica, dva preslatka bica i prijateljstvo za cijeli zivot ❤❤
    Vrapcic kako si, jesi nervozna zbog pregleda? Bit ce to sve super, vjerujem da ces uzivati i biti puna dojmova i javiti nam kako je proslo 😘
    Rose jel popustila bol danas? Kad ce nalazi urinokulture? Ja jucer opet pocela piti brusnicu, jao sto je kisela, uff…

Joj,ja sam tako preksinoć, a od 7 radim.
    Kako sam se porezala u nedjelju dok sam kuhala, sam lijepo isla na feniranje😁
    Tko bi tu dugu kosu prao s tim prstom.
    Pa s frendovima na cugu, kao kratku, u 9 sam doma dosla.
    I to je to što pamtim, valjda sam se po inerciji tuširala i zaspala.
    Čitala sam da je to vještičji sat, one koje se bude izmedju 3 i 4 ujutro.
    Tako da...😁😂😂😂

• anav05
    03. Ožujak 2020. 13:44

svea

Curke, stigao mi nalaz ogtt-a :
    4.9
    8.9
    6.3
    Po ref vrijednostima mi se čini da je to ok sve ☺☺

Super,bravo🙂🙂

Mila7
    03. Ožujak 2020. 13:44

Imamo Bebetto torino, istina da nije nije neka luda kvaliteta al ima dosta opcija na kolicima koja mi odgovaraju, tako da sam ih ostavila i za drugo dijete. Mutsy evo su puno kvalitetnija ali meni su bila preteška za sklapanje. Kod kupnje kolica najbolje je isprobati u ducanu i vidjeti koje vam najvise odgovaraju

Trudy
    03. Ožujak 2020. 13:46

Pozdrav curke 🙂
    Bebac pasek i malac su preslatki 💞 mi imamo mjesanca njemackog ovcara i jazavcara vec 8 godina, super je, malac ga obozava 😁 
    Cestitke svima na okruglim tjednima i nadam se da ce svi pregledi dobro proc. 
    Moj je bio odlican 👍 sve ok, rekao mi je da je bebac kao po knjigama, plodne vode koliko treba, a buduci da sam do sad samo 4 kg u plusu (mislim da im se vaga pokvarila 😄 ) ne moram radit ogtt 🥳🥳🥳🥳 tj, vidjet cemo iduci put koliko cu dobit, pa eventualno tad radit 🙂 i pohvalio me kako pazim na prehranu 😂 presretna sam sto ne moram na ogtt 🥳🥳

Trudy
    03. Ožujak 2020. 13:47

Aha, i iduci pregled je 31.3. (Dana i ti se zabiljezi tada 😉 )

• anav05
    03. Ožujak 2020. 13:48

Trudy

Pozdrav curke 🙂
    Bebac pasek i malac su preslatki 💞 mi imamo mjesanca njemackog ovcara i jazavcara vec 8 godina, super je, malac ga obozava 😁
    Cestitke svima na okruglim tjednima i nadam se da ce svi pregledi dobro proc.
    Moj je bio odlican 👍 sve ok, rekao mi je da je bebac kao po knjigama, plodne vode koliko treba, a buduci da sam do sad samo 4 kg u plusu (mislim da im se vaga pokvarila 😄 ) ne moram radit ogtt 🥳🥳🥳🥳 tj, vidjet cemo iduci put koliko cu dobit, pa eventualno tad radit 🙂 i pohvalio me kako pazim na prehranu 😂 presretna sam sto ne moram na ogtt 🥳🥳

Oo,bravo.
    Pa to su super vijesti, bitno da ste malac i ti ok😊😊

kaktusica
    03. Ožujak 2020. 13:58

Opaaa  Trudy pa ti si super, svaka cast! A sad na sunce svoj tjedni menu sto jedes 🤣 Bravo.za super pregled 🥳

Dora4
    03. Ožujak 2020. 14:04

Svea super ti je nalaz, sve u dobrim ref.intervalima za trudnocu  
    Meni je upravo stigao nalaz glukoze na mail, i nataste i 2h nakon jela mi je 4.5, prezadovoljna sam 💪🏼 Nadam se da ce i endokrinologica biti, cekam jos tsh vidjet..
    Sad cu odmah jos par cokoladnih bananica za nagradu 
    Trudy, super za odlican pregled!! 🥳 hej, ne samo da smo u dan trudne nego se i kilazom pratimo, odlicno da ne moras na ogtt ☺️

mimoza
    03. Ožujak 2020. 14:21

Dora jeee super za dobar nalaz, sad ce kile rasti 😂🎉

Dora4
    03. Ožujak 2020. 14:28

mimoza

Dora jeee super za dobar nalaz, sad ce kile rasti 😂🎉

Hahahah ajde, copraj me 
    Evo i tsh stigao, 1.2 (za drugo tromjesecje je granica 3) 🥳🥳
    Stigo vrazicak na svoje, sad bi se guza i pizzom mozda pocastila umjesto da nastavim lijepo i zdravo kako treba 🙈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.