LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kaktusica
    29. Veljača 2020. 20:47

Puno toga s dojenjem ovisi i i samoj bebi, moj je ocajno vukao pa sam mlijeko morala navlaciti izdajalicom. Kad je malo ojacao, s 4 mj. islo je puno lakse. E da, meni su dosta pomogle rodine savjetnice, ne znam imaju li jos sos telefon. A film Mlijecna staza je savrsen, kao sto kaze Trudy 😍

• indy34
    29. Veljača 2020. 20:52

Mi koje prvi put radjamo nadacemo se da cemo biti jedne od rjetkih kojima ce dojenje da bude ok.😊.ja volim uvjek samu sebe da tjesim i vjerujem dace bas kod mene da bude sve ok.al svakako da ne smemo da posustajemo ..

29. Veljača 2020. 21:10

Evo ja prijavljujem kontrakcije. Bar mislim da je to to. Trbuh se stisne na samo jednoj strani i postane tvrd. Malo čak neugodno 

Leonie90
    29. Veljača 2020. 21:14

Vrapcic, tako je, i meni je prva bebica. I ja se nadam da necemo imati problema ☺️
    Kaktusica, nazalost i ja sam cula takvih svakakvih iskustava. Evo zadnje od kolegice koju sam spominjala da je bila otvorena od 3.mj. Jedno dijete je dojila jako jako kratko, nije mogla jer se razbolila. Drugo dijete oko 2 godine. To sto je dojila oko 2 godine je puno slabijeg imuniteta od ovog prvoga, stalno je bolesno. 
    Prijateljica koja nikad nije dojena nije nikada bila bolesna (gripa, prehlade, viroze). Sama tako kaze, iako se trudila dojiti svoje dijete. 
    Tako da se ja potpuno slazem s tobom da to ovisi i o bebi i kakvo je mlijeko, i jos puno faktora. 
    To je samo moje misljenje. 

Vrapčić123
    29. Veljača 2020. 21:19

Trudy hvala na podijeljenom iskustvu, drago mi je da si se ti sa bebicom ipak lijepo uhodala što se tiče dojenja, ali također i ovako općenito. Ma definitivno mislim da si u pravu, imamo mi žene to u sebi, dođe fi prirodno sve nekako 💜❤️💙
    Kaktusica žao mi je da ti maleni imao slabiji imunitet... Micek mali.. Kakva je sada situacija? Sad ide u školu već, jel tako? Teško je to svakom roditelju i gledati kak se djeca muče tako 😔😔😔 Jeste li pokušali sa magarećim i kozjim mlijekom? Moja sestra je kupovala svojoj kćeri za bronhitis magareće mlijeko i ono je navodno čudo ☺️

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Rose1
    29. Veljača 2020. 21:20

Moje prijateljice su uglavnom imale dobra iskustva s dojenjem pa se tjesim da cu se i ja snaci...voljrla bih dojiti, ali uopce si necu stvarati pritisak. Mene mama dojila, a ja cijelo djetinjstvo sam imsla sve moguce alergije, brata nije mogla i on nikad nista,  cak mu i prehlada traje dan-dva tako da se uopce necu zivcirati oko toga...ali da budem iskrena ne mislim jos o tome...dan po dan
    ..

💙

Trudy
    29. Veljača 2020. 21:21

kaktusica

Puno toga s dojenjem ovisi i i samoj bebi, moj je ocajno vukao pa sam mlijeko morala navlaciti izdajalicom. Kad je malo ojacao, s 4 mj. islo je puno lakse. E da, meni su dosta pomogle rodine savjetnice, ne znam imaju li jos sos telefon. A film Mlijecna staza je savrsen, kao sto kaze Trudy 😍

Imaju jos sos telefon, i za one koji imaju facebook postoji grupa Rodina SOS grupa za dojenje. Tamo mozete postavit pitanje,ali pretrazit u trazilici sto vas muci (vjerojatno je vec netko imao slican/isti problem). Savjetnice su stvarno super. Na toj facebook stranici se zna cekat jedino neko vrijeme da vam odgovore jer bude brdo upita, ali ako je hitno mozete se i telefonski cut s njima 🙂

Rose1
    29. Veljača 2020. 21:23

kaktusica

Vrapcic moj je dojen preko 2 god. ali je imao uzasan imunitet, ocajan…opstrukcijski bronhitis svaku zimu, od prosle godine je na Singulairu tako da…nema pravila. Bez inhalatora i ventolina ne idem ni na jedno putovanje

Bas mi je zao zbog malenog, ali slazem se, pravila nema, samo se stvara pritisak oko dojenja...

💙

Vrapčić123
    29. Veljača 2020. 21:24

Indy nadam se da si u pravu 🤞🙏🤞🙏
    Mrvičak da, to je to. Meni to traje već recimo od tamo 13.tjedna otprilike, nekad češće, nekad rijeđe. I da, nije baš ugodno. Al ne boli. Ne znam postaje li to "opasno" od nekog kasnijeg tjedna... Baš ću u utorak pitati doktora. 
    Leonie držim nam fige da bude sve ok i da to odradimo vrhunski 🤞🤞

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

29. Veljača 2020. 21:29

Vrapcic123

Indy nadam se da si u pravu 🤞🙏🤞🙏
    Mrvičak da, to je to. Meni to traje već recimo od tamo 13.tjedna otprilike, nekad češće, nekad rijeđe. I da, nije baš ugodno. Al ne boli. Ne znam postaje li to "opasno" od nekog kasnijeg tjedna… Baš ću u utorak pitati doktora.
    Leonie držim nam fige da bude sve ok i da to odradimo vrhunski 🤞🤞

Da, i mene to zanima. U prvoj trudnoći sam to imala tek pred porod. A sada nisko nosim i baš me strah. Upitam i ja idući petak na pregledu. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.