LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Leonie90
    29. Veljača 2020. 17:15

Ili si kaktusica ti spomenula difuzor. Oprostite ako sam pobrkala. Odspavala sam malo bila pa se nakupilo stranica.

Dora4
    29. Veljača 2020. 17:24

Ja isto odspavala, pustila sam si na yt-u malo djecjih uspavanki onako na tiho, zaspala ko beba 🙈
    Sad si razmisljam sto bi toplo i fino pojela, mislim da cu muza uposlit da skuha zobenih onako sa svim i svacim, bas su mi nedostajale u bolnici pa da nadoknadim 
    Vrapcic Jaruncek  Divno!!! I ja bi malo na zrak, ali jos se ne usudim ni u te male setnje koje je dr.rekao da mogu, mozda sutra malo na par minuta 😬

Vrapčić123
    29. Veljača 2020. 17:26

Fluffy pila sve troje gotovo svaki dan za imunitet, tako da nemam nikakvih reakcija na te proizvode. Baš se zezam neki dan s tetom u ljekarni da je moja maska protiv korone propolis, haha 😂😂😂😂
    Kaktusica žao mi je da vam je tako, ipak ste manja sredina i onda je sve nekako još izraženije, no to je zaista jako ružno... Ima puno zločestih ljudi. Ja radim u prosvjeti, pa otprilike znam kako je to. Samo što radim sa starijom djecom srednjoškolske dobi, pa vjerujem da su roditelji ipak "nabrijaniji" na vas odgajateljice jer su djeca manja ( pa misle da imaju pravo biti nekulturni i bezobrazni ) nego na nas koji radimo sa starijom djecom. Kod nas pak mnogi ne mare za djecu, nego dođu na kraju školske godine kad je panika 😲🤦‍♀️🤷‍♀️

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Vrapčić123
    29. Veljača 2020. 17:37

Leonie nisam ja komentirala difuzor, no imam ga. Odličnaa stvar, no dobro pazi za eteričnim uljima. Neka su strogo zabranjena za trudnice. I preporuka je moja naravno kupiti organska potpuno prirodna ulja.
     Danijela je li se skroz to smirilo? Piješ li magnezij ili još što možda?
    Dora ja bih se svakako na tvom mjestu još malo strpila sa šetnjicom, barem još koji dan, pa onda po malo, 5 min na zrak, pa 10 minuta.. Al sve polagano i postepeno. Ipak si imala puno šokova tijekom ovih 23 tjedna... Tako da se baš jako pazite. 😊

29. Veljača 2020. 17:38

Ja sam najveća probadanja imala u 19.tjednu,tada se sve diže iznad pupka pa valjda zato bol i nelagoda.
    Što vi mislite o širokom povoju (starinski) ili čičak ispunjene gaćice? 

29. Veljača 2020. 17:41

Joj koja sam ja vještica 😂😂 sada vidim da ste na 1620 i nekoj strani pisale o tomu. Nisam se bila vraćala unatrag već sam prvo napisala post. Idem vas čitati

Vrapčić123
    29. Veljača 2020. 17:43

Curke meni je mnogo toga zaista novoga vezano za bebice, jedino u knjigama to mogu čitati. Tipa široki povoj, čičak... Recimo ovo što si ti Mrvičak komentirala. 🤦‍♀️ Omg kak ću ja malu bebu paziti, valjda ću znati sve... 😲 Nekad se isprepadam živa od sve te nove  terminologije vezane za bebe... Eh kad bi mi dijete bilo odmah srednjoškolac, bilo bi lakše i znala bih sve 😂😂😂

DanijelaBB
    29. Veljača 2020. 17:44

Vrapcic, ma nisan ništa pila, trajalo je par dana i prestalo samo od sebe.
    Dora, dobro ti Vrapcic kaze odmaraj ti rađe još malo bez šetnjica...bar još par dana

https://lpmf.lilypie.com/yvDOp2.png"

DanijelaBB
    29. Veljača 2020. 17:49

Vrapcic123

Curke meni je mnogo toga zaista novoga vezano za bebice, jedino u knjigama to mogu čitati. Tipa široki povoj, čičak… Recimo ovo što si ti Mrvičak komentirala. 🤦‍♀️ Omg kak ću ja malu bebu paziti, valjda ću znati sve… 😲 Nekad se isprepadam živa od sve te nove terminologije vezane za bebe… Eh kad bi mi dijete bilo odmah srednjoškolac, bilo bi lakše i znala bih sve 😂😂😂

Isuseee, mene muči sto stvari, za početak dojenje...kako ću ja to 😟. Samo usporedba, kad san najnapaljenije ne volin baš da mi se čupaju bradavice...nemojte me krivo shvatit, normalno da bi tila da uspijemo to ja i ona, ali još su male pa kako će ih beba uvatit.. 

https://lpmf.lilypie.com/yvDOp2.png"

Rose1
    29. Veljača 2020. 17:50

Evo i mene. Ma valjda mi beba nesto desno pritisce pa me boli lezim na lijevom boku cijrli dan pa je dobro
    Fluffy, Lola i mene 2dana tako nisko probadalo, isto se prepala, ostra bol, ziganje svako malo pa proslo
    Leonie rekla mi prijateljica farmaceutkinja da to smijemo i ona je to koristila u trudnoci, nadam se da ce pomoci
    Ja sam za cijepljenje, ali me neki dan prijateljica isprepadala, ona svoju malu nije cijepila, bila kod jedne stvarno poznate doktorice te utvrdila da je mala na neke sastojke alergicna i rekla da nisu pogrijesili sto je nisu cijepili. Dobils potvrdu da se ne smije cijepiti i smije u vrtic...uglavnom ja bih cijepila...

💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.