Dobro jutro cure, upadam 😊😅
Da li je koja imala crijevnu+zelucanu virozu u trudnoci? Nisam trenutno nesto strasno, temp je dosla do 37.7 i nekako me kosti bole. Pijem polako i lezim..
Sinoc me uhvatilo..
Kaktusica ja sam ti bila alergicarka do puberteta, to je bilo prestrasno, stalno po bolnici, alergicna na sve, vise nisu znsli sto ce sa mnom i proslo kroz pubertet, isla sam u to vrijeme i kod Tibetanca u Zg pa je mozda i on pomogao...nisam smjrla mlijeko, dosta povrca, alergicna na pelud, prasinu, dlake, ma na sve zivo, ali i kad bih dobila temperaturu raspad sistema.
💙
Da li je koja imala crijevnu+zelucanu virozu u trudnoci? Nisam trenutno nesto strasno, temp je dosla do 37.7 i nekako me kosti bole. Pijem polako i lezim..
Sinoc me uhvatilo..
Nisam ja, ali bilo nas je. Povracas ili? Najbitnija je voda, a možeš popiti i prolife ili linex forte
Marta ja vec dva dana imam proljev ali bez temp., pij puno tekucine, dvopek, caj, stapici, juhica, leso meso i odmaraj sto vise.
Dora odmaraj i uzivaj s muzicem danas. Nego, da te utjesim, ja ti se isto slano krecem, odem dvaput prosetati psa po 15 min, eventualno do obliznjeg ducana i skuham rucak. Ne sjedam bas u auto osim ako nije stvarno nuzno, ne idem na kave, ma nigdje...docekat cemo i mi nas 5 min kad rodimo pa krenemo u pohod po ducanima, restoranima, svi ce bjezat kad nas vide 😂
Dobro jutro!!!
Ja ne znsm sto da radim, i danas bol desno dolje nisko kad hodam, kad sam na wcu, desnom boku...kad lezim na lijevom i sjedim zavaljena na kauc sve je ok...mislim da mozda beba pritisce neki organ. Sutra cu sigurno do ginek, ali ne znsm bih li na hitnu danas. Da je slijepo crijevo bila bi valjda temp, povracanje???!!!
💙
Sinoc me uhvatilo..
Odmaraj, pij, dvopek, stapici, riza...lupocet/lekadol za temp...proci ce to do sutra, obicno virozice traju dan, dva
💙
Kaktusica ja sam ti bila alergicarka do puberteta, to je bilo prestrasno, stalno po bolnici, alergicna na sve, vise nisu znsli sto ce sa mnom i proslo kroz pubertet, isla sam u to vrijeme i kod Tibetanca u Zg pa je mozda i on pomogao…nisam smjrla mlijeko, dosta povrca, alergicna na pelud, prasinu, dlake, ma na sve zivo, ali i kad bih dobila temperaturu raspad sistema.
Da, sve mi nazalost poznato...ja sam bila alergicna na svasta; luk, mrkvu, pomidor, mlijeko, citrusi, persin, pelud trava i korova, macja dlaka... otvorene rane po tijelu, svrbilo za poludjeti. Onda je malo stalo negdje od 20.godine s manjim epizodama da bi se vratilo u obliku astme u 30.godini. Otada sam na Budelinu novolizeru i po potrebi ventolin. Iako, od nekih krema i previse konzervanasa mi zna izbiti osip po tijelu aonda kortikosteroidi i tako...zacrani krug
Kaktusica ja sam ti bila alergicarka do puberteta, to je bilo prestrasno, stalno po bolnici, alergicna na sve, vise nisu znsli sto ce sa mnom i proslo kroz pubertet, isla sam u to vrijeme i kod Tibetanca u Zg pa je mozda i on pomogao…nisam smjrla mlijeko, dosta povrca, alergicna na pelud, prasinu, dlake, ma na sve zivo, ali i kad bih dobila temperaturu raspad sistema.
Da, sve mi nazalost poznato…ja sam bila alergicna na svasta; luk, mrkvu, pomidor, mlijeko, citrusi, persin, pelud trava i korova, macja dlaka… otvorene rane po tijelu, svrbilo za poludjeti. Onda je malo stalo negdje od 20.godine s manjim epizodama da bi se vratilo u obliku astme u 30.godini. Otada sam na Budelinu novolizeru i po potrebi ventolin. Iako, od nekih krema i previse konzervanasa mi zna izbiti osip po tijelu aonda kortikosteroidi i tako…zacrani krug
A da, sve znas nazalost☹bas grozno
💙
Jutro cure, vidim raspisale ste se o dojenju! Ja sam samo dojila 6 mjeseci, mucenje mi je to bilo, ne znog rana i mastitisa ( to sam izbjegla ) nego zbog cure koja je htjela dojiti samo kad je bilo mlijeka! Od pocetka je jednu dojku slabije tila, doslovno sam na lopti skakala i dojila je da bi ona pojela; mlijeko sam nakraju sama navlacila poslje svakog podoja izdajalicom i spremala u zamrzivac pa je imala jos mjesec dana nakon prestanka mlijeka, sa 10 mjeseci sam prestala dojit! Ali bas me satralo jer nikako nije htjela sama to! Imunitet sta da pricam...u godinu dana 4 hospitalizacije zbog upala disnih puteva, nije ko kaktusice sin na ventolinu i sl. Kod nas su problem krajnici! 🤦🏼♀️Sve bi pokupila
I razbolila se! Dok mi od prijateljice mali kojeg nije dojila 5 dana nikad bolestan nije bio! Svakako cu i drugo dojit jer smatram da je to najzdtavije za njih i najbolje za povezivanje majke i djeteta, ali bas se mucit onako- mislom da necu 🤦🏼♀️❤️
Ja isto nekad imam osjecaj da imam te kontrakcije, i mene zanima bas jel to kolkoopasno, jer mo mije mjerila cerviks zadnji put! Jos 18 dana pa pregled 🤣🤣🤣🤣
Nadam se da sve uzivate u nedjeljnom jutru i da ste dobro!!! 🥰
Rose slijepo crijevo moze boliti tamo gdje je smjesteno ili reflektirat lijevo kao zrcalno, bol je jaka, probadajuca i ne mozes ustat/sjest/hodat..bar je meni tako bilo kad se upalilo, neizdrzivo je bilo, znala sam da nesto nije u redu, ne znam kako bi ti drugacije opisala.
Sad me boli desno iznad guze tocno u ledjima, ali samo kad odem na desni bok, mislim da to mozda bebaci neki zivac stiscu i da od tuda takva bol, boli i nelagodno je, ali nije alarmantno da tako kazem..
Mozda da procijenis i vidis ako bude islo na gore da odes do hitne, a ako bude nekako jednako da izdrzis do sutra i ne izlazes se bolestinama na hitnoj..
Nije ti od probave mozda?
Sortiraj odgovore
Najstariji