LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rose1
    01. Ožujak 2020. 09:37

Dora4

Rose slijepo crijevo moze boliti tamo gdje je smjesteno ili reflektirat lijevo kao zrcalno, bol je jaka, probadajuca i ne mozes ustat/sjest/hodat..bar je meni tako bilo kad se upalilo, neizdrzivo je bilo, znala sam da nesto nije u redu, ne znam kako bi ti drugacije opisala.
    Sad me boli desno iznad guze tocno u ledjima, ali samo kad odem na desni bok, mislim da to mozda bebaci neki zivac stiscu i da od tuda takva bol, boli i nelagodno je, ali nije alarmantno da tako kazem..
    Mozda da procijenis i vidis ako bude islo na gore da odes do hitne, a ako bude nekako jednako da izdrzis do sutra i ne izlazes se bolestinama na hitnoj..
    Nije ti od probave mozda?

Hvala ti puno na odgovoru, jutros kad pokusam hodati boli bas jako i kad idem piskiti...mozda mjehur pritisce...ne bih rekla da je upala mjehura jer me ne pece, boli dolje nego to u trbuhu...stvarno ne znam...bol je dosta jaka. Razmisljam ako je nesto opasno boljelo bi i dok sjedim i lezim na lijevom boku. Vidjet cu tokom dana. Nedavno sam vadila krv i urin

💙

Rose1
    01. Ožujak 2020. 09:38

Daj boze da je probava, ali ne znam

💙

Lelibeli
    01. Ožujak 2020. 10:01

Rose1

Daj boze da je probava, ali ne znam

Ja sam imala neki dan baš tešku virozu, uzmi aktivni ugljen (carbomed) ti se zove, meni proljev stane nakon dvi tablete, uzimaju se u čaju dvi odjednom smrvljene, čak mi je i na hitnoj rekla da dobro da sam uzela, nema ti ni okusa ni mirisa. Super stvar, a to što te zateže je vjerojatno tetiva jer se u ovim tjednima beba diže do pupka i iznad, mene to boli ima misec dana, isto sam mislila da je slijepo crijevo. Rekao je ginekolog to su sve čari trudnoće, tako da malo se protrljam i nastavim 🤗

Trudy
    01. Ožujak 2020. 10:11

Marta14

Dobro jutro cure, upadam 😊😅
    Da li je koja imala crijevnu+zelucanu virozu u trudnoci? Nisam trenutno nesto strasno, temp je dosla do 37.7 i nekako me kosti bole. Pijem polako i lezim..
    Sinoc me uhvatilo..

Marta, imala sam 3 puta do sad crijevnu+ zelucanu. Trajala je obicno do 2 dana, iako ni tjedan nakon toga nisam mogla normalno jest. Kao sto si napisala, polako pijuckat vodu/caj caj ko mozes, ako je strasno uzet aktivni ugljen, od hrane pomalo nesto neutralno pojest ako mozes i odmarat.

Ivcy1306
    01. Ožujak 2020. 10:25

Jutrooo curke! 😊
    Mi smo danas punih 23tt💪 , znaci ulazimo u 6.mjesec jeeeej🤰🤰🤭 iako mirujem ide vrijeme i to najbolje vidim po tim tjednima kad gledam unazad. 
    Nadam se da ste sve dobro.. 
    Rose vidim da ti imas nekakvih tegoba, drzim fige da je sve u redu🙏
    ..
    Curke uzivajte u nedjelji, ja sam danas odlucila poslozit komodu za malenog i dio robice pa da vidim sto mi jos fali a sto ne, morat cu se trgnut u vezi toga malo. Receno mi nek izdrzim do 36.tjedna i bit ce sve super, tako da do tad imam jos 13😱 brzo ce to!! 

kaktusica
    01. Ožujak 2020. 10:28

Lelibeli ja se blesava nisam ni sjetila uzeti ugljen, nisam znala da smiju trudnice. Jos sam psu dala neki dan kad je povracao. Dobro da sad znam 😄
    Rose mene isto zna cesto i prije trudnoce boliti dolje bas gdje je slijepo crijevo, jednom sam cak na hitnoj zavrsila, imala temp., povisene leukocite da bi samo odjednom stalo, tad mi je rekao ginekolog da znaju biti i jajnici. Ali bude li te bas uzasno bolilo radje podji na hitnu, kaze mi muz da zna biti i upala slijepo crijeva bez nekih velikih simptoma. Bolje sprijeciti odmah.
    Meni malo stala viroza pa sam si otisla kupiti onu veliku kutiju Rafaella, da se pocastim 😂 Ali unutra ima badema pa je zdravo i dobro za zgaravicu jel tako 🤣

Marta14
    01. Ožujak 2020. 10:32

Trudy

Marta14

Dobro jutro cure, upadam 😊😅
    Da li je koja imala crijevnu+zelucanu virozu u trudnoci? Nisam trenutno nesto strasno, temp je dosla do 37.7 i nekako me kosti bole. Pijem polako i lezim..
    Sinoc me uhvatilo..
    Marta, imala sam 3 puta do sad crijevnu+ zelucanu. Trajala je obicno do 2 dana, iako ni tjedan nakon toga nisam mogla normalno jest. Kao sto si napisala, polako pijuckat vodu/caj caj ko mozes, ako je strasno uzet aktivni ugljen, od hrane pomalo nesto neutralno pojest ako mozes i odmarat.

Hvala cure na odgovorima ❤️

Rose1
    01. Ožujak 2020. 10:51

Lelibeli, Ivcy, Kaktusica hvala puno na odgovorima, vidjet cu kako budem, na momente sam bolje, onda se dignem pa se ne mogu uspraviti od boli. Dok lezim ko da nije nista
    Kaktusica drago mi je da si bolje, haha rafaelo ne moze odmoci
    Svea ja mislim da ne bi trebalo utjecati, ali znat ce cure koje su to vec radile

💙

01. Ožujak 2020. 10:59

Rose draga, iskreno ne znam što bih moglo biti. Ako te stvarno bude bolilo nemoj se mislit, odi na hitnu. Barem ćeš biti mirnija. 

Fluffy
    01. Ožujak 2020. 11:08

Rose, da ako se bas ne smiri isto otidi na hitnu obzirom da opisujes bas jaku bol u podrucju koje stvarno upucuje na slijepo crijevo. Nadam se da ce se ipak smiriti malo. Javi se 😘 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.