LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Amelie 1
    01. Ožujak 2020. 11:26

Pozdrav cure, mene smlavila prehlada😓 a taman sam mislila kako me sve zaobišlo ove godine.
    Znam da ste pisale, ali sam zaboravila... kako riješavate začepljeni nos?

Fluffy
    01. Ožujak 2020. 11:43

Daisy, aqua maris strong, ili neka druga hipertonicna otopina za nos. Pitaj u ljekarni. Nazalost najjace sta mozemo bezbrizno koristiti u trudnoci. Nadam se da ce pomoci. 
    Jutros nas se dosta onda probudilo u losem izdanju😅. Meni je izbacilo nesto po faci, izgledam ko da sam se preprzila na suncu. Jos pokusavam otkriti na sta sam tocno reagirala😅

01. Ožujak 2020. 11:47

Trancie

Jutro cure, vidim raspisale ste se o dojenju! Ja sam samo dojila 6 mjeseci, mucenje mi je to bilo, ne znog rana i mastitisa ( to sam izbjegla ) nego zbog cure koja je htjela dojiti samo kad je bilo mlijeka! Od pocetka je jednu dojku slabije tila, doslovno sam na lopti skakala i dojila je da bi ona pojela; mlijeko sam nakraju sama navlacila poslje svakog podoja izdajalicom i spremala u zamrzivac pa je imala jos mjesec dana nakon prestanka mlijeka, sa 10 mjeseci sam prestala dojit! Ali bas me satralo jer nikako nije htjela sama to! Imunitet sta da pricam…u godinu dana 4 hospitalizacije zbog upala disnih puteva, nije ko kaktusice sin na ventolinu i sl. Kod nas su problem krajnici! 🤦🏼‍♀️Sve bi pokupila
    I razbolila se! Dok mi od prijateljice mali kojeg nije dojila 5 dana nikad bolestan nije bio! Svakako cu i drugo dojit jer smatram da je to najzdtavije za njih i najbolje za povezivanje majke i djeteta, ali bas se mucit onako- mislom da necu 🤦🏼‍♀️❤️
    Ja isto nekad imam osjecaj da imam te kontrakcije, i mene zanima bas jel to kolkoopasno, jer mo mije mjerila cerviks zadnji put! Jos 18 dana pa pregled 🤣🤣🤣🤣
    Nadam se da sve uzivate u nedjeljnom jutru i da ste dobro!!! 🥰

Ja ću se potrudit bar 6 mjeseci dojit pa tek onda kada počnemo dohranu koristit malo i adaptiranog mlijeka ili isto ako ostane još mog. Prisiljeni smo dijete dati u jaslice već s godinu dana, nema nam ko čuvati, a raditi se mora Tako da dok je još tak malo lakše će mi biti skinut sa sise na vrijeme. Moja mama je mene svega 2 mjeseca dojila, bila sam skroz na adaptiranome, spavala sam po cijelu noć i normalno se razvijala, a kasnije u životu nisam ni oboljevala. Jedva nešto sitno ukoliko sam u vrtiću pokupila. Jeza me hvata kad čujem koliko su jednogodišnjaci skloni pokupit virusa i prehlada u jaslicama Što se tice uživanja ujutro, obavila sam plac, skuhala finu juhicu s mnogo povrća i junetinom. Sad ko budala čekam gladna do zadnjeg da probudim muža in noćne pa da možemo toplo sve jest u miru. Kod nas nikad ne postoji "normalan" petak s ribom ni normalna nedjelja. Bit ćemo čudaci za ostale kad dijete/djeca porastu

• lola777
    01. Ožujak 2020. 11:47

Svea, ne bi trebalo utjecati na nalaz.Samo pazi da danas ne jedes previse slatkog, tijesta ili pizzu u 8 navecer ka ja🤦‍♀️.Uvik sam imala nizak secer idpod donje granice, s sad mi je granicni.

23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝

• lola777
    01. Ožujak 2020. 11:49

Mene vec nekoliko dana ledja ubijaju.Ona donja ploca u sredini i tudje u kukove.Pa mi je tesko hodati.Imate li koji savjet? Neka vjezba ili sta da nspravim.

23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝

Amelie 1
    01. Ožujak 2020. 11:58

Fluffy tak sam i mislila da samo to smijemo, provjeravam da slučajno ne smijemo štogod jače. 
    Inače mene je samo operil odstopavao, Aqua maris mi je kao vodica😅
    Jesi inače sklona tim mrljama ili ti se sad prvi put javlja?

Vrapčić123
    01. Ožujak 2020. 12:00

Pozdrav curke!
    Kaktusica žao mi je čuti za sina, no vjerujem da će kako bude rastao i jačao, da će tako i organizam jačati... Tako je slično bilo kod moje sestre, no sad je zdrava ko dren, curka ima 18.godina, no već je u OŠ bilo punoo bolje! Tako da držim fige da napreduje po malo...🤞🤞
    Marta drži se, ja ne znam baš o tome ništa specijalno pa ti ne mogu pomoći. Jedino pretpostavljam da je dobro piti čaja, juhe, tekućine, dvopeka... 👍
    Rose mislim da slijepo crijevo boli baš jako, da bi već do sada bila u bolnici od tih bolova.. No svakako pitaj doktora.. 👍

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Nikita206
    01. Ožujak 2020. 12:09

Jutrooo cure, moja bebolina vježba gimnastiku cijelo jutro, salta i svašta nešto 

Sanjala sam da sam se iz nekog razloga trebala sama izdojiti, ručno, i išlo je baš jednostavno i baš sam si bila zadovoljna 😁 inače dojenja me strah valjda više nego poroda haha, isto su mi jako osjetljive bradavice i ne mogu zamisliti da mi netko siše po njima 😅

2020. - 🌸It's a girl🌸
    2025. - trying again 🍀

Vrapčić123
    01. Ožujak 2020. 12:12

Ivey čestitam na ulasku u 6.mjesec ❤️💙❤️💙
    Svea ja sam dva dana prije planiranog ogtt tako kao ti jela jako puno slatkog, no sestra mi rekla da se ne zezam bezveze ako mi to nije uobičajena prehrana jer se ona baš zeznula. Ona je pak dan prije pojela dvije slatke buhtle i šećer joj bio visok i cijelu trudnoću su je pratili po tom prvom nerealnom nalazu. Tako da sam se ja strpila još 3 dana i normalno jela kao i inače bez natrpavanja sa slatkim i šećer bio ok. Eto tako ti je bilo sa mnom. A stvarno sam tih recimo 7 dana pred ogtt tamanila slatko kao da je smak svijeta, pa sam se na par dana u unormalila s prehranom. 
    Daisy žao mi je baš, drži se... 🙏🤞

Vrapčić123
    01. Ožujak 2020. 12:15

Rose daj zvrcni bolnicu, tako sam ja jednom zvala hitnu Petrovu i lijepo mi doktor preko telefona sve odgovorio. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.