LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vrapčić123
    29. Veljača 2020. 21:36

Mrvičak što su ti rekli kada si u prošloj trudnoći imala tako pred porod? Da to nije opasno ili? Meni rečeno da se tijelo priprema za prave trudove i da nije panika nikakva, no tada sam bila u ranoj trudnoći... 🤷‍♀️ 

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Vrapčić123
    29. Veljača 2020. 21:37

Mrvičak ako nisko nosiš onda svakako pitaj? Tebi je beba na ušću? 

• Bebac24
    29. Veljača 2020. 21:43

Vrapcic ma vraga ima. Sa njim od mj dana stalno nesto. Suzni kanalici, stalno bolestan bio do 2,5 kad smo morali sondirati suzne kanalice, busiti bubnjice,vaditi 3. Krajnik. Onda je bio mir do ove zime sad je opet stalno nesto. Tako da... Sve je to samo do organizma . Ne do dojenja. 

Vrapčić123
    29. Veljača 2020. 21:50

Bebac nemoj zezati.. A srčeko malo. 😔 Nadam se da će biti bolje uskoro kako bude sve veći i veći ... A očito je zaista individualno kao i kod nas odtaslih.. Vidiš da tako kaže i Kaktusica za svog sina 😔 Da smatra da dojenje nije pridonijelo imunitetu njezinog sina 😲 Eto a ja naivna mislila da ak dugo dojiš da je to bar neka garancija za zdravlje i imunitet djeteta.. 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

29. Veljača 2020. 22:23

Vrapcic123

Mrvičak ako nisko nosiš onda svakako pitaj? Tebi je beba na ušću?

Da, posteljica je odmah uz ušće. Ali je cerviks skroz dug i oblika T, što je odličan nalaz. 

29. Veljača 2020. 22:24

Vrapcic123

Mrvičak što su ti rekli kada si u prošloj trudnoći imala tako pred porod? Da to nije opasno ili? Meni rečeno da se tijelo priprema za prave trudove i da nije panika nikakva, no tada sam bila u ranoj trudnoći… 🤷‍♀️

Iskreno, tada ni pitala nisam jer sam bila pred kraj. Ali isto sam rodila 11 dana ranije

Trudy
    29. Veljača 2020. 22:26

Uf bebac, grozno 😕
    Ja isto mislim da nije do dojenja. Imam oko sebe primjere nekih koji su isto ful dojili- djeci stalno nesto, neki koji nisu skoro nista dojili- djeca rijetko bolesna. Mi oboje nismo nesto bolezljivi i srecom nije ni malac. Nadam se da ce tako i ostat 🤞

Vrapčić123
    29. Veljača 2020. 22:34

Mrvičak super za cerviks, ma vjerujem da će ti i ovo biti ok. Stigne se dići, još ima puno vremena! Držim fige 🤞🤞🤞
    Drage moje curke želim svima laku noć, ja sam doslovno na mobitelu cijeli dan. Danas sam definitivno pretjerala. Tako da ga sada konačno odlažem i idem na spavanac 😘😘😘

kaktusica
    01. Ožujak 2020. 07:38

Jutro cure!
    Vrapcic da, sin je sad 6.razred. Ma nema sto nismo probali za imunitet, magarece je mlijeko bilo dobro ali kratkotrajno, probalansam sa raznoraznom prehranom, izbacili kravlje mlijeko (to i dan danas ne pije jer mu stvara sluz i zacepljuje nos), sport, planine  promjena klime..  Nazalost genetika je tu bitna jer smo i moj tata i ja alergicari pa je povukao od nas. Vodili smo ga svagdje po misljenja i jedan odlican alergolog nam je rekao da je imunitet nesto sto imas ili nemas. Nema tog limuna, meda, vitamina c, imunoglukana i prepelicjeg jaja koji ce ti pomoci da ga pojacas. Tako da, sad je to pod kontrolom, malo je lakse kad je stariji iako je sad lagano u pubertetu pa ne zeli jesti onoliko povrca i voca kao prije ali trudim se da jede raznoliko, ide na sport i pazi da se ne ne osusi preznojen. Najvise mu odgovara ljeto, tad nema nikakvih problema. Nis, morat ceno se preselit na Havaje 😁🌺🏖🏝
    I jos nesto oko dojenja, ja sam samu sebe bas paihicki izmucila jer sam silno htjela uspjeti. Na kraju jesam ali pod cijenu vlastitog zdravlja jer sam i smrsavila jako, bila neispavana, nervozna i mislila da sam losa mama ako ne dojim. Ovaj put ako vidim da nece ici glatko odmah cu uvesti adaptirano i imati mir zajedno s bebom. Iako, sad znam sve te cake i probleme koji mogu nastati pa ce vjerujem biti lakse.

Dora4
    01. Ožujak 2020. 08:06

Dobro jutro moje lijepe prijateljice trudnice!! 🤗🥰
    Mrvičak hvala na objasnjenju za pelene na cicak, jos jedna stvar koju moram istrazit 😬
    Kaktusica kako si ti jutros, jel ti se smirio proljev?
    Grozno za malog da je takav imunitet, ali da, nazalost to je genetika i malo toga se zapravo moze poduzet, sreca da ide na bolje kako raste! 
    Obecala sam muzu danas biti manje na mobitelicu pa ne brinite ako se ne javljam, sutra ga sprasim na posao i tu sam cijeli dan  
    Zelim vam divnu nedjelju 💗☀️☕🌳💝

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.