LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    10. Veljača 2020. 22:26

Vrapcic123

Black kakve su to mrežaste gaćice? To su one jednokratne iz ljekarne?

Da ima jednokratnih, a nedavno sam otkrila da u Babylandu postoje i visekratne 😂 jao meni koliko toga novoga

Mila7
    10. Veljača 2020. 22:27

Yvette, samo da nadodam da su cesci pregledi pocrli nakon 32 tjedna kad su me poceli spajati na ctg a kad je dobro poceti kod njih sa pregledima pojma nemam jer sam cijelu trudnocu vodila kod njih. Najbolje ti je nazvati ih pace ti savjetovati kad, sta i kako 😉

10. Veljača 2020. 22:28

TiKi92

Dora stalno istrazujem te baby stvarcice pa eto, naletim na nove stvari. 😉
    Black ja nosim S, kupila sam si jednu spavacicu M koju cu nositi u rađaonu, a ostale su sve S kako i nosim, probala sam ih i ima dosta lufta i u tima S. Te mrezaste gacice cu uzeti vece za broj, da me slucajno ne bi stiskale. Također sve i dalje nosim S, od tih trudnickih hlaca i tajica pa do majica. Jedino sam na Vi s grudnjacima, to jos necu kupovati jer sam kupila jedan u lidlu dva broja veci i vec mi je sad na knap. To cu tamo kad budem 30+ tjedana jer ce jos narasti sigurno.

Mene iznenadilo kada sam vidjela koliko u S ima lufta jos. Donje rublje sam sigurna da bi M bilo sasvim ok, ali morat cu pricekat :) 

DanijelaBB
    10. Veljača 2020. 22:32

TiKi92

DanijelaBB

Cure ja sam na instagramu otkrila stranicu ma-desire…ima predivnih stvari za bebice od robice do posteljine i odjeće za trudnice. Sve je tako slatko i cijene su ok

Imaju oni internetsku stranicu bas, od njih cu naruciti onaj set za izlazak bebe iz rodilista. Bude na snizenju po 120kn. 😉

Tiki ja ću ovo naručiti, takođerza izlazak iz rodilišta, preslatko je 🥰🥰🥰 https://ibb.co/h9r7b69

https://lpmf.lilypie.com/yvDOp2.png"

DanijelaBB
    10. Veljača 2020. 22:34

Inače ja računam bez obzira što je ljetoda je izlazak bolji bodić dugih rukava... što vi mislite?

https://lpmf.lilypie.com/yvDOp2.png"

🌼TiKi🌼
    10. Veljača 2020. 22:37

Danijela sve mi je preslatko 🥰
    Da, ja isto planiram dugi bodic za izlazak i opcenito tih prvih mjesec dana dok se ne razvije centar za termoregulaciju u potpunosti. 

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

Tonka341
    11. Veljača 2020. 00:36

Danijela i Vrapcic dosta dobro sam podnjela i nije bilo strasno, kasnije mi je bilo malo mucno i zgaravica ali nista strasno, meni je gore od te tekucine bilo sto sam morala sjedit 2h na onim neudobnim stolcima a bas su me bolila leda i kukovi i to silno pikanje..,,al stvarno se da izdrzat.., i savjetujem vam da dodete sto prije ujutro jer to traje 2h a mora se biti na taste

Ante 💙 Maro 💙

kaktusica
    11. Veljača 2020. 05:41

dana130

https://ibb.co/Z8X37qV

Aaaa, divan trbuscic 🥰❤ 
    .
    Jutro, cak sam spavala do sad, sanjala sam da jedem mortadelu s vrucim kruhom i da idem na plazu...eto mojih snova, samo hrana...

kaktusica
    11. Veljača 2020. 05:56

Sto se oblacenja tice, meni su jos uvijek tajice iz Lidla S komotne. Imam dvije spavacice od Triumpha za rodiliste, vel.L jer trbuh ih podigne za 20cm. Kad sam sina rodila bio je 9.mj. a spavacica joja je inace do ispod koljena, na mojih 183cm i s trbuhom taman je prekrila guzu 🤪 Ove uz Pepca su lagane pamucne i njihov xxl odgovara L.
    One jednokratne gacice sam uzela isto neku vecu velicinu od uobicajenog broja. Bebi bi kupila ipak nesto lagano na duge rukave za izlazak iz rodilista. 

Rose1
    11. Veljača 2020. 06:44

Dani divan trbuscic❤
    Meni rekla prijateljica koja je rodila u 7.mj da je sigurno mjesec dana nosila duge bodice i duge hlacice 

💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.