Rose1 eto vidis, ja ko bez glave. Nisam ni citala ima li omege u Novalac. U svakom slucaju uz folnu, u drugom tromjesečju je potrebno unositi i omegu? Hvala vam :))
Bebac cestitam na super padu TSH ☺️ Navjerojatno mi je koliko zena danas muku muci s tom stitnjacom i ima problema. Valjda to sad vise primjecujem kako i ja imam problema i pod terapijom sam. Prije bi ono nacula tu i tamo da neko ima problem.
Da jako puno nas ima, malo se o tome prica i zato kazu da je to tihi ubojica 😕 ali treba kontrolirati pa je sve ok.
Neke pute treba bas razmisliti sta je nasim bebama stvarno potrebno 🙂 i ono najbolje dok se ne rode neznas dal ce bit bebe koje vole bit skucene ili kao moj svaka noga na svoju stranu svijeta 🙂 i pogotovo sta prva 2 mj vecini ce bit toplo jer ce bit ljeto.
Trbuscici su predivni 🥰🥰
Peseki jos ljepsi.
Moja je uginula u 9mj bas kad smo bili na godisnjem i zaceli malca😕 svekar nam nije htio ni rec dok nismo dosli doma…
Sad razmisljam uzeti nekog malog isto da bude vani u dvoristu.
Bila kod endo. Tsh pao na 2.25 napokon zadovoljna 🙂 al kad je rekla za 5 tj se vidimo i to vam je zadnja kontrola do poroda ako sve bude ok sljedeci put sam ostala sokirana kako to vrijeme naprosto leti.
Jucer je bilo tocno 5 mjeseci od zadnje M 🙂🙂
Vjerovatno si na eutiroxu? Šta ti tvoja dr kaže za ovaj novi? Ako si već prešla na novi
Ova nije nista kom u 2minute sam bila vani. Bila je zamjena. Ali moja je rekla da to nista nije toliko promjenjeno da stvara velike probleme. Svakom organizmu treba vremena na prilagodbu za bilo koju trajnu terapiju.
Rekla je da cemo vidjeti ako ce mi bolje pahati ,tj brze padati i evo je.
Sad ostajem jos 5tj na istoj terapiji pa cemo vidjeti.
Ja se osjecam super zadnje dane kako pijem vecu dozu valjda je pogodena.
Neke pute treba bas razmisliti sta je nasim bebama stvarno potrebno 🙂 i ono najbolje dok se ne rode neznas dal ce bit bebe koje vole bit skucene ili kao moj svaka noga na svoju stranu svijeta 🙂 i pogotovo sta prva 2 mj vecini ce bit toplo jer ce bit ljeto.
Trbuscici su predivni 🥰🥰
Peseki jos ljepsi.
Moja je uginula u 9mj bas kad smo bili na godisnjem i zaceli malca😕 svekar nam nije htio ni rec dok nismo dosli doma…
Sad razmisljam uzeti nekog malog isto da bude vani u dvoristu.
Bila kod endo. Tsh pao na 2.25 napokon zadovoljna 🙂 al kad je rekla za 5 tj se vidimo i to vam je zadnja kontrola do poroda ako sve bude ok sljedeci put sam ostala sokirana kako to vrijeme naprosto leti.
Jucer je bilo tocno 5 mjeseci od zadnje M 🙂🙂
Vjerovatno si na eutiroxu? Šta ti tvoja dr kaže za ovaj novi? Ako si već prešla na novi
Ova nije nista kom u 2minute sam bila vani. Bila je zamjena. Ali moja je rekla da to nista nije toliko promjenjeno da stvara velike probleme. Svakom organizmu treba vremena na prilagodbu za bilo koju trajnu terapiju.
Rekla je da cemo vidjeti ako ce mi bolje pahati ,tj brze padati i evo je.
Sad ostajem jos 5tj na istoj terapiji pa cemo vidjeti.
Ja se osjecam super zadnje dane kako pijem vecu dozu valjda je pogodena.
Ja sam isto popila već cijelu jednu tablu i stvarno ne osjećam nekakve promjene u smislu da mi je nešto počelo smetat dok je moja sestra recimo cila prestrašena onim člancima koji su izlazili i trenutno je u fazi ne pijenja tableta...
https://lpmf.lilypie.com/yvDOp2.png"
A ne znam ni sama, meni je sad taj baby nest usao u glavu i necu bit mirna dok ga ne budem imala u spavacoj sobi. Lijep mi je a i nadam se kakvom sponzoru do ljeta 😁 Moj mali je spavao jedno 4 mjeseca u kolicima kad je imao 8.mj. do godinu dana. Znaci, nije bilo sanse da zaspe na krevetu ko normalna beba nego stisnut u kolicima. Cim bi ga prebacili, udri plac! Pa smo onda skidali konstrukciju od tog sportskog dijela i prenacivali u krevetic ali cim bi skuzio, udri plac! E onda sam se i ja zainatila pa nismo spavali ni on ni ja tri noci dok nije skuzio da mu je bolje da odustane. Moram naci sliku da vidite to spokojno spavanje a vani 40 stupnjeva, usred bozjeg ljeta 🙄
Nego, jel vi kad se najedete (al onako previse) jedva disete, stomak zateze, ledja bole? Pa ja se osjecam ko balon koji ce eksplodirati, bas sam se prejela, jedva disem, prasica sam 🐷
Kaktusica kod mene ista situacija sa jelom. Neku noc sam s muzem isla u 10 navece na hamburger i on vec otpuhuje kako se prejeo, a ja mrtva hladna pitam hocemo li jos i porciju palacinki uzeti 😂
Morala sam kupiti baby nest, pa ako ga ne bude htio, poklonit cu ga nekom. Predivan je i ja mislim bas praktican i imam namjeru da ga nosim svugdje sa sobom 😁
Ja sam isto jucer kao vecerala do sedam sati. Muz narucio poslije pizzu, oko devet, pojela vise od njega 🍕🐷
Ja sam se dvoumila za taj baby nest, al M ga zeli kupiti tako da cemo ga ipak na kraju imati. Planiram ga staviti u dnevnu sobu pa da bude u njemu preko dana.
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Sortiraj odgovore
Najstariji