Hvala cure, ma ne brinem se; Znam da je to normalno.... nije mi recimo normalno da me uhvati grlo, pa iza kašalj, pa ga smiri pa me uhvati nos i slina dva dana, to se smiri sad opet grlo ... samo u krug .... kad će proljeće da odahnemo sa prehladama, virusima i bakterijama.
Tiki, ajde ako imas vremena i volje daj baci jos koji link za tak slatki ducancic..
Ja nemam nikakve drustvene mreze pa teze iskopam te male slatke radnje, vise ceprkam online po ovim ducanima po gradu koje znam
Jedino onaj dada&rocco sam iskopala, a oni su bas skupi jako..i neki sam nasla sarajevski baby shop elma, ali nemam nikog dolje da narucim pa mi posalju il donesu, a narucivanja iz drugih drzava su mi se pokazala pomalo nepouzdana zbog poste i apsolutno uvijek se nesto iskomplicira tako da to izbjegavam..
Jutro svima!
Sretno na svim danasnjim pregledima, ima vas dosta koliko vidim po listi!
Mrvicak moj je iduci 04.03. pa kad budes imala vremena samo zabiljezi.
Mi smo usli u 6.mj i bebac postaje sve aktivniji, vise ga ni posteljica ne sprjecava da me posteno lupi ponekad.
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Jutro svima!
Cure sretno na pregledima!
Javljajte nam lijepe vijesti☺️
Cure sretno na pregledima danas!
Čitala sam vas ovih dana, ali zbog previše posla se nisam uspjela uključiti.
Što se tiče gnijezda nama su ga već rekli pokloniti prijatelji, inače ne znam bi li ga sama kupila. Ova prijateljica što će mi ga pokloniti kaže da je nju spasio kada je imala malu bebicu. Kaže da je stvarno praktično i da posluži kada bebica spava negdje drugo, a ne u svom krevetiću.
Cure divni su vam stomačići! Ja nikako nemam naviku da se slikam i imam osjećaj da će mi biti žao kasnije. Morat ću to promjeniti.
I da, netko je spominjao japanske akite, imam i ja jednu i oduševljena sam ovom pasminom. Jedino što su dosta nezgodni prema strancima. Naš je promijenio ćud nakon što je navršio godinu dana. Postao je previše zaštitnički nastrojen i ne voli nepoznate ljude u dvorištu, postaje agresivan. Inače kad ga šetam, divan je prema svima. Mislim da neću biti tako slobodna ostaviti bebicu s njim. Iako je zaista dresiran i savršeno sluša zapovijedi, malo je misteriozne naravi, i nisam sigurna kako bi se snašao sa malim bebačem. Ne vjerujem da bi mu nešto napravio, ali svejedno s tom pasminom se uvijek treba biti na oprezu. Inače su predivni, Posve novo iskustvo imati ljubimca.
Jutro curke!
Vidim da vas ima danas puno na pregledima danas, sretno vam bilo ❤️❤️❤️ Neka sve prođe kako treba!
Ja se digla u 6 ujutro i već umorna 🙄
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Curke koje ste na Eutyroxu koliko često vadite svježe nalaze?
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Boook, cure!
Nije me bilo jedno tjedan i pol tu, kad ono hrpaaaa poruka, heh... Nadam se da je sa svima okej sve!
Ja evo krenula na vozački, tj.vožnju samu jučer, tak da budem mobilna kad se beba rodi... Do sad sam sve s biciklom i pješke po gradu obavljala😂
Mrvičak, moj idući pregled je 24.2., anomaly scan, tak da se nadam konačno saznati spol, pa me stavi na listu kad stigneš.
Dečkić💙
Evo mene nakon epizode Vinogradska jucer.
Sve proslo u redu, izvadila krv, predala urin,popodne veliki anomaly.
Danas je nama dvjema ludi dan😊😊
Sretno svima vama danas, i samo nek je lijepih vijesti.
Sortiraj odgovore
Najstariji