Cure drago mi je da su svima pregledi prosli odlicno 😍
Mimoza ovaj tvoj 5d mi zvuci bas kao predivan pregled ❤️
Sto se tice baby nesta i ja bi ga 😂 htjela sam ga uzeti, ali mi kuma rekla da ce mi ona prosljedit svoj ako bude curica, jer je rozi, ona ga nije previse koristila, a i njena curica ce imati 10 mjeseci kad ja rodim tako da joj nece vise trebati 😁
Jel koja od vas ima promjene na pupku?
Moj je inace bas jako uvucen, vec neko vrijeme vidim da se siri, a zadnja 2 dana ovako predvecer vidim kao da ide prema van (iako je to jos uvijek ispod majice nevidljivo).
Ja imam sutra pregled i jedva cekam 😁
Baby girl 💜
Danas sam kypila u Pepcu 5 komada spavacica na kratki rukav, pamucne XXL za nekih 37kn komad. Taman skupljam za ljeto
Cestitke svim curkama na super pregledima❤
Jaoo sto se tice gnijezda i ja bi 😂😂 ima ih svakakvih sad neznam koji je onako najbolji vidjela sam da cijene variraju od 300 do nekih 1200 kn (sleepyhead)🙈🙈, al nekako mislim da je to dosta prakticna stvar..
Anja🌸🌸
Dana da, pomalo se ispupcuje i moje pupce😁
Svaka promjena mi je stresna pa moram priupitat😂
Baby girl 💜
Na stranici Andy Brandy na fejsu vam je baby nest po 250kn pa tko zeli 😉
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Mislim da je pupak i meni počeo izgledati onako malo ispupčeno. Joj kako li će moj trbuh izgledati kad se skroz raširi, jer imam dugački rez od operacije po trbuhu i kraj pukpka... Uf na što li će to sličiti...
Ja ću to gnijezdo od sestre dobiti 😊 Ajd čitajući ovdje vas shvatih da je to na kraju dobra stvar 😁 Tako da mi je super ispalo 😊
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Draga ti mi uvijek nesto novo otkrijes, sad kad vidim da je nest 250 mozda ipak uzmemo a ogradite i dekice, aaaa kukulele kad krenem s narudzbama
Draga ti mi uvijek nesto novo otkrijes, sad kad vidim da je nest 250 mozda ipak uzmemoa ogradite i dekice, aaaa kukulele kad krenem s narudzbama
Upravo s te stranice je moja kuma narucila i nest i jastuk i igradicu i skroz je zadovoljna 😉 a i kaze da su cijene dosta pristupacne za razliku od ostalih koje je gledala
Baby girl 💜
Sortiraj odgovore
Najstariji