LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    dana130
    10. Veljača 2020. 19:37

Cure drago mi je da su svima pregledi prosli odlicno 😍
    Mimoza ovaj tvoj 5d mi zvuci bas kao predivan pregled ❤️
    Sto se tice baby nesta i ja bi ga 😂 htjela sam ga uzeti, ali mi kuma rekla da ce mi ona prosljedit svoj ako bude curica, jer je rozi, ona ga nije previse koristila, a i njena curica ce imati 10 mjeseci kad ja rodim tako da joj nece vise trebati 😁
    Jel koja od vas ima promjene na pupku?
    Moj je inace bas jako uvucen, vec neko vrijeme vidim da se siri, a zadnja 2 dana ovako predvecer vidim kao da ide prema van (iako je to jos uvijek ispod majice nevidljivo).
    Ja imam sutra pregled i jedva cekam 😁

Baby girl 💜

Skakavac
    10. Veljača 2020. 19:45

Rose1 pročitala :) evo kaze i ginek da nastavim s njima. :*

kaktusica
    10. Veljača 2020. 19:48

Dana da, pomalo se ispupcuje  i moje pupce 😁

kaktusica
    10. Veljača 2020. 19:48

Danas sam kypila u Pepcu 5 komada spavacica na kratki rukav, pamucne XXL za nekih 37kn komad. Taman skupljam za ljeto

tea1401
    10. Veljača 2020. 19:53

Cestitke svim curkama na super pregledima❤
    Jaoo sto se tice gnijezda i ja bi 😂😂 ima ih svakakvih sad neznam koji je onako najbolji vidjela sam da cijene variraju od 300 do nekih 1200 kn (sleepyhead)🙈🙈, al nekako mislim da je to dosta prakticna stvar..

Anja🌸🌸

dana130
    10. Veljača 2020. 19:57

kaktusica

Dana da, pomalo se ispupcuje i moje pupce😁

Svaka promjena mi je stresna  pa moram priupitat😂

Baby girl 💜

🌼TiKi🌼
    10. Veljača 2020. 20:00

Na stranici Andy Brandy na fejsu vam je baby nest po 250kn pa tko zeli 😉

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

Vrapčić123
    10. Veljača 2020. 20:40

Mislim da je pupak i meni počeo izgledati onako malo ispupčeno. Joj kako li će moj trbuh izgledati kad se skroz raširi, jer imam dugački rez od operacije po trbuhu i kraj pukpka... Uf na što li će to sličiti...
    Ja ću to gnijezdo od sestre dobiti 😊 Ajd čitajući ovdje vas shvatih da je to na kraju dobra stvar 😁 Tako da mi je super ispalo 😊

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Dora4
    10. Veljača 2020. 20:43

TiKi92

Draga ti mi uvijek nesto novo otkrijes, sad kad vidim da je nest 250 mozda ipak uzmemo  a ogradite i dekice, aaaa kukulele kad krenem s narudzbama 

dana130
    10. Veljača 2020. 20:51

Dora4

TiKi92

Draga ti mi uvijek nesto novo otkrijes, sad kad vidim da je nest 250 mozda ipak uzmemoa ogradite i dekice, aaaa kukulele kad krenem s narudzbama

Upravo s te stranice je moja kuma narucila i nest i jastuk i igradicu i skroz je zadovoljna 😉 a i kaze da su cijene dosta pristupacne za razliku od ostalih koje je gledala

Baby girl 💜

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.