LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    yvette
    10. Veljača 2020. 21:06

Mila7

yvette

Ja bih probala vaginalno, ali da znam ako se sto iskomplicira da idemo odmah na carski,a ne da cekamo preko 15 sati da bi se dogodilo opet neizbjezno kao po nasim rodilistima sto bude. Zanima me zasto si kod njega na carski jer racunam ako moras svakako na carski da te nebi mucili ni u drzavnoj. U cemu je razlika?

Stvar je bila u tome da nisam znala da cu na carski. U Podobniku sam vodila trudnocu, napravila sve pripreme za radjanje u vodi a kad se nisam mogla otvoriti za vaginalni porod, porodili su me na carski. Nije mi tada ni na pamet padalo ici u neku drugu bolnicu sa puknutim vodenjakom i zato sam dovrsila porod tamo gdje sam planirala samo ne na nacin koji mi je bio u planu 😊.

Ma naravno, jasno mi je. Vise sam to pitala vezano za drugi i sada treci porod jer pretpostavljam ako je jednom ili dvaput carski, da treci put mora biti. Zato me zanima zasto si se opet odlucila kod njega. Zanima me i kada moram na prvi pregled, oko 35 tt? I koliko su ucestali pregledi pri kraju? Jos nesto kazes da se nisi uspjela otvoriti za vaginalni, jeli bilo mucno ili ste se brzo odlucili za carski?
    Danijela Predivan je, kazes da ce morati ici iz sobe kad dode beba. Hocete ga ranije poceti navikavati da ne bude ljubomoran? Ja imam psa kod roditelja, spavao je sa mnom  u sobi dok sam bila cura. Pokusala sam ga u jednom periodu naviknuti na spavanje van sobe, mjesecima je spavao u dnevnom ili hodniku, ali nije zaboravio sobu. I na kraju sam popustila jer me psihicki zlostavljao. Eto tko je gazda. Nadam se da je tvoj manje tvrdoglav.

10. Veljača 2020. 21:12

Cure koliko realno veci broj spavacice, mrezastih gacica i tako to treba kada dodje dan poroda? Uvijek sam S. Da li je koja od vas ostala na istome broju za te stvari ili cak broj-dva vise? Ja se ne usudim ic do zadnjeg u kupnju. Tajice sada imam S iz Lidla i stvarno vidim da ce biti i kasnije mjesta u njima za guzu i trbuh 🤭

🌼TiKi🌼
    10. Veljača 2020. 21:31

Dora stalno istrazujem te baby stvarcice pa eto, naletim na nove stvari. 😉
    Black ja nosim S, kupila sam si jednu spavacicu M koju cu nositi u rađaonu, a ostale su sve S kako i nosim, probala sam ih i ima dosta lufta i u tima S. Te mrezaste gacice cu uzeti vece za broj, da me slucajno ne bi stiskale. Također sve i dalje nosim S, od tih trudnickih hlaca i tajica pa do majica. Jedino sam na Vi s grudnjacima, to jos necu kupovati jer sam kupila jedan u lidlu dva broja veci i vec mi je sad na knap. To cu tamo kad budem 30+ tjedana jer ce jos narasti sigurno. 

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

Amelie 1
    10. Veljača 2020. 21:41

Cestitam na uspjesnim pregledima!
    Ja isto spremam ispit pa sam manje aktivna, ali vas redovno citam :)
    Ja imam dvije macke koje spavaju s nama, uopce ne znam kako ce to izgledat s bebom. Ima tko iskustva? 
    Ja sam citala za taj baby nest da nije preporucljiv zbog moguceg gusenja bebe, protrnula sam odmah pa nisam sigurna da cu ga kupovat...

dana130
    10. Veljača 2020. 21:44

Krenem nesto pisati pa zaboravim u jednim postu sve😂
    Busice su vam 😍
    Evo i nas, iako je kod mene toga malo bilo i prije trudnoce 😂
    https://ibb.co/hYtxwvf

Baby girl 💜

dana130
    10. Veljača 2020. 21:46

dana130

Krenem nesto pisati pa zaboravim u jednim postu sve😂
    Busice su vam 😍
    Evo i nas, iako je kod mene toga malo bilo i prije trudnoce 😂
    https://ibb.co/hYtxwvf

https://ibb.co/Z8X37qV

Baby girl 💜

Vrapčić123
    10. Veljača 2020. 21:51

Black kakve su to mrežaste gaćice? To su one jednokratne iz ljekarne? 

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Rose1
    10. Veljača 2020. 21:51

Kaktusica ja se do kraja dana toliko napusem da im osjecaj da cu se raspuknuti, ne mogu se ni uspraviti kako bog zapovijeda da ne puknem😂🤣😂🤣

💙

Rose1
    10. Veljača 2020. 21:54

Skakavac

Rose1 pročitala :) evo kaze i ginek da nastavim s njima. :*

Superrr🤗ma sve je to slicno

💙

DanijelaBB
    10. Veljača 2020. 21:57

yvette

Mila7

yvette

Ja bih probala vaginalno, ali da znam ako se sto iskomplicira da idemo odmah na carski,a ne da cekamo preko 15 sati da bi se dogodilo opet neizbjezno kao po nasim rodilistima sto bude. Zanima me zasto si kod njega na carski jer racunam ako moras svakako na carski da te nebi mucili ni u drzavnoj. U cemu je razlika?

Stvar je bila u tome da nisam znala da cu na carski. U Podobniku sam vodila trudnocu, napravila sve pripreme za radjanje u vodi a kad se nisam mogla otvoriti za vaginalni porod, porodili su me na carski. Nije mi tada ni na pamet padalo ici u neku drugu bolnicu sa puknutim vodenjakom i zato sam dovrsila porod tamo gdje sam planirala samo ne na nacin koji mi je bio u planu 😊.

Ma naravno, jasno mi je. Vise sam to pitala vezano za drugi i sada treci porod jer pretpostavljam ako je jednom ili dvaput carski, da treci put mora biti. Zato me zanima zasto si se opet odlucila kod njega. Zanima me i kada moram na prvi pregled, oko 35 tt? I koliko su ucestali pregledi pri kraju? Jos nesto kazes da se nisi uspjela otvoriti za vaginalni, jeli bilo mucno ili ste se brzo odlucili za carski?
    DanijelaPredivan je, kazes da ce morati ici iz sobe kad dode beba. Hocete ga ranije poceti navikavati da ne bude ljubomoran? Ja imam psa kod roditelja, spavao je sa mnom u sobi dok sam bila cura. Pokusala sam ga u jednom periodu naviknuti na spavanje van sobe, mjesecima je spavao u dnevnom ili hodniku, ali nije zaboravio sobu. I na kraju sam popustila jer me psihicki zlostavljao. Eto tko je gazda. Nadam se da je tvoj manje tvrdoglav.

Haha akite su poznate kao jako tvrdoglavi psi i naša stvarno često opravda tu činjenicu. Šta se spavanja tiče sigurno ćemo malo prije nego beba dođe njen krevet prebacit u boravak pa se možda automatski veže za njega pa ne bude problema... Mislim da neće bit ljubomorna, ali nikad se ne zna, vidit ćemo u hodu. Naći ćemo neki zajednički jezik 😁

https://lpmf.lilypie.com/yvDOp2.png"

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.