Dana 😍😍😍 super mi je vidjeti kako bebice fino rastu, predivan trbuscic.
Vrapcic, da...to su jednokratne iz ljekarne. Mislim da svakako treba velicina broj veca nego sto se inace nosi da budu komodne..nece spadati🤗
Cure koliko realno veci broj spavacice, mrezastih gacica i tako to treba kada dodje dan poroda? Uvijek sam S. Da li je koja od vas ostala na istome broju za te stvari ili cak broj-dva vise? Ja se ne usudim ic do zadnjeg u kupnju. Tajice sada imam S iz Lidla i stvarno vidim da ce biti i kasnije mjesta u njima za guzu i trbuh 🤭
Ja ništa unaprid ne kupujem jer stvarno ne mogu procijenit. Za početak sam kupila trudničke rebe u h&m koje će mi mislin odgovarat još 2mj jer ima lufta. Tu je trenirka, a za proliće imam svakako dosta komotnih haljinica koje imam i od prije... Ostalo šta treba ću kupovat u hodu.
Što se tiče svega za bebu tu mi je sestra od velike pomoći jer je rodila prije nepune 2god pa točno zna što mi i koliko od svega treba.
Em šta posuđujem od nje krevetić, kolica i sve ostalo što mogu iskoristiti od njenog bebača 😉
https://lpmf.lilypie.com/yvDOp2.png"
Dora stalno istrazujem te baby stvarcice pa eto, naletim na nove stvari. 😉
Black ja nosim S, kupila sam si jednu spavacicu M koju cu nositi u rađaonu, a ostale su sve S kako i nosim, probala sam ih i ima dosta lufta i u tima S. Te mrezaste gacice cu uzeti vece za broj, da me slucajno ne bi stiskale. Također sve i dalje nosim S, od tih trudnickih hlaca i tajica pa do majica. Jedino sam na Vi s grudnjacima, to jos necu kupovati jer sam kupila jedan u lidlu dva broja veci i vec mi je sad na knap. To cu tamo kad budem 30+ tjedana jer ce jos narasti sigurno.
Cure ja sam na instagramu otkrila stranicu ma-desire...ima predivnih stvari za bebice od robice do posteljine i odjeće za trudnice. Sve je tako slatko i cijene su ok
Cure cestitam na dobrim pregledima 🤗,
Ja sam dns radila OGTT a sutra cu vidjeti nalaz jer idem kod ginekologa pa cu napokon vidjeti svoju bebicu; jedva cekam 😍💙.
Sto se tice tih gnjezda meni su preslatka i cine mi se dosta prakticna pa cemo kupiti :)..,
Cure trbuscici su vam preslatki, i ja cu svoj slikati ovih dana pa cu staviti tu :)
Ajme mene u zadnje vrijeme ubijaju leda i kukovi i bas me izluduje to ali ocito to tako mora biti isto kao i nedostatak zraka a pogotovo nakon jela kad mi se cini da cu se raspuknut na sto djelova
Ante 💙 Maro 💙
Cure cestitam na dobrim pregledima 🤗,
Ja sam dns radila OGTT a sutra cu vidjeti nalaz jer idem kod ginekologa pa cu napokon vidjeti svoju bebicu; jedva cekam 😍💙.
Sto se tice tih gnjezda meni su preslatka i cine mi se dosta prakticna pa cemo kupiti :)..,
Cure trbuscici su vam preslatki, i ja cu svoj slikati ovih dana pa cu staviti tu :)
Ajme mene u zadnje vrijeme ubijaju leda i kukovi i bas me izluduje to ali ocito to tako mora biti isto kao i nedostatak zraka a pogotovo nakon jela kad mi se cini da cu se raspuknut na sto djelova
I kako je prošlo ispijanje tekućine na prazan želudac??? 🤪
Fluffy 😘
Dora surfam pi stranici pa sam naletila na ova kolica pa se tebe sjetih. Nusam detaljno iscitavala, samo vidim da su u cijeni i 2 kosare, i autisjedalice i sportaka sjedala 😀 a i ima drugih kolica za blizance pa ako ces bacit pogled, mozda naletis na nesto, i druge cure s blizancima naravno 😁 a mizda ste ih vec i spominjali 😁
https://www.bigbaby.hr/proizvod/junama-kolica-za-blizance-duo-ii/
Baby girl 💜
Cure ja sam na instagramu otkrila stranicu ma-desire…ima predivnih stvari za bebice od robice do posteljine i odjeće za trudnice. Sve je tako slatko i cijene su ok
Imaju oni internetsku stranicu bas, od njih cu naruciti onaj set za izlazak bebe iz rodilista. Bude na snizenju po 120kn. 😉
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Fluffy tnx na informaciji 😘
Kaktusica i ja na večer imam dojam da ću eksplodirati, trbuh mi bude ogroman, ogromna razlika u odnosu na jutro 😁
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Ja bih probala vaginalno, ali da znam ako se sto iskomplicira da idemo odmah na carski,a ne da cekamo preko 15 sati da bi se dogodilo opet neizbjezno kao po nasim rodilistima sto bude. Zanima me zasto si kod njega na carski jer racunam ako moras svakako na carski da te nebi mucili ni u drzavnoj. U cemu je razlika?
Stvar je bila u tome da nisam znala da cu na carski. U Podobniku sam vodila trudnocu, napravila sve pripreme za radjanje u vodi a kad se nisam mogla otvoriti za vaginalni porod, porodili su me na carski. Nije mi tada ni na pamet padalo ici u neku drugu bolnicu sa puknutim vodenjakom i zato sam dovrsila porod tamo gdje sam planirala samo ne na nacin koji mi je bio u planu 😊.
Ma naravno, jasno mi je. Vise sam to pitala vezano za drugi i sada treci porod jer pretpostavljam ako je jednom ili dvaput carski, da treci put mora biti. Zato me zanima zasto si se opet odlucila kod njega. Zanima me i kada moram na prvi pregled, oko 35 tt? I koliko su ucestali pregledi pri kraju? Jos nesto kazes da se nisi uspjela otvoriti za vaginalni, jeli bilo mucno ili ste se brzo odlucili za carski?
Nakon carskog moze se ici na vaginalni porod ali nakon 2 carska praksa je da se ne pokusava vaginalni da bi se izbjegla potencijalna ruptura maternice. Kako sam imala pozitivno iskustvo prvog poroda, nisam zeljela mijenjati rodiliste. A sto se tice cekanja nakon pucanja vodenjaka, predlozili su mi da me stave na drip da vidimo kako ce teci dalje. Nakon sat vremena rekli su da bi isli na carski ali meni je carski bila zadnja opcija pa sam jos odugovlacila. Inace su mi rekli da nakon pucanja vodenjaka porod se moze odgoditi za max 12sati. Nakon toga moram ici u drugo rodiliste ako zelim jos cekati. I tako sam nakon 10 sati ipak shvatila da porod u vodi otpada i da moram na carski. Ono sto je dobro, ti zaista mozes izraziti svoje zelje i izađu u susret ako te tvoje odluke ne izlazu opasnosti
Tonka kako si podnijela tu tekućinu za ogtt?
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Sortiraj odgovore
Najstariji