Curke koje ste na Eutyroxu koliko često vadite svježe nalaze?
Ej draga, ja svakih 5 tjedana imam kontrolu sa svjezim nalazima tsh..sad imam pocetkom 3.mj i to ce biti prvo vadjenje nakon duzeg koristenja novog eutyroxa (prethodno vadjenje je bilo na starom + 3 dana novom sto je premalo vremena da se vidi neka promjena)..
Evo mene nakon epizode Vinogradska jucer.
Sve proslo u redu, izvadila krv, predala urin,popodne veliki anomaly.
Danas je nama dvjema ludi dan😊😊
Sretno svima vama danas, i samo nek je lijepih vijesti.
Ajde super!!! Drago mi je da ti nisu nista komplicirali
Jos odradis popodne uzv i javis nam super vijesti pa udri brigu na veselje 🥳
Luna sretno s voznjom, definitvno mislim da je lakse kad imas mogucnost biti mobilna da onda i budes, brze je i lakse
Vrapcic ja svakih mjesec dana vadim svjeze nalaze. AKo vidim da su ok parametri ne narucujem se kod endokrinologa.
Cure sretno na pregledima ♥️♥️
Vrapčić, štitnjaču mi je rekla da provjeravam između 6. I 8. tjedana. Tako i radim. Nekih mjesec ipo mi prođe između vađenja krv, ponekad prije.
Curke moje, vrtim ja tako po netu te djecje stvarcice..i one dekice sto kao da imaju bunkice s jedne strane, minky cini mi se da se zovu? Ona tockasta izbocenja sto sad vidim da svi prodaju..te dekice su cca 200-250kn..u Primarku sam jesenas kupila identicnu dekicu, mekanu, sa tim bunkicama na winnie the pooha za 8€, dakle 60kn!! Kupila sam je za babine jedne, u medjuvremenu saznala da sam trudna i ostavila nama, hahah eh sad mi fali jos jedna pisem zato da podijelim iskustvo i kazem, tko moze nek se zaleti do Primarka(istrijanke moje i ove sjeverozapadne mamice, najblizi je u Ljubljani)..imaju stvari za past na dupe, sve je jeftino, a imaju onih predivnih pamucnih finije tkanje stvarcica..zao mi je ko psu da nisam mobilna i ako dobro prodje iduci tjedan pregled pa uspijem ishodovat dozvolu za voznju-idem gore u ozbiljniji shopping 💪🏼
Planirala sam sve uzimat tek u 4.mjesecu, ali sam u bolnici vidjela da su najstariji blizanci bili sa 36tt, dakle stvarno se radjaju po mjesec do dva ranije, skoro pa pravilo
Jutro curke.Sretno,sretno svima na pregledima danas❤ Ja sam trebala imati anomaly uzv u petak,ali mi je prebaceno za sutra🙈,koliko jedva cekam toliko me i malo trta😁
Anja🌸🌸
Curke moje, vrtim ja tako po netu te djecje stvarcice..i one dekice sto kao da imaju bunkice s jedne strane, minky cini mi se da se zovu? Ona tockasta izbocenja sto sad vidim da svi prodaju..te dekice su cca 200-250kn..u Primarku sam jesenas kupila identicnu dekicu, mekanu, sa tim bunkicama na winnie the pooha za 8€, dakle 60kn!! Kupila sam je za babine jedne, u medjuvremenu saznala da sam trudna i ostavila nama, hahah eh sad mi fali jos jednapisem zato da podijelim iskustvo i kazem, tko moze nek se zaleti do Primarka(istrijanke moje i ove sjeverozapadne mamice, najblizi je u Ljubljani)..imaju stvari za past na dupe, sve je jeftino, a imaju onih predivnih pamucnih finije tkanje stvarcica..zao mi je ko psu da nisam mobilna i ako dobro prodje iduci tjedan pregled pa uspijem ishodovat dozvolu za voznju-idem gore u ozbiljniji shopping 💪🏼
Planirala sam sve uzimat tek u 4.mjesecu, ali sam u bolnici vidjela da su najstariji blizanci bili sa 36tt, dakle stvarno se radjaju po mjesec do dva ranije, skoro pa pravilo
Dora, ja se isto spremam u Primark🙈🙈 cula sam da imaju dosta dobar pamuk a povoljno full..cak ima i dosta slovenskih online stranica tipa bimbo.si, pikolin gdje imaju popuste i za druge stvarcice a dostavljaju u Hr...
Anja🌸🌸
Jutro curke.Sretno,sretno svima na pregledima danas❤ Ja sam trebala imati anomaly uzv u petak,ali mi je prebaceno za sutra🙈,koliko jedva cekam toliko me i malo trta😁
Teice pa super!!! Neces stic panicarit, vjeruj mi da je bolje da su ti ga pomakli da je ranije nego da su ti ga prebacili za iduci tjedan pa nikad docekat Bit ce sve dobro, sigurno!!
Curke moje, vrtim ja tako po netu te djecje stvarcice..i one dekice sto kao da imaju bunkice s jedne strane, minky cini mi se da se zovu? Ona tockasta izbocenja sto sad vidim da svi prodaju..te dekice su cca 200-250kn..u Primarku sam jesenas kupila identicnu dekicu, mekanu, sa tim bunkicama na winnie the pooha za 8€, dakle 60kn!! Kupila sam je za babine jedne, u medjuvremenu saznala da sam trudna i ostavila nama, hahah eh sad mi fali jos jednapisem zato da podijelim iskustvo i kazem, tko moze nek se zaleti do Primarka(istrijanke moje i ove sjeverozapadne mamice, najblizi je u Ljubljani)..imaju stvari za past na dupe, sve je jeftino, a imaju onih predivnih pamucnih finije tkanje stvarcica..zao mi je ko psu da nisam mobilna i ako dobro prodje iduci tjedan pregled pa uspijem ishodovat dozvolu za voznju-idem gore u ozbiljniji shopping 💪🏼
Planirala sam sve uzimat tek u 4.mjesecu, ali sam u bolnici vidjela da su najstariji blizanci bili sa 36tt, dakle stvarno se radjaju po mjesec do dva ranije, skoro pa praviloDora, ja se isto spremam u Primark🙈🙈 cula sam da imaju dosta dobar pamuk a povoljno full..cak ima i dosta slovenskih online stranica tipa bimbo.si, pikolin gdje imaju popuste i za druge stvarcice a dostavljaju u Hr…
Ma znam, al ja sve volim pipnut prije nego kupim
Trebalo bi se skupit taman 4 trudnice i pravac gore, 5 je vec tijesno, ne zbog nasih trbuha nego kolicine kupljene robe pri povratku...scena; trudne hrvatice zaustavljene na granici zbog toga jer su im autoputem iz auta letjeli rukavici i nogavice bodija iz primarka kojeg su netom prije opeljesile opravdavale su se da nije sve za njih vec i citavu grupu ljetnih beba, navodno se radi o skupini mama koje skupljaju popise i pomazu jedne drugima u nevoljama i avanturama nabavke robe preko grane
Danijela i Vrapcic dosta dobro sam podnjela i nije bilo strasno, kasnije mi je bilo malo mucno i zgaravica ali nista strasno, meni je gore od te tekucine bilo sto sam morala sjedit 2h na onim neudobnim stolcima a bas su me bolila leda i kukovi i to silno pikanje..,,al stvarno se da izdrzat.., i savjetujem vam da dodete sto prije ujutro jer to traje 2h a mora se biti na taste
To natašte mi i predstavlja jedini problem...ništa drugo 🙉
https://lpmf.lilypie.com/yvDOp2.png"
Sortiraj odgovore
Najstariji