Hvala curke na odgovoru vezano za eutyrox 😘
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
I da, netko je spominjao japanske akite, imam i ja jednu i oduševljena sam ovom pasminom. Jedino što su dosta nezgodni prema strancima. Naš je promijenio ćud nakon što je navršio godinu dana. Postao je previše zaštitnički nastrojen i ne voli nepoznate ljude u dvorištu, postaje agresivan. Inače kad ga šetam, divan je prema svima. Mislim da neću biti tako slobodna ostaviti bebicu s njim. Iako je zaista dresiran i savršeno sluša zapovijedi, malo je misteriozne naravi, i nisam sigurna kako bi se snašao sa malim bebačem. Ne vjerujem da bi mu nešto napravio, ali svejedno s tom pasminom se uvijek treba biti na oprezu. Inače su predivni, Posve novo iskustvo imati ljubimca.
Naša je vani super prema svima, ljudima i psima, jedino u zadnje vrime kada netko kuca ili zvoni na vrata ona zauzme obrambeni stav i krene lajat onako ispod glasa, jer joj ne damo da doma laje...inače je pre pre dobra.
https://lpmf.lilypie.com/yvDOp2.png"
Curke koje ste na Eutyroxu koliko često vadite svježe nalaze?
Svakih 4tj...a bude mi ok nalaz, uvik se vrti od 1,50 do 1,70...
Jutro curke. Sretno svima koje danas imaju preglede. Nas je sutra i jako sam uzbudjena i jedva cekam ☺️
Dok sam vas sve procitala vec sam zaboravila koja je sto pisala 🤣 ugl, eutirox i vadjenje krvi. Mene endokrinolog narucuje za preglede ovisno o nalazima i na dan pregleda vadim krv jer on voli friske nalaze. Zadnji put sam bila 31.01. a iduci mi je 13.03. Zadnji nalaz mi je super bio i terapija stvarno fubkcionira. Idem cca svakih 4-5 tj al sad je malo duzi interval jer su nalazi super ispali pa nema potrebe ranije. Inace mislim da narucuju svakih 4-6 tj. Ne znam kako vi, al ja svaki put vadim krv.
Ja vadim nalaze svako mjesec dana. Ako mi tsh stoji do 2.25.ne trebam ići kod endokrinologice, ako mi skače, idem. Vadim i ja ovaj tjedan ponovno, baš za ima kako je utjecalo novi eutirox na hormone.
Jutro curke. Sretno svima koje danas imaju preglede. Nas je sutra i jako sam uzbudjena i jedva cekam ☺️
Dok sam vas sve procitala vec sam zaboravila koja je sto pisala 🤣 ugl, eutirox i vadjenje krvi. Mene endokrinolog narucuje za preglede ovisno o nalazima i na dan pregleda vadim krv jer on voli friske nalaze. Zadnji put sam bila 31.01. a iduci mi je 13.03. Zadnji nalaz mi je super bio i terapija stvarno fubkcionira. Idem cca svakih 4-5 tj al sad je malo duzi interval jer su nalazi super ispali pa nema potrebe ranije. Inace mislim da narucuju svakih 4-6 tj. Ne znam kako vi, al ja svaki put vadim krv.
Ja vadim nalaze svako mjesec dana. Ako mi tsh stoji do 2.25.ne trebam ići kod endokrinologice, ako mi skače, idem. Vadim i ja ovaj tjedan ponovno, baš za ima kako je utjecalo novi eutirox na hormone.
Baš me zanima*
Curke moje, vrtim ja tako po netu te djecje stvarcice..i one dekice sto kao da imaju bunkice s jedne strane, minky cini mi se da se zovu? Ona tockasta izbocenja sto sad vidim da svi prodaju..te dekice su cca 200-250kn..u Primarku sam jesenas kupila identicnu dekicu, mekanu, sa tim bunkicama na winnie the pooha za 8€, dakle 60kn!! Kupila sam je za babine jedne, u medjuvremenu saznala da sam trudna i ostavila nama, hahah eh sad mi fali jos jednapisem zato da podijelim iskustvo i kazem, tko moze nek se zaleti do Primarka(istrijanke moje i ove sjeverozapadne mamice, najblizi je u Ljubljani)..imaju stvari za past na dupe, sve je jeftino, a imaju onih predivnih pamucnih finije tkanje stvarcica..zao mi je ko psu da nisam mobilna i ako dobro prodje iduci tjedan pregled pa uspijem ishodovat dozvolu za voznju-idem gore u ozbiljniji shopping 💪🏼
Planirala sam sve uzimat tek u 4.mjesecu, ali sam u bolnici vidjela da su najstariji blizanci bili sa 36tt, dakle stvarno se radjaju po mjesec do dva ranije, skoro pa praviloDora, ja se isto spremam u Primark🙈🙈 cula sam da imaju dosta dobar pamuk a povoljno full..cak ima i dosta slovenskih online stranica tipa bimbo.si, pikolin gdje imaju popuste i za druge stvarcice a dostavljaju u Hr…
Ma znam, al ja sve volim pipnut prije nego kupim
Trebalo bi se skupit taman 4 trudnice i pravac gore, 5 je vec tijesno, ne zbog nasih trbuha nego kolicine kupljene robe pri povratku…scena; trudne hrvatice zaustavljene na granici zbog toga jer su im autoputem iz auta letjeli rukavici i nogavice bodija iz primarka kojeg su netom prije opeljesileopravdavale su se da nije sve za njih vec i citavu grupu ljetnih beba, navodno se radi o skupini mama koje skupljaju popise i pomazu jedne drugima u nevoljama i avanturama nabavke robe preko grane
😂😂😂😂😂
Dora napisala sam ti hrpu toga i onda mi se obrise sve 🙄🙈
Ponovit cu radnju popodne, haha, uzivajte curke!
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Mimoza
Dana130
Tonka
Yvette
Anav05
Anja
Sritno danas 💓
Haha, odlican scenarij 😂👌 ja kad sam otkrila primark prije nekih 10ak godina, samo trazim kad idem negdje ako ga imaju 😄 meni je i zensko donje rublje super tamo.
Dora, doista nam to vrijeme leti, jos jos malo pa i mi ulazimo u 6.mjesec trudnoce 😳 ne znam kad prije.
Trancie i ja sam svaki malo nesto prehladjena, idem na zivce sama sebi. Al nekako se tjesim da samo ta veljaca jos prodje pa smo na konju...
Cure sretno na pregledima i nek se dobre vijesti nastave 😊
Meni danas dolazi stolar da konacno to predsoblje sredimo i jos neke ormare malo popravimo... A nakon toga planiram do bauhausa po boju za kupaonu i sobu jer bi i to htjela sredit dok jos mogu.
Hahaha Dora baš si me nasmijala s opisom prelaska granice ja jedva čekam proljeće da odem do Primarka i obavim pošten šoping
Cure svi se žalite na nespavanje, a ja svaki dan odradim punih 8 sati, a vikendom i po 10, čak me ni odlazak na wc ne razbudi. Jedva čekam da prestanem raditi
2020. - 🌸It's a girl🌸
2025. - trying again 🍀
Sortiraj odgovore
Najstariji