Vidim kolica i zeljezo su tema, moj izbor su cybex balios s odusevljena sam, i sad su na 20% al pari mi se jos rano uzimat...
Sta se tice zeljeza, pijem ga mimo vitamina, njega i vitamin c, a probava mi je super zahvaljujuci magneziju, svaki dan lagano 😎
A dok nisan koristila magnezij bilo je strasno, doslovno u 10 dana jednom i to jedva.
💞girl💞
Vrapcic ooo moj Boze! Dobro da nisi vozila kakav brod u tom trenutku salu na stranu, hvala ti, pazit cu se, kaze sestra da cu ga navecer dobit! Jesi ga onda nastavljala uzimat ili ne? Ako da, jel sad paralelno s tim pijes ovaj solgar? I jesi uzimala i vitamin c uz njega?
Vidim kolica i zeljezo su tema, moj izbor su cybex balios sodusevljena sam, i sad su na 20% al pari mi se jos rano uzimat…
Sta se tice zeljeza, pijem ga mimo vitamina, njega i vitamin c, a probava mi je super zahvaljujuci magneziju, svaki dan lagano 😎
A dok nisan koristila magnezij bilo je strasno, doslovno u 10 dana jednom i to jedva.
Koje zeljezo uzimas?
Jesi ti jucer rekla za pisanje preko noci? Mene isto krenulo ima jedno 3-4 dana opet cesce tijekom noci, a taman je bilo par tjedana mira i odlazak jednom pred jutrso
Meni totalni kaos nastane u glavi kad krenem razmišljati o autosjedalicama i jajetu. Molim savjet jer sam baš baš zbunjena. Ja bih voljela uzeti kolica 2u1 sa košarom i sportskim dijelom, pošto ću roditi početkom 7.mj mislim da će nam košara baš poslužiti jer mislim puno biti u šetnjama, auto minimalno koristimo, sve nam je blizu. I onda sam mislila kupiti Cybex autosjedalicu 0+/1 ili tako nešto, one koje rastu s bebom do određene kilaže tj visine. Muči me to jaje jer ugl kolica koja mi sviđaju imaju neka lijeva jaja, a želim najbolje što se tiče sigurnosti u autu. I to što kažu da iz rodilišta mora beba izaći u jajetu. Da kupim tu autosjedalicu od 0+ na dalje, ona je montorana i autu i ne može poslužiti kao jaje za prenositi. Ne znam koliko ste shvatile moju problematiku, koliko sam zbunjena toliko sam zbunjeno ovo sve i sročila 😅😅
Dora vidis da sam polupala loncice za kolica hhaha
. Pogledaj malo po netu, mislim da izmedu jednog i drugog mora bit neka razlika u satima, nisam vise u tome pa sam zaboravila.
Da naravno i naranca se racuna kao vitamin c, kivi jos bolje 🙂
Za malog sam prije rodjenja kupila ergo baby, sva sreca pa iz druge ruke. Nikad se nije htio nositi jer od nikad ne voli bit stisnut. Tako da sad necu ni pokusavati kupovati 🙄
Meni totalni kaos nastane u glavi kad krenem razmišljati o autosjedalicama i jajetu. Molim savjet jer sam baš baš zbunjena. Ja bih voljela uzeti kolica 2u1 sa košarom i sportskim dijelom, pošto ću roditi početkom 7.mj mislim da će nam košara baš poslužiti jer mislim puno biti u šetnjama, auto minimalno koristimo, sve nam je blizu. I onda sam mislila kupiti Cybex autosjedalicu 0+/1 ili tako nešto, one koje rastu s bebom do određene kilaže tj visine. Muči me to jaje jer ugl kolica koja mi sviđaju imaju neka lijeva jaja, a želim najbolje što se tiče sigurnosti u autu. I to što kažu da iz rodilišta mora beba izaći u jajetu. Da kupim tu autosjedalicu od 0+ na dalje, ona je montorana i autu i ne može poslužiti kao jaje za prenositi. Ne znam koliko ste shvatile moju problematiku, koliko sam zbunjena toliko sam zbunjeno ovo sve i sročila 😅😅
Dosta kolica ti imaju adaptere za Maxicosi jaje a oni su dosta dobri i sigurni pa se raspitaj😉, moja ova isto podržavaju tj imaju nastavak za Maxicosi jaje 👍
Ovo sve drugo sam pročitala o kolicima, da nebi bilo da nemam osvrt na to. Samo ne vidim poantu u tom komentiranju jesu neka preskupa ili prejeftina, jel nešto glupo ili pametno, svatko sebi bira, radije ovako konktetno pitam za savjet ako mi nešto nije jasno 😊
Isofix je i kod nas obavezan. Muz je bas strog sto se tice sjedalice i voznje bebe ili djeteta u autu. Ne bi ni pomislio staviti neko dojete u auto bez sjedalice. Nista nije skuplje od djetetovog zivota.
Dora ne treba ti dodatno c vitamin tableta, samo popijes tabletu sa sokom od narance ili poslije tablete pojedes neku vocku.
Polly ja kako sam čitala za bebu do godinu dana u autu je najsigurnije jaje, autosjedalice poslije toga tek; ja sam sebi bila uzela kolica 2u1 i adaptere za kolica i besafe jaje. S tim da ga na kolica nisam zakačila 2 puta ; Mislila sam se između maxy cosi ili besefe jer su mi jedino te odg. za kolica, ali mi je presudio krović u besafe
Još nešto što me bunilo, zašto su neka kolica toliko jeftina, a neka toliko skupa, koja je razlika kad sva imaju gotovo sve isto. Onda sam pročitala da kada se radi o dječijim kolicima, koliko novca toliko muzike. Skupljim kolicima ne kupuje se brend, nego bolja kvaliteta. To je to što sam pročitala, nemam nikakvo mišljenje o tome jer do sad nisam imala iskustva s kolicima.
Sortiraj odgovore
Najstariji