BlackLioness iste komentare sad dobila, kada sam rekla da cu kupiti crna kolica i to od mladjih cura 🤨 Kao crna je mrtvacka boja, wtf 😱 Sinoc smo narucili kolica i crne su boje. https://www.babyartikel.de/prod/maxi-cosi-4-in-1-kinderwagen-set-adorra-inkl-babywanne-oria-babyschale-cabriofix-familyfix-nomad-black Ova smo uzeli. Od pocetka su mi zapala za oko i samo sam cekala da ih snize. Iako sam planirala tek u ozujku da ih kupim, al nisam htjela propusititi snizenje.
Dora pa sto ne kazes odmah, evo ti iz prve ruke info 😁 Ja sam pula Floradix kapsulu i Tardyferon tablete 4 dnevno za zeljezo i nakon mjesec dana koristenja sa 8 mi skocilo na 14 😁 Od tada pijem samo preventivno svako drugi dan 1 tabletu Tardyferon. Eh sad sumnjam da se te tablete isto zovu u Hr, ali su odlicne.
Dora ja pijem Floradix zeljezo ali u tekucem obliku, kao sirup. Zasad je zeljezo ok. Uz to pijem magnezij i Elebaby.
Ja mislim da cu mimu, svaki put kad sam u djiru ih odem malo pogledati, i bas su mi lijepa, a sestricna ih ima i ona kaze da je prezadovoljna.
Inace visoki smo oboje i bitno mi je da rucka moze biti visoka.
U zadnje vrijeme cujem svakakve komentare u okolini- tipa roditelji lijece svoje komplekse kupnjom kolica, to kupuju sebi da sebe pokazu, itd. Radi takvih stvari ja nikome tko nije u bliskom krugu mojih ljudi ne govorim koja kolica zelim, kada kupim znat ce, ili kada ih vide.
Ne znam cemu to, svatko kupuje ono sto zeli, i ono sto moze. Ja nikad ne pomislim za druge da mi je nesto ruzno, ili bih ponizila u svojoj glavi jer je jeftino, pa ne znam ni zasto se to radi kada je u pitanju suprotno. Sva kolica koja vi linkate ja pogledam, pomislim da su neka po super cijeni stvarno, i sretna sam da u danasnje vrijeme imamo izbora naci nesto za sebe po prakticki svim kriterijima.
Sorry na duzem postu, ali evo jucer sam cula taj komentar, pa sam imala potrebu napisati to.
Maah to je uopce glupo komentirat.Zalosno da ce tako ljudi reagirati.
Ja znam da zelim ta i ta kolica i amen.I oko mene par ljudi samo zna jer kao sta cu davati tolike novce,to je preseravanje,nece ti htjet mali u kolica etc…jebe mi se meni se pijazaju i ja hocu da nam bude lijepo,ja shvacam da mozda za te novce mozes kupit i kolica i sobicu ali eto…po rijeci vidim dosta njih fura te mima prešik su,mislim da ti bebenova ima neke akcije za njih.
Slazem se i s tobom i leonie.
I ja sam se naslusala svaceg, i da mogu za te novce auto kupiti itd.mislim, moja, tj. Nasa stvar. Meni je suludo komentirati i viriti tudi novcanik i to tko ce, kad i kolilo voziti. Svatko bira za sebe i svoje dijete.
Koliko sam skuzila iz ri si, ako na ljeto vidim u setnji stokke odmah cu se tebe sjetiti, pa se mozda i vidimo😂
Kad vidis u cacau jacu crvenokosu i svjetloplavim stokke to sam ja😂😂😂
Ne spominji mi cacao 🙈 ako ti vidis zensku s pramenovima i vjerojatno sivim stokke da jede lava cake to sam ja 😂😂
Kaktusice ja sam u ri zadnjih 12 godina, kako sam dosla na faks, tu se udala i ostala 😀
Slobodno se javi na ljeto, mozemo skupa u djir 😀
Baby girl 💜
Dora jesu li možda Kendural c tablete? Da, ja ti već neko pijem od Solgara Gentle Iron i super su mi, krvna slika mu bila odlična. A za Solgar se zna da su dobri.
E tako je, nesto je zapisivao u karton, a kako nista od papira nemam kod sebe nisam uspjela zapamtit kako se zovu
Super, idem sad guglat ove tvoje i ovo sto su mi mimoza i kaktusica napisale pa narucit od muza nesto!
Jel mislite da je pretjerivanje ako uzmem uz te sto ce mi oni dat kendural jos i ja ovako sa strane nesto? Inace imam tendenciju pretjerivat u stvarima pa me strah da i sad ne pretjeram, ako je to uopce moguce sa zeljezom i dvije bebe?!
Dora ja mislim da je sa zeljezom tesko pretjerati. Kazem ti da sam ja u pocetku imala terapiju 2x2, sto se meni cinilo uzasno puno. S obzirom da ces ti imati terapiju zeljeza u bolnici, mozda ne bi bilo lose da uzmes samo Floradix (sirup ili kapsule) jer one pomazu u boljoj apsorpciji zeljeza u organizmu. Ja sam probala sirup, ali mi je izazivao mucnine i bacila sam ga i uzela kapsule. I pazi sa sirupima sa dodatkom zeljeza, jer mogu zube ostetetiti, uvijek ih na slamkicu popij.
Lellibellibas su super kolica 🥰 kazes za blizance, gdje ti dolazi drugo sjedalo, iza? Ili se spajaju do?
Lunazao mi je zbog grubog pregleda kako fizicki tako i emocionalno…Uzasno…
Kaktusicato ides 600 km dalje radi loseg iskustva prvi put ili vec imas neku dobru bolnicu pa zato ides? Ja sam gotovo sigurna da cu u Zagreb…
Curke koje ste radale vec u Zg, jeli istina da ako zatrazis epiduralnu a nisi previse otvoren da je i dobijes? Jer u St cesto anesteziolog bude zauzet ili "zauzet" ( ne znam o cemu se radi) pa od epiduralne nista. I koliko boli rucni pregled pri prijemu u bolnicu?
Ancyja sam bila jako pozitivna u vezi poroda dok me nisu pregrubo pregledali. Udarila mi je vrucina u lice od boli i sad mislim ako nisam to uspjela odraditi, kako cu porod. Bas sam izgubila samopouzdanje. Nikad se nisam u zivotu bojala niceg kao sto se sad bojim njihovog guranja cijele ruke kad dodem na porod. Beba mi se nije "dogodila", cekali smo je godinama i nakon sto su me izranjavali sa spekulumom sam tako uznemirena i istraumatizirana da sam skoz promijenila plocu od pozitive do neopisivog straha.😥
Inace sam osoba kojoj je punkcija 10 jajnih stanica bez anestezije uz koktekcic bila piece of cake.
Jedno do drugog su, malo jesu veća ali imamo mista i uz more živimo tako da će nam služiti 🤗
Super su vam kolica, ako se ne varam dora ima ona sa zatvorenom kosarom. Mene to jako odvlaci, jer malo toga stane. Ja sam znala cijelu spezu stavljati u kosaru i wc papir i svasta. 🙊 Tako da i sas mi je ta kosara ispod jako vazna, cak jos vise da mi i romobil stane od malog aahaha
Ja mislim da cu uzeti tamno plava. Vec sam si narucila onaj super ruksak sa alieexpressa di stane svasta unutra, uzela sam tamnoplavi.
Da ovo za selo mi je malo bzvz komentar. Evo ja na "selu" odmah kraj grada, ali bas zbog seoskog terena trazim kolica sa kojima mogu po kamencicima, na off road sa muzem . I takva u startu su skuplja.
Za kisobran sa 0 polozajem osobno nisam. Jer ako ste na poziciji di puse bura/jugo ,djete u njima nije bas zasticeno. A rijetko koja imaju umetak za male bebe.
Pratite si nase ,slovenske i talijanske stranice sad znaju bit snizenja na kolicima. Ja stalno gledam nasa i stalno su jeftinija kod nas-za ne vjerovati!
Tiki i ostale cure koje imate preglede sretnooo danasss!!!
Ja sam sebi narucila kolica skroz crna, crnja ne mogu bit.. Po mom guštu.. Najvise cu ja provodit vrimena s bebom i kolicima tako da mi se niko nema pravo petljat u to.. 😄
Zene moje drage ne slusajte nikoga.. Slusajte sebe i svoje novcanike! Amen!
Inace,kako ste mi? 😊
Dora nadam se da si dobro. Za zeljezo ces dobiti terapiju, to je tako cesto u trudnoci da se ostane bez zeljeza.. Mi se brinemo ima li beba dovoljno svega, na kraju bebač sve dobio, a mi jadne ostadošmo bez zeljeza, bez kalcija i bez zubi. 🤣🤣🤣🤣
I za isofix daaa, definitivno, ali jedini razlog je sto je lakse baratat time.... Uzet cemo cybex sjedalicu..
Evo vidim da lelibelina su to kolica koja sam kom kosaru 🤪
Uz zeljezo treba uzimati vitamin C za bolju apsorciju 🙂
Sortiraj odgovore
Najstariji