Polly za bebu ne najsigurnije jaje i to ovo do 13kg. Imam i ja sjedalicu ovu drugu od 0+ sto ide i nema sanse da bi novorodjence vozila u tome, iskreno. E savjetovala bi ti da se uclanis u grupe na fejsu - https://m.facebook.com/RODA-Sigurno-u-autosjedalici-356207444402821/ i https://www.facebook.com/groups/savjeti.o.autosjedalicama/?ref=share
Ja sam tamo sve naucila o sigurnosti autosjedalica. I Rode ti imaju svako malo pregled AS (bespla) da vide jesi dobro montirala sjedalicu, jel beba dobro namjestena. Ja sam im privatno slala fotke od malog kad sam ga stavila i odmah ti odgovore. Ali moj iskreni, dobronamjerni savjet je da, radi sigurnosti tvog vlastitog djeteta, u pocetku uzmes jaje. A znam da vecina roditelja vozi i jaje na kolicima, ali to nije bas preporucljivo. Tu i tamo na kratko ok, ali to je prvenstveno autosjedalica a ne za voznju na kolicima. I uvijek mozes traziti adaptere da mozes instalirati jaje na kolica.
Polly za bebu ne najsigurnije jaje i to ovo do 13kg. Imam i ja sjedalicu ovu drugu od 0+ sto ide i nema sanse da bi novorodjence vozila u tome, iskreno. E savjetovala bi ti da se uclanis u grupe na fejsu - https://m.facebook.com/RODA-Sigurno-u-autosjedalici-356207444402821/ihttps://www.facebook.com/groups/savjeti.o.autosjedalicama/?ref=share
Ja sam tamo sve naucila o sigurnosti autosjedalica. I Rode ti imaju svako malo pregled AS (bespla) da vide jesi dobro montirala sjedalicu, jel beba dobro namjestena. Ja sam im privatno slala fotke od malog kad sam ga stavila i odmah ti odgovore. Ali moj iskreni, dobronamjerni savjet je da, radi sigurnosti tvog vlastitog djeteta, u pocetku uzmes jaje. A znam da vecina roditelja vozi i jaje na kolicima, ali to nije bas preporucljivo. Tu i tamo na kratko ok, ali to je prvenstveno autosjedalica a ne za voznju na kolicima. I uvijek mozes traziti adaptere da mozes instalirati jaje na kolica.
Hvala za ovu grupu 😁 Slažem se tim da se beba nebi trebala voziti na kolicima i jajetu odnosno kad kažu ne treba mi košara, vozit će se u jajetu. Baš to, jaje služi za vožnji u autu kraću ili dužu sa stankama, ali ne može dugo beba ležati u jajetu tako skvrčena već na ravnoj podlozi. Ma ja sam mislila na one Cybex autosjedalice sa 360 stupnjeva i sa nagibom da se stavi u ležeći položaj kad je mala. Hvala na savjetu, svakako ću onda ipak razmisliti o jajetu 👏🏼
Vrapcic, hvala ti, i ti si blizu
Bebac, mimoza, ovo je fit grupa, ali stici ce i ostale cure nas
Black Lioness ma meni su crna baš lijepa, i ja sam zapela za crna prvo, a čak me je i u dućanu odgovarala kad sam gledala, jer kao zbog vrućine bolje uzeti drugu boju, ali ionako ne planiram šetati na +30 okolo..
Još nešto što me bunilo, zašto su neka kolica toliko jeftina, a neka toliko skupa, koja je razlika kad sva imaju gotovo sve isto. Onda sam pročitala da kada se radi o dječijim kolicima, koliko novca toliko muzike. Skupljim kolicima ne kupuje se brend, nego bolja kvaliteta. To je to što sam pročitala, nemam nikakvo mišljenje o tome jer do sad nisam imala iskustva s kolicima.
Pa mislim da plaćaš i brend , ali sigurno su skuplja i kvalitetnija! Sad šta kome treba i koliko si može priuštiti. Kod nas su davno prije svi uzimali cicco kolica ( znam curu da je 4 djece vozila u njima i super izgledaju ) a u zadnje vrijeme su najviše Pegperego uzimali.
Jutro curke. Mene je probudio jutros rano wc i nakon povratka u krevet jako sam kihnula dok sam ležala na leđima, straaavično me presjeklo 😫 Baš sam se prepala, prvi put sam to sad doživjela jer dok stojim nekako iskontroliram položaj. To je normalno jel tako??
@Polly meni ti se to zasnjih tjedan i pol desava jako cesto. Sa lijeve i sa desne strane. Ko da me netko sa nozem momentalno probode. Isto dok kihnem ili brisem nos. Mozda se previse trbusni misic napreze. Ne znam, ali vidim da je to dosta cura javljalo pa je valjda ok i nista strasno. Brzo prestane jer je samo ostra monentalna bol u pitanju.
Ja sam se bas o tome jucer pojadala ginekologici i onda je nasla taj hematom. Ali stvarno ne znam je li to povezano i moze li ta bol biti simptom da u nama postoji neki hematom.
Sierrav, dana130 vi ste obje iz Rijeke? Mozda sretnemo na ljeto 🤗
Eddie ja zivim u Du vec 15 godina ali kad sam i sina rodila prije skoro 13 godina bila sam zadnja 2 mjeseca kod mojih u Rijeci, privatno sam jos isla na 2 pregleda a onda mi je mjesec prije termina otisao cep i ponalo mi je curila voda pa au me pratili na poliklinici, bila sam par dana na cuvanju u bolnici i onda su inducirali porod. Prvi mjesec smo proveli kod mojih, a onda prvo cjepivo i sve ostalo obavljali u Du, karton otvorili kod dr. Vukcevic. Ako budes dolazila prije ljeta javi pa mozemo na kavu 😉
Hvala kaktusica. Apsolutno za kavu, planiram dolje u svibnju već... veselim se
I meni su crna kolica predivna, imala sam.ih sa sinom ali ljudi moji, tako su teska za odrzavanje...svaka necistoca se vidi, mrvice, proljevanje od vode, soka, mlijeka, kasica...koliko god da pazite i cistite ostaju fleke. Uzasna su na suncu, ne mora to biti ne znam kakva vrucina ali bas se jako uzare a ljeti tempm bude visoka u bilo koje doba. Jednom sam ih nosila na plazu i nikad vise. Ona kupola je pozmarila od sunca..ma bas sam se razocarala. Ovaj put cu birati ipak nesto svjetlije, mozda svijetlo siva.
I meni su crna kolica predivna, imala sam.ih sa sinom ali ljudi moji, tako su teska za odrzavanje…svaka necistoca se vidi, mrvice, proljevanje od vode, soka, mlijeka, kasica…koliko god da pazite i cistite ostaju fleke. Uzasna su na suncu, ne mora to biti ne znam kakva vrucina ali bas se jako uzare a ljeti tempm bude visoka u bilo koje doba. Jednom sam ih nosila na plazu i nikad vise. Ona kupola je pozmarila od sunca..ma bas sam se razocarala. Ovaj put cu birati ipak nesto svjetlije, mozda svijetlo siva.
Mojih jako mnogo poznanika je nabavilo rabljena kolica i to sva su redom crne boje, stvarno za nepovjerovat, sama crna svi nabave. Nisam primjetila probleme ni nije nitko se zalio, a sto se tice sunca ljeti setnje i mi odrasli obavljamo samo rano ujutro i kasno popodne, u nasem kvartu ima mnogo hlada, a na dvoristu isto tako. S time da bebica ce doci zapravo na sam kraj ljeta tako da kad uopce doguramo do onoga tamo ljeta vec ce nam biti svejedno. Stvarno sam razocarana uglavnom bojama tih svih kolica, znam svega samo jedan par koji je uspio nabavit da su cijela tamno plava sa mnogo crteza sarenih po sebi pa se ne skuze mrlje itd. Doma imamo taman namjestaj koji super odrzavamo od mrlji i slicno, pa nekako si mislimo da se budemo snasli i s kolicima
Dora meni su na Rebru rekli da prestanem s Kenduralom C, tako da sam ga pila do te situacije i nakon toga više nisam. Pila nakon toga Solgar i bilo sve ok. Popijem ga s čašom limunade, ne uvijek, ali trudim se sa često bude uz vitamin c zbog apsorbiranja.
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
I meni su crna kolica predivna, imala sam.ih sa sinom ali ljudi moji, tako su teska za odrzavanje…svaka necistoca se vidi, mrvice, proljevanje od vode, soka, mlijeka, kasica…koliko god da pazite i cistite ostaju fleke. Uzasna su na suncu, ne mora to biti ne znam kakva vrucina ali bas se jako uzare a ljeti tempm bude visoka u bilo koje doba. Jednom sam ih nosila na plazu i nikad vise. Ona kupola je pozmarila od sunca..ma bas sam se razocarala. Ovaj put cu birati ipak nesto svjetlije, mozda svijetlo siva.
Mojih jako mnogo poznanika je nabavilo rabljena kolica i to sva su redom crne boje, stvarno za nepovjerovat, sama crna svi nabave. Nisam primjetila probleme ni nije nitko se zalio, a sto se tice sunca ljeti setnje i mi odrasli obavljamo samo rano ujutro i kasno popodne, u nasem kvartu ima mnogo hlada, a na dvoristu isto tako. S time da bebica ce doci zapravo na sam kraj ljeta tako da kad uopce doguramo do onoga tamo ljeta vec ce nam biti svejedno. Stvarno sam razocarana uglavnom bojama tih svih kolica, znam svega samo jedan par koji je uspio nabavit da su cijela tamno plava sa mnogo crteza sarenih po sebi pa se ne skuze mrlje itd. Doma imamo taman namjestaj koji super odrzavamo od mrlji i slicno, pa nekako si mislimo da se budemo snasli i s kolicima
Tako i ja imam problem s bojama, meni osobno crna ne dolaze u obzir za bebu, siva imaju svi živi, a naći neku lijepu boju ili kombinaciju, a da ti i sve drugo paše je lutrija 😑😑
Sortiraj odgovore
Najstariji