Trancie tako sam nekako i mislila uzeti, ona kišobran koja idu od +0 i mogu se podesiti da budu kao košara za bebe i zatim kišobran kolica. Je li imao tko takva koja? Kakva su vam bila?
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Kaktusicato ides 600 km dalje radi loseg iskustva prvi put ili vec imas neku dobru bolnicu pa zato ides? Ja sam gotovo sigurna da cu u Zagreb…
Curke koje ste radale vec u Zg, jeli istina da ako zatrazis epiduralnu a nisi previse otvoren da je i dobijes? Jer u St cesto anesteziolog bude zauzet ili "zauzet" ( ne znam o cemu se radi) pa od epiduralne nistaYvette idem u Rijeku roditi jer sam od tamo rodom i imace budemo po cijelo ljeto dok je mali na skolskim praznicima a i lakse ce mi biti jer su mi tamo roditelji, sestra pa da malo pomognu u pocetku.
Sto se tice epiduralne ona ti uglavnom ovisi o broju anesteziologa, ako su zauzeti onda ti nema tko dati. Ovo ti je info iz prve ruke jer mi je muz anesteziolog. Ja necu uzeti epiduralnu, nisam ni prvi put, morao bi to biti savrsen ginekolog da zna kad i u kojem trenutku treba zvati anesteziologa.
Yvette ja isto razmišljam kao ti, da idem u Dubrovnik roditi jer su moji svi dolje i ljeto je i sve to (termin početak kolovoza). Jedna od sestara u ginekologa mi je rekla bi u tom slučaju morala zadnje tromjesečje biti dolje i sve voditi dolje. Znaš li išta o tome više? Kad najkasnije možemo otići, pod uvjetom da je sve u redu jel' :)
Ja sam mislila barem 3 mjeseca biti dolje prije povratka u Zg pa će mi trebat i pedijatar i sve bebi potrebno. Misliš da nam to predstavlja neki problem ako unutar godinu dana mijenjamo pedijatra?
Nikita sretno na pregledu!Baze i kolica- mi sigurno necemo kupovat bazu jer iskreno te baze kostaju koliko i autosjedalice i to bi znacilo da prakticki kupujem 4 autosjedalice, sigurno je jednostavnije jer samo kliknes sjedalicu i bok, ali vjerujem da ako se puno vozis brzo savladas i vezanje pojasom, a ako se ne vozis puno onda mi kupovina baze nema previse smisla pogotovo..
Kolica mislim da si svatko moze i treba birati po svom gustu i racunu, moram bit iskrena i rec da mi nije bilo lijepo procitat komentar da cure sa sela i iz manjih mjesta kupuju sto skuplja kolica jer zvuci kao da lijece komplekse sto nisu iz grada, a evo kao gradska cura moram rec da se na cesti vide i skuplja i jeftinija i da nema pravila.
Mislim da svatko gleda po nekim svojim kriterijima, nekome je najbitna tezina kolica, nekome sklopljivost, nekome da su kvalitetni kotaci da moze na sve terene, nekome cijena..ja osobno zelim da su sto kvalitetnija jer planiram puno biti u djiru s djecom, takodjer mi je vazno da se lako sklope zbog auta, da su lako upravljiva i da imaju velku kosaru za stvari jer volim ponijet puno stvari sa sobom!
Novce nismo nikome ukrali nego smo ih krvavo i posteno zaradili pa ne vidim ijedan razlog zasto bi se ikome opravdavala jesam uzela kolica za 5 ili 15 tisuca kuna, a ni inace nisam opterecena time tko sto misli pa mi tudje misljenje o cijeni nije nigdje na listi kriterija za biranje kolica
Slažem se u svemu. Svega se vidi, od boja, modela, starosti kolica, kotači neki ko da će na Himalaju planinarit njima, svatko ima svoje...Kad je tvoj novac nema tko šta prigovarati, svi se mi žrtvujemo kada je opremanje bebice u pitanju, pogotovo prve, a još kad su blizančeki u pitanju Mene nerviraju one koje SAMO Maxicosi forsiraju autosjedalice u smislu da ne prihvate kada netko drugi kupi drugačiju marku, a otkrila sam još identičnih modela za manju cijenu (primjer Avionaut autosjedalice) koji su prošli sva testiranja i standarde i da isto tako su i za te famozne bočne sudare i koješta, remenje i jastučići su identični tako da nedam da mi netko ni u dučanu maglu prodaje, ja svoj budžet znam i znam što želim za vlastito dijete. Isto smo se složili da ćemo po spisku sve redom nabavljat, a ako se netko nudi iz obitelji za pomoć ne želimo im davati zadatak da kupuje nešto što znamo i muž i ja da dosta košta. Nismo mi dijete pravili da bi drugi bankrotirali na nama, pa želimo svest takve neugodnosti na minimum.
Trancie tako sam nekako i mislila uzeti, ona kišobran koja idu od +0 i mogu se podesiti da budu kao košara za bebe i zatim kišobran kolica. Je li imao tko takva koja? Kakva su vam bila?
Meni je prijateljica uzimala mcklaren od 0+ bila je zadovoljna, ja sam sad curicu vozila u njima jedva sam upravljala, navikla sam se na jednu ručku pa su mi dvi totalno nespretne. Ali recimo cibex mislim ima lagana (mislim da nisu ni kišobran ) i bugaboo bee mi djeluju praktična skroz.
Sierravjoolz geo imaju rucku podesivu po velicini za visinu roditelja do 2 m. Uppababy vista su tkd za visoke roditelje. Moj muz je visok pa smo kupili joolz. Meni je zao sto nismo neka laksa.
Da za rucku ali jel znas moze li se podesiti i kosara i poslije sjedalo na visu razinu,to mi je ustvari najbitnije...u ri imaju samo stokke i mima i samo sam njih i vidjela
Ja mislim da cu mimu, svaki put kad sam u djiru ih odem malo pogledati, i bas su mi lijepa, a sestricna ih ima i ona kaze da je prezadovoljna.
Inace visoki smo oboje i bitno mi je da rucka moze biti visoka.
U zadnje vrijeme cujem svakakve komentare u okolini- tipa roditelji lijece svoje komplekse kupnjom kolica, to kupuju sebi da sebe pokazu, itd. Radi takvih stvari ja nikome tko nije u bliskom krugu mojih ljudi ne govorim koja kolica zelim, kada kupim znat ce, ili kada ih vide.
Ne znam cemu to, svatko kupuje ono sto zeli, i ono sto moze. Ja nikad ne pomislim za druge da mi je nesto ruzno, ili bih ponizila u svojoj glavi jer je jeftino, pa ne znam ni zasto se to radi kada je u pitanju suprotno. Sva kolica koja vi linkate ja pogledam, pomislim da su neka po super cijeni stvarno, i sretna sam da u danasnje vrijeme imamo izbora naci nesto za sebe po prakticki svim kriterijima.
Sorry na duzem postu, ali evo jucer sam cula taj komentar, pa sam imala potrebu napisati to.
Maah to je uopce glupo komentirat.Zalosno da ce tako ljudi reagirati.
Ja znam da zelim ta i ta kolica i amen.I oko mene par ljudi samo zna jer kao sta cu davati tolike novce,to je preseravanje,nece ti htjet mali u kolica etc…jebe mi se meni se pijazaju i ja hocu da nam bude lijepo,ja shvacam da mozda za te novce mozes kupit i kolica i sobicu ali eto…po rijeci vidim dosta njih fura te mima prešik su,mislim da ti bebenova ima neke akcije za njih.
Slazem se i s tobom i leonie.
I ja sam se naslusala svaceg, i da mogu za te novce auto kupiti itd.mislim, moja, tj. Nasa stvar. Meni je suludo komentirati i viriti tudi novcanik i to tko ce, kad i kolilo voziti. Svatko bira za sebe i svoje dijete.
Koliko sam skuzila iz ri si, ako na ljeto vidim u setnji stokke odmah cu se tebe sjetiti, pa se mozda i vidimo😂
Kad vidis u cacau jacu crvenokosu i svjetloplavim stokke to sam ja😂😂😂
U mene će biti crna pa koja god marka. Daleko su mi najljepša, neka pričaju što hoće. Svatko ima svoj ukus :)
Ja sam isto gledala kolica sa Happy storks, ali nisam skužila gdje u SLO imaju dućan? Našla sam samo za Poljsku…
I što mislite o kupnji ISOFIX baze, da li se to isplati? Je li jednostavnije za korištenje?
Inače ja imam pregled u 11,30. Jedva čekam
Pa ja cu kupiti jer je muz ono,safety first nema sale kod njega pa mi utuvio u glavu...covjek je na platformi i kako su tamo posebni obrasci ponasanja sav je neki usran
U mene će biti crna pa koja god marka. Daleko su mi najljepša, neka pričaju što hoće. Svatko ima svoj ukus :)
Hehe i ja cu crna, ne znam koj model ni kakva ali bas zelim crna kolica.
Sierrav, dana130 vi ste obje iz Rijeke? Mozda sretnemo na ljeto 🤗
Eddie ja zivim u Du vec 15 godina ali kad sam i sina rodila prije skoro 13 godina bila sam zadnja 2 mjeseca kod mojih u Rijeci, privatno sam jos isla na 2 pregleda a onda mi je mjesec prije termina otisao cep i ponalo mi je curila voda pa au me pratili na poliklinici, bila sam par dana na cuvanju u bolnici i onda su inducirali porod. Prvi mjesec smo proveli kod mojih, a onda prvo cjepivo i sve ostalo obavljali u Du, karton otvorili kod dr. Vukcevic. Ako budes dolazila prije ljeta javi pa mozemo na kavu 😉
Sortiraj odgovore
Najstariji