Ja sam isto gledala kolica sa Happy storks, ali nisam skužila gdje u SLO imaju dućan? Našla sam samo za Poljsku...
I što mislite o kupnji ISOFIX baze, da li se to isplati? Je li jednostavnije za korištenje?
Inače ja imam pregled u 11,30. Jedva čekam
2020. - 🌸It's a girl🌸
2025. - trying again 🍀
Cure vezano na kolica, evo mi jedva pronašli jedna 3u1 koja su nam savršena cjenovno, kvalitetom, materijalom, ma svime...ALIII...Krenuli komentari: neee zašto pobogu crna, mora biti lijepo veselo...Aha da, sva ostala imaju bijelo dno i "drek boje materijala", pa il je grozno održavati ili je grozno mi ih gledati. Mislim da će biti crna nekako sportski đir. Sve unisex kod nas haha
Dobar dan curke moje drage!
Sretno svima danas sa pregledima, Tiki uzivaj u 4d, danas ces vidjeti ličeko svog djecaka, predivno!
Ja se pomalo vec udomacila u bolnici
Stigli su ovi neki nalazi krvi koje su mi vadili u ponedjeljak, izgleda da sam anemicna, dat ce mi neki lijek na K, ne znam tocno kako se zove, rekao je dr. da mi slobodno moji donesu povraca i nesto za jest sto je puno zeljeza jer bebe i inace pokupe, a kao da blizanci pogotovo vole povuc svo zeljezo od mame..molim curke koje uz prenatalne vitamine koriste i zeljezo, napisite mi koje ste uzele i jel vam krvna slika bolja, kakvo je stanje? Vrapcic jesam dobro zapamtila da si ti spominjala neki gentle iron od solgara ili sam pomijesala informacije? Hvala vam!
Hvala na savjetima za kihanje, ali ovo jutros me tako iznenadilo, nisam ništa stigla, bilo je ekspresno 😅😅
Što se kihanja tiče, ja se moram "pohvalit" da me nije zaobišlo ni stucanje, podrigivanje, žgaravica, krvarenje iz nosa, začepljeni sinusi....sve blagodati koje su u trudnoći česte 🤷♀️
https://lpmf.lilypie.com/yvDOp2.png"
Tiki sretno na 4d! meni je moja gin prosli put uhvatila dobro liceko i dala mi slicicu u 4d! Svaki dan ju gledam.
Uzivaj i sretno svima ostalima danas sa pregledima!
Nikita sretno na pregledu!
Baze i kolica- mi sigurno necemo kupovat bazu jer iskreno te baze kostaju koliko i autosjedalice i to bi znacilo da prakticki kupujem 4 autosjedalice, sigurno je jednostavnije jer samo kliknes sjedalicu i bok, ali vjerujem da ako se puno vozis brzo savladas i vezanje pojasom, a ako se ne vozis puno onda mi kupovina baze nema previse smisla pogotovo..
Kolica mislim da si svatko moze i treba birati po svom gustu i racunu, moram bit iskrena i rec da mi nije bilo lijepo procitat komentar da cure sa sela i iz manjih mjesta kupuju sto skuplja kolica jer zvuci kao da lijece komplekse sto nisu iz grada, a evo kao gradska cura moram rec da se na cesti vide i skuplja i jeftinija i da nema pravila.
Mislim da svatko gleda po nekim svojim kriterijima, nekome je najbitna tezina kolica, nekome sklopljivost, nekome da su kvalitetni kotaci da moze na sve terene, nekome cijena..ja osobno zelim da su sto kvalitetnija jer planiram puno biti u djiru s djecom, takodjer mi je vazno da se lako sklope zbog auta, da su lako upravljiva i da imaju velku kosaru za stvari jer volim ponijet puno stvari sa sobom!
Novce nismo nikome ukrali nego smo ih krvavo i posteno zaradili pa ne vidim ijedan razlog zasto bi se ikome opravdavala jesam uzela kolica za 5 ili 15 tisuca kuna, a ni inace nisam opterecena time tko sto misli pa mi tudje misljenje o cijeni nije nigdje na listi kriterija za biranje kolica
Dora jesu li možda Kendural c tablete? Da, ja ti već neko pijem od Solgara Gentle Iron i super su mi, krvna slika mu bila odlična. A za Solgar se zna da su dobri.
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Jutro žene, ja jutros u gužvi bila... vidim u kolicima ste :-)
Dana130 kako je Ely rekla i icany se mogu podešavati po veličini , ja ih imam i prezadovoljna sam s njima. Mana su jer su stvarno teška, ali meni to nije igralo ulogu jer su stalno sastavljena,ali za razliku od stokke za kojima sa luda bila imaju ogromnu košaru za stvari , a ova nisu imala, ne nosam ih nigdje, mada sad planiram kišobran uzeti da imam za putovati i sl.
Vrapčić123 ako ti trebaju lagana obzirom da ljetnu djecu rađamo uzmi neka kišobran od 0 mjeseci što ide; ova 3u1 su sva sigurno teška.
Tiki i ostali što imate preglede sretno danas :-)
Jutro žene, ja jutros u gužvi bila… vidim u kolicima ste :-)
Dana130 kako je Ely rekla i icany se mogu podešavati po veličini , ja ih imam i prezadovoljna sam s njima. Mana su jer su stvarno teška, ali meni to nije igralo ulogu jer su stalno sastavljena,ali za razliku od stokke za kojima sa luda bila imaju ogromnu košaru za stvari , a ova nisu imala, ne nosam ih nigdje, mada sad planiram kišobran uzeti da imam za putovati i sl.
Vrapčić123 ako ti trebaju lagana obzirom da ljetnu djecu rađamo uzmi neka kišobran od 0 mjeseci što ide; ova 3u1 su sva sigurno teška.
Tiki i ostali što imate preglede sretno danas :-)
Mislim da cu najbolji dojam steci kad krenem isprobavati. Moze meni sad nesto djelovat bajno i krasno a tko zna kakva ce mi biti uzivo
Baby girl 💜
Sortiraj odgovore
Najstariji