LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dora4
    29. Siječanj 2020. 14:18

mrvičak

Cure ja sam u panici. Sinoć na papiru nakon brisanja lagani roskasti trag, baca na smeđe. Budući da se nije nastavilo nisam reagirala. Sada skinem gaćice i onako veličine dužeg nokta tamnije smeđe, a kada prstom gurnem papir malo dublje tamnije smeđe, pomiješano s iscjetkom. Ali baš malo. Ništa me ne boli. Doktorica radila jutro, a zvala hitnu i rekli mi da dođem samo ako se pojača. Sinoć smo imali odnos. Nadam se da je od toga.

Draga, nemoj panicarit! Sigurno je od odnosa, pogotovo sto te nista ne boli! Da ne vrtim stranice i ne trazim listu  nisi li ti na pregledu oko 7.2. ili tako nesto?
    Ajde smiri sa bracnim akcijama i ako si u prilici, odmiruj malo, ja ne bi dizala paniku, vjerujem da ces do sutra bit tip top, ako se nastavi onda odi sutra do svoje dr. popodne!

29. Siječanj 2020. 14:20

Dora4

mrvičak

Cure ja sam u panici. Sinoć na papiru nakon brisanja lagani roskasti trag, baca na smeđe. Budući da se nije nastavilo nisam reagirala. Sada skinem gaćice i onako veličine dužeg nokta tamnije smeđe, a kada prstom gurnem papir malo dublje tamnije smeđe, pomiješano s iscjetkom. Ali baš malo. Ništa me ne boli. Doktorica radila jutro, a zvala hitnu i rekli mi da dođem samo ako se pojača. Sinoć smo imali odnos. Nadam se da je od toga.

Draga, nemoj panicarit! Sigurno je od odnosa, pogotovo sto te nista ne boli! Da ne vrtim stranice i ne trazim listu nisi li ti na pregledu oko 7.2. ili tako nesto?
    Ajde smiri sa bracnim akcijama i ako si u prilici, odmiruj malo, ja ne bi dizala paniku, vjerujem da ces do sutra bit tip top, ako se nastavi onda odi sutra do svoje dr. popodne!

Tako je, idući petak, al isto ću otići sutra do dr. za svaki slučaj. Što mislite?
    Odmah sam se sjetila spontanog iz devetog mjeseca jer je s ovom bojom krenulo 😕

dana130
    29. Siječanj 2020. 14:25

Trudy

Mi smo prvo posudili neka crna chicco kolica, na kraju ih vratili jer nam nisu u auto stala. Isto su svi komentirali kako crna kklica.. Ta su imala isofix bazu za jaje i to mi je super bilo. Onda smo uzeli quinnie s maxicosi jajetom bez isofixa. I koliko god mi kao to bilo komplicirano na pocetku, stvarno se brzo ufurate u to stavljanje. Tako da po meni, nije isofix toliko bolji nego bez njega. Jaje smo sad zadrzali, kolica dajem dalje 😄 a nabavili bugaboo, koja mi se za sad cinie fantasticna. Crvena su, al nebitna mi je boja… Bitno mi je da se kosara moze skroz slozit s ravnu plohu, da zauzima malo mjesta, jer uz cijeli konstrukciju jos vozit i kosaru u autu, to mi je nocna mora bila… Mi nemamo neki veliki auto, i onda bi mi to i bunker i straznje sjedalo zauzelo.

Pozdrav timu rijeka 😉 sto se rijeke tice, moram priznat da me prilicno nazivcirala oko tih kolica 😔 po nekim kvartovima je bas nezgodno za setnju…

Sto se klokanice tice, imam ruckeli od prvog. Od svih stvari koje sam kupila/ imala za dijete to mi je no.1. Puno smo se nosili i preporucila sam je svima koje znam, svi zadovoljni. A posebno mi se svidja sto se moze slozit kao u oni torbicu oko pojasa sto se stavi, tako da vrlo malo mjesta zauzme.

Vidim i torbe se spominju. Mi za babinje svima uzeli ruksake 😄 ima na e-bayu za 30ak dolara onaj ruksak u koji stanu cuda. Ja ga 2 godine neprestano svugdje vucem sa sobom jer mi je savrsen 😄

Ajme, ja se danas pocastila konacno mcchickenom, pomfrijem i sladoledom. Mastam o tome valjda 2 mjeseca, a nikako da u gradu ulovim vremena. Najela sam se ko prasica 😳 sutra mozemo nastavit po kelju 😄

Po vecini kvartova je katastrofa, ali vecina poznanika kao i sama, odemo do kostrene pa je tamo idealno od setnje, kavice, svega 😁 jedva cekam

Baby girl 💜

Vrapčić123
    29. Siječanj 2020. 14:26

Mrvičak ja znam sebe i znam da bih otišla kod doktora sutra na tvom mjestu.. Iako vjerujem da je od odnosa. Tako da mislim da će ti sve biti ok zaista i pokušaj do sutra baš mirovati 😘

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Trancie
    29. Siječanj 2020. 14:26

Mrvičak isto mislim da je od odnosa, ja se ne bi pretjerano zamarala čim nema neke količine; meni je tako bilo u 1 trudnoći, ali sam bila 6-7tjedana trudna tek, isto dan nakon odnosa iscjedak smeđi; Prati ako se ne ponovi sve je ok, neka je žilica malo.

Dora4
    29. Siječanj 2020. 14:28

mrvičak

Dora4

mrvičak

Draga, nemoj panicarit! Sigurno je od odnosa, pogotovo sto te nista ne boli! Da ne vrtim stranice i ne trazim listu nisi li ti na pregledu oko 7.2. ili tako nesto?

Tako je, idući petak, al isto ću otići sutra do dr. za svaki slučaj. Što mislite?
    Odmah sam se sjetila spontanog iz devetog mjeseca jer je s ovom bojom krenulo 😕

Joj ljubice nemoj odmah na tako crno, znam da si prosla to relativno nedavno i tesko je ne mislit o tome, ali nemoj!! 
    U sigurnim si tjednima, smeckasto je, nije obilno i ono sto je stvarno najvaznije nista te ne boli i zbog svega toga mi se cini da bi mogla sutra do svoje dr., da ne ides na hitnu nekom nepoznatom(premda su meni uvijek ispali krajnje normalni i ugodni na hitnoj-i u petrovoj i jednom jos prije na sv.duhu) ako ne smatras da je panika prevelika..ovako ce te tvoja uzet, kratko pregledat i smirit da ne cekas sad 10 dana do pregleda  Bit ce i jest sve u redu! 

29. Siječanj 2020. 14:38

Vrapcic123

Mrvičak ja znam sebe i znam da bih otišla kod doktora sutra na tvom mjestu.. Iako vjerujem da je od odnosa. Tako da mislim da će ti sve biti ok zaista i pokušaj do sutra baš mirovati 😘

Evo ležim, jedem čokoladu i tražim bebu doplerom. Otkucaje srca odmah pronašla 147. Pokušat ću sebi ne stvarati stres. 

29. Siječanj 2020. 14:39

Ajme što bih bez vas. Srca ste najveća❤️

Dora4
    29. Siječanj 2020. 14:42

mrvičak

Vrapcic123

Evo ležim, jedem čokoladu i tražim bebu doplerom. Otkucaje srca odmah pronašla 147. Pokušat ću sebi ne stvarati stres.

Ma ovo je najbitnije!! Srceko je tu, uredno kuca i sve je u redu! ♡ odi onda sutra da si smiris zivce i sve pet! :)

Vrapčić123
    29. Siječanj 2020. 14:49

Tako je Mrvičak, sad lijepo odmaraj do sutra i idi sutra da budeš mirna sljedećih 10 dana. Uživajte u čokoladi 🥰😘

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.