LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tocka_tockica
    29. Siječanj 2020. 15:17

Mrvicak ja samnimala identicnu situaciju kao i ti.. i mislim da cak i u istim tjednima.. pisala sam o tome.. uglavnom onaj glupi doktor me isprepadal da mi se zbog odnosa posteljica od odvojila.. na kraju nije bilo nist od toga, al mi je moja dr. nasla mali hematom koji je bezopasan i od onda sam na terapiji duphastonima i zabranjeni odnosi, veci napori, dizanje djeteta do daljnjeg.. tel za dva tjedna idem na kontrolu tal da cemo vidjet dal je sve ok, al obicno su ta smedjarenja od odnosa zbog kontaktavi prokrvljenosti hoce cerviks prokrvarit malo.. uglavnom bitno da je stalo, ali ako bude mirnija otidji dr.. bolje provjerit

👧🩷 2017.
    👦💙2020.

Anchy_23 🌈 🌸
    29. Siječanj 2020. 15:33

Mrvicak i meni je tako bilo prije nekih 2 tj. Ali zakljucila sam da je od odnosa. Isto tako samo malo smeckastog na ulosku. Tad se pojavilo i vise ne. Tako da mislim da je to i slucaj kod tebe. Uzivaj u cokoladi i meni bi taman jedna dobro sjela hehe

Nikita206
    29. Siječanj 2020. 15:35

Bok cure, evo mene s pregleda! Sve je savršeno 😍 tako mi je drago što sam odlučila otići privatno, razlika u ultrazvuku je ooogromna. Inače doktorica je super, a tako nam je lijepo sve pokazala i objasnila, baš nam je bio lijep doživljaj. Bebica je ležala na trbuhu tako da nam nije dala da vidimo spol, ali pregledala je sve organe koje je mogla vidjeti i sve se razvija savršeno 😍 baš sam sretna i pao mi je kamen sa srca. Sad je lakše čekati anomaly 19.2.

2020. - 🌸It's a girl🌸
    2025. - trying again 🍀

29. Siječanj 2020. 15:36

Ancy_23

Mrvicak i meni je tako bilo prije nekih 2 tj. Ali zakljucila sam da je od odnosa. Isto tako samo malo smeckastog na ulosku. Tad se pojavilo i vise ne. Tako da mislim da je to i slucaj kod tebe. Uzivaj u cokoladi i meni bi taman jedna dobro sjela hehe

Baš ste me smirile! Super ste cure ❤️
    Od čokolade je beba uhvatila tempo, ne lupa ali osjećam neke kreten je u trbuhu stalno. 

Dora4
    29. Siječanj 2020. 15:42

Nikita206

Bok cure, evo mene s pregleda! Sve je savršeno 😍 tako mi je drago što sam odlučila otići privatno, razlika u ultrazvuku je ooogromna. Inače doktorica je super, a tako nam je lijepo sve pokazala i objasnila, baš nam je bio lijep doživljaj. Bebica je ležala na trbuhu tako da nam nije dala da vidimo spol, ali pregledala je sve organe koje je mogla vidjeti i sve se razvija savršeno 😍 baš sam sretna i pao mi je kamen sa srca. Sad je lakše čekati anomaly 19.2.

Odlicno!! Bas mi je drago 

kaktusica
    29. Siječanj 2020. 15:45

Mrvica samo se lijepo smiri i nauci bebaca da je cokolada bajbolji lijek za sve 😘 Btw, ja sam sad pojela pola velike milke cheescake jagoda...nakon par minuta se odmah goapođica uzvrtila u trbuhu 🥰
    Nikita super za dobar pregled, bas je lijepo cuti kad netko hvali ginekologa 😃

29. Siječanj 2020. 15:45

Ancy_23

Draga koliko si ti trudna? Jesi li na popisu da ga ne tražim sada. Ako nisi, napiši mi tu termin poroda. Ako ti nije teško stavi si trakicu za praćenje ispod 

Vrapčić123
    29. Siječanj 2020. 15:53

Nikita drago mi je zbog uspješnog pregleda 💖💖💖

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Rose1
    29. Siječanj 2020. 16:06

sierrav

kaktusica

Sierrav, dana130 vi ste obje iz Rijeke? Mozda sretnemo na ljeto 🤗
    Eddie ja zivim u Du vec 15 godina ali kad sam i sina rodila prije skoro 13 godina bila sam zadnja 2 mjeseca kod mojih u Rijeci, privatno sam jos isla na 2 pregleda a onda mi je mjesec prije termina otisao cep i ponalo mi je curila voda pa au me pratili na poliklinici, bila sam par dana na cuvanju u bolnici i onda su inducirali porod. Prvi mjesec smo proveli kod mojih, a onda prvo cjepivo i sve ostalo obavljali u Du, karton otvorili kod dr. Vukcevic. Ako budes dolazila prije ljeta javi pa mozemo na kavu 😉

Yes.forza fiume😂

I ja sam iz Ri🥰

💙

Rose1
    29. Siječanj 2020. 16:12

Cureee bas ste se raspisale😁😉
    Zvonkica dobrodossla!!!
    Mrvicak kao sto su rekle cure, sigurno od odnosa, sve je to jace prokrvljeno i osjetljivo...nemoj brinuti, otkucaje cujes i sve je super draga
    Nikita cestitam na uspjesnom pregledu!!!

💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.