LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vrapčić123
    29. Siječanj 2020. 13:33

Haha da Dora, dobro da nisam brodom upravljala... Malo crnog humora 😮😳😏 Al baš neugodna situacija, koma... 🙈

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

dana130
    29. Siječanj 2020. 13:33

I ja sam zbunjena s tim sjedalicama. Ako netko ima iskustva, kad kupujem jaje, onda svakako, trebam i bazu za isofix?
    A ove oatale sjedalice imaju vec isofix sustav?
    Ili se moze kupiti baza pa stabit jaje, a kasnije obicnu sjedalicu iako nisam primjetila da ove kasnine idu na bazu. Nadam se da sam se dobro izrazila 😂

Baby girl 💜

29. Siječanj 2020. 13:34

Leonie90

Vrapcic, hvala ti, i ti si blizuBebac, mimoza, ovo je fit grupa, ali stici ce i ostale cure nasBlack Lioness ma meni su crna baš lijepa, i ja sam zapela za crna prvo, a čak me je i u dućanu odgovarala kad sam gledala, jer kao zbog vrućine bolje uzeti drugu boju, ali ionako ne planiram šetati na +30 okolo..

Da ni mi odrasli ni jedno ljeto nismo šetali po gradu po najvećem suncu. Rano ujutro i kasnije popodne ili navečer je dovoljno, pa dan ljeti traje do iza 21 I još zaštitnu mrežu za komarce namontiraš haha

Zvonkica
    29. Siječanj 2020. 13:43

Cure pozdrav, pratim vas vec neko vrijeme ali nikako da se aktivno ukljucim, najvise zbog nedostatka vremena, jedva uspijem pohvatati vasu prepisku 😁
    Kod mene je na putu treca bebica, danas 14 tjedana tocno, a imam vec dva pisolinca od 2god i 8 mjeseci i 14 mjeseci pa se nadamo curici 😊
    Vidim da ste se raspisale o kolicima...pa samo vam zelim reci da smo mi uzeli 3u1 2017.god., i kupili ih u Sloveniji, tu smo izabrali koja zelimo uzivo a tamo ih kupili i dosla nas jeftinije nego sto bismo ih tu platili i po snizenoj cijeni kad su ti sajmovi za bebace..kak je sad ne znam.. 🤷 imamo i kisobran kolica pa kad ih usporedujem, za vozit su definitivno laksa 3u1 zbog vecih kotaca iako smo kad smo kisobran uzimali pazili da uzememo sa sto vecim kotacima (kad idemo na more i viksu zbog makadama) ali ipak 3u1 imaju vece kotace, a i lakse mi je upravljat sa 3u1 zbog "upravljaca" (ne znam kako da se izrazim) jer je cijelom duzinom i nije problem voziti kolica jednom rukom (meni je to bitno ako primim drugo djete za ruku), a kisobran kolica imaju za primit za gurat za desnu i lijevu ruku i odmah je teze za upravljat ak vam je slobodna samo jedna ruka....dok s druge strane kisobran se nemjerljivo lakse sklapaju i zauzimaju manje mjesta i laksa su naravno...to su moja zapazanja nakon dvoje djece 😊

Trancie
    29. Siječanj 2020. 13:48

Zvonkica dobrodošla :-) , sad imaju kišobran kolica i sa jednom ručkom , mislim da sva nova sad i rade samo tako... puno je lakše upravljati.
    Meni isto crna premoćno izgledaju, ali isto nisam htjela zbog vrućina, zavisi i gdje živite i koliko je sunčanih dana. 

kaktusica
    29. Siječanj 2020. 14:00

Zvonkica dobro dosla 🥰
    BlackLioness ma ja prva obozavam crna kolica ali kazem, zbog prvog puta kad su se pokazala ocajna za odrzavanje ovaj put sam odustala. Mozda je do kvalitete,materijala, nemam pojma. Nisu bila ni jeftina bas, te godine su taman izasla, narucila ih preko interneta iz Belgije, Bugaboo. I sad bi Bugaboo ali neku veselu sasavu boju ali vidim da je ocajan izbor sto god da gledam...

Trudy
    29. Siječanj 2020. 14:06

Mi smo prvo posudili neka crna chicco kolica, na kraju ih vratili jer nam nisu u auto stala. Isto su svi komentirali kako crna kklica.. Ta su imala isofix bazu za jaje i to mi je super bilo. Onda smo uzeli quinnie s maxicosi jajetom bez isofixa. I koliko god mi kao to bilo komplicirano na pocetku, stvarno se brzo ufurate u to stavljanje. Tako da po meni, nije isofix toliko bolji nego bez njega. Jaje smo sad zadrzali, kolica dajem dalje 😄 a nabavili bugaboo, koja mi se za sad cinie fantasticna. Crvena su, al nebitna mi je boja... Bitno mi je da se kosara moze skroz slozit s ravnu plohu, da zauzima malo mjesta, jer uz cijeli konstrukciju jos vozit i kosaru u autu, to mi je nocna mora bila... Mi nemamo neki veliki auto, i onda bi mi to i bunker i straznje sjedalo zauzelo.

Pozdrav timu rijeka 😉 sto se rijeke tice, moram priznat da me prilicno nazivcirala oko tih kolica 😔 po nekim kvartovima je bas nezgodno za setnju...

Sto se klokanice tice, imam ruckeli od prvog. Od svih stvari koje sam kupila/ imala za dijete to mi je no.1. Puno smo se nosili i preporucila sam je svima koje znam, svi zadovoljni. A posebno mi se svidja sto se moze slozit kao u oni torbicu oko pojasa sto se stavi, tako da vrlo malo mjesta zauzme. 

Vidim i torbe se spominju. Mi za babinje svima uzeli ruksake 😄 ima na e-bayu za 30ak dolara onaj ruksak u koji stanu cuda. Ja ga 2 godine neprestano svugdje vucem sa sobom jer mi je savrsen 😄

Ajme, ja se danas pocastila konacno mcchickenom, pomfrijem i sladoledom. Mastam o tome valjda 2 mjeseca, a nikako da u gradu ulovim vremena. Najela sam se ko prasica 😳 sutra mozemo nastavit po kelju 😄

Vrapčić123
    29. Siječanj 2020. 14:08

Zvonkica dobro došla 😁
    Kaktusica i meni su prekrasna crna kolica iako će biti curka kod mene, no već mi par cura reklo da ne uzimam crna zbog osjetljivosti. Tako da ću i ja vjerojatno uzeti svjetlo siva kolica.

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

29. Siječanj 2020. 14:08

Cure ja sam u panici. Sinoć na papiru nakon brisanja lagani roskasti trag, baca na smeđe. Budući da se nije nastavilo nisam reagirala. Sada skinem gaćice i onako veličine dužeg nokta tamnije smeđe, a kada prstom gurnem papir malo dublje tamnije smeđe, pomiješano s iscjetkom. Ali baš malo. Ništa me ne boli. Doktorica radila jutro, a zvala hitnu i rekli mi da dođem samo ako se pojača. Sinoć smo imali odnos. Nadam se da je od toga. 

Zvonkica
    29. Siječanj 2020. 14:09

Eh da i kisobran su nam crne boje i isto nije najsretnije rijesenje sto se odrzavanja tice..pogotovo kad smo na moru bili pa jos klinci od kreme za suncanje 😬

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.