Nadam se da cu uskoro rodit. Danas cistim produzne kablove s alkoholom i stapicima za usi. Znam da svi cistimo manijakalno, ali sta je previse, previse je. Eto, prebila se, a ocistila produzne kablove i kvake na prozorima. Cijeli bozji dan. Haloooo?? Ludaca samo takva... Ivonne, krevetic je divan. Moj jos treba sastavit, ali sam bar sve oprala. I navlake za kadrac i plahtice i podloge i sve. Masala. 😁
Nadam se da cu uskoro rodit. Danas cistim produzne kablove s alkoholom i stapicima za usi. Znam da svi cistimo manijakalno, ali sta je previse, previse je. Eto, prebila se, a ocistila produzne kablove i kvake na prozorima. Cijeli bozji dan. Haloooo?? Ludaca samo takva… Ivonne, krevetic je divan. Moj jos treba sastavit, ali sam bar sve oprala. I navlake za kadrac i plahtice i podloge i sve. Masala. 😁
😂😂😂 Ajde nisam jedina luda do daske! 😂 Štapićima sam čistila kuteve prozora 🙈😂 Već me je muž zamolio da se malo smirim prije nego počnem dizati pločice i laminat nebi li ispod počistila! 🙈😂
A spavaću sobu sam premjestila već 66 puta i danas mi je palo na pamet kako bi bilo bolje nego što je sad 🙈 kaže muž, ljubavi, u 9.mj trudnoće si, nemam ništa protiv da još jednom premjestiš sobu ali molim te daj bar mene sačekaj da dođem s posla, stvarno nebi trebala gurati bračni krevet sama po sobi! 🙈
Ok, neću. Obećajem!
Joj suosjecam ja planiram kuhinju ribat sutra ili petak , najsretnija bi bila kad bi oribala stan onako po mom i jednu noc se naspavala i onda da idem rodit e to mi je san 😂 al dobro imam jos vremena po malo ribat 😁
Nadam se da cu uskoro rodit. Danas cistim produzne kablove s alkoholom i stapicima za usi. Znam da svi cistimo manijakalno, ali sta je previse, previse je. Eto, prebila se, a ocistila produzne kablove i kvake na prozorima. Cijeli bozji dan. Haloooo?? Ludaca samo takva… Ivonne, krevetic je divan. Moj jos treba sastavit, ali sam bar sve oprala. I navlake za kadrac i plahtice i podloge i sve. Masala. 😁
😂😂😂 Ajde nisam jedina luda do daske! 😂 Štapićima sam čistila kuteve prozora 🙈😂 Već me je muž zamolio da se malo smirim prije nego počnem dizati pločice i laminat nebi li ispod počistila! 🙈😂
A spavaću sobu sam premjestila već 66 puta i danas mi je palo na pamet kako bi bilo bolje nego što je sad 🙈 kaže muž, ljubavi, u 9.mj trudnoće si, nemam ništa protiv da još jednom premjestiš sobu ali molim te daj bar mene sačekaj da dođem s posla, stvarno nebi trebala gurati bračni krevet sama po sobi! 🙈
Ok, neću. Obećajem!
Hahahahahha 🤣🤣🤣🤣🤣 Pa spavacu vise i ne racunam. Jel ovako okrenut krevet il onako 🤣🤣🤣 Isto samo sto ne rodim. A stvarno smo ludace
Ma što je najgore ja sam sve ali doslovno sve već oprala i očistila, od podova i stropova do pranja deka i namještaja i mislila sam ovaj 9.mj provesti odmarajući, čitanje, kavica na balkonu i tako laganini uz samo svakodnevno održavanje. Ono, prašina i usisavanje. Ali neda mi vrag mira pa sad podebljavam već obavljeno 😆 Isto mi je san da taman sve sredim i da me uhvate trudovi nakon svježe obavljene depilacije 😂
I naravno, depilacija i pranje kose svaki drugi dan kao i skraćivanje noktiju. da nebi sluuuučajno završila na porodu s dlakavim nogama, to bi bila čista tragedija 😂
I naravno, depilacija i pranje kose svaki drugi dan kao i skraćivanje noktiju. da nebi sluuuučajno završila na porodu s dlakavim nogama, to bi bila čista tragedija 😂
😂😂😂😂 sve potpisujem
Meni se to više ništa ne da.... sebe sredim, kuću koliko pita... moji su ko na kolodvoru... ali imaju upute za čišćenje prije našeg dolaska kući! Kupaona, wc, soba... to mi je na dnevnoj bazi čisto, tako sam naviknuta I najlakše mi je... kuhinju koliko redim, toliko je nered, dnevni skoro pa isto, to ću ostaviti njima 🤗 samo usisam i pobrišem prašinu, nemam puno namještaja sva sreca 💪😂
Uglavnom, pomirila sam se s tim da će me nešto zateći nespremnu 🙄. Torbu za rodilište sam već četiri puta preslagivala, oduzimala i dodavala 😂.
Pozdrav, cure 😊
Ja ne znam o kojim vi vrućinama pričate, ovdje kod nas svaki dan kiša 😪 ali kažu još danas i onda kreće lijepše vrijeme.
U mom gradu patronažna dolazi i prije poroda. Barem bi trebala.
Htjela sam vam javiti, danas sam u Kauflandu kupila ručnik za bebe. Onu njihovu marku, Kuniboo. Dimenzije su 80x80, piše da je 100% bio pamuk i baš mi se sviđa. Košta 60 kn. Znam da smo ranije pričale o Lidlu, da će tamo od sutra biti ručnici za bebe po 50 kn. Pa ako neka ide samo po to, da se ne mora u 7 sati gurati sa bijesnom ruljom zbog 10 kuna 🙈🙈
Sortiraj odgovore
Najstariji