Di ste kupovale kolica? Mi cemo ic sad koji dan pogledat pa uzet. Neznam jesu cijene svagdje vise manje iste ili ima nekih trgovina s jeftinijim?! Zanima me za zagreb. Gledala sam preko interneta beby centar i beby land
🙋♀️-24g
🙋♂️-34g
👨👩👦 🤰
Moj malac najviše po desnoj strani lupa. Već dugo je namješten u onaj položaj za porod, znači glavom dolje a licem prema mojoj kičmu gleda. I naravno ako sam ja najviše na lijevom boku onda se onom nagne na tu stranu pa nogama lupa po desnoj strani kud stigne 😄 Ako sam dulje pak na desnom boku onda on lupa po lijevoj strani ali to je rjeđe.
I sve je dobro dok ne napravi stoji na glavi a noge pruži pod prsa, onda mi nema savijanja ni mrvicu, sjedim strogo uspravno kao da sam metlu progutala jer baš žulja, pruža otpor 😆
Di ste kupovale kolica? Mi cemo ic sad koji dan pogledat pa uzet. Neznam jesu cijene svagdje vise manje iste ili ima nekih trgovina s jeftinijim?! Zanima me za zagreb. Gledala sam preko interneta beby centar i beby land
Pregledala sam šta nude naše trgovine, našla u baby centru model koji mi se sviđa 3u1. Potražila ga online, naručila preko njemačkog amazona, kod nas su bila 5000 a online 3500 i došla su za 3 dana iz njemačke na kućnu adresu.
Za kolica imaš puno faktora, uzimaš li 3u1, stanu li ti u gepek od šuta, koliko su teška, živiš li u stanu s liftom ili bez i na kojem katu pa hoćeš li ih moći nositi, kako se sklapaju, hoces li obavljati shoping s njima pa ti treba veća košara ispod kolica, na kojem terenu ćeš ih voziti ako je samo asfalt onda su dobri i mali kotači, ako je drndavo onda ti trebaju veći
I tak 😂😂
Pregledala sam šta nude naše trgovine, našla u baby centru model koji mi se sviđa 3u1. Potražila ga online, naručila preko njemačkog amazona, kod nas su bila 5000 a online 3500 i došla su za 3 dana iz njemačke na kućnu adresu.
Dobra ušteda 😃 morat cu i ja tako vidit, ja sam nasla jedna koja mi se svidaju, ali moram ic vidit u trgovinu i isprobat, bitno ce mi bit samo da nisu teška.
🙋♀️-24g
🙋♂️-34g
👨👩👦 🤰
Vi koje ste kupile kolica sta ste uzele ?
Mi smo uzeli u 3 mj jos kolica jer su bila na popustu 20 % a svidjela su nam se bas , cam taski sport smo uzeli i to neka zelena boja :-)
Jedino mi je problem sto zivim na 3 katu bez lifta pa moraju bit lagana, jer cu ih nekad i sama morat nosit. Auto je velik, to nije problem kao ni ostalo. Samo tezina 😃
🙋♀️-24g
🙋♂️-34g
👨👩👦 🤰
Kad smo vidjeli cijene kolica ovdje i u BiH otišli smo tamo kupit, neki njihov veliki baby shop, ima ih u više gradova. Uzeli Q9, 3u1. Identičnima je cijena ovdje 3400, tamo smo platili 2000.
https://www.magicbaby.hr/hauck-kolica-twister-trioset-sand.html
Ova smo uzeli
Sortiraj odgovore
Najstariji