Ljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kzeli
    05. Lipanj 2019. 19:54

Ja mamu uposlila da ode sutra vidjet kakvi su i da uslika i kupi , nadam se da su ok jer oan ce ionak rec da su super i kupit . 
    Ajd nam uslikaj taj svoj da vidimo kakav je , ja danas u magic baby kupila tetrice 10 komada snizene bile kod nas u Os 15 % bile negdje oko 75 kuna. Cine se kao da ce bit dobre velike su 80×80
    Daj mi reci jesi mozda gledala robicu za bebe u kauflandu ? Ja moram kupit jos koje hlacice pa geldam da naricim preko neta iz onog emporiuma , ne znam kakve su u kauflandu i kakava je cijena 

05. Lipanj 2019. 20:15

Evo je, na slici mi djeluje svjetlije nego u stvarnosti. Ima u varijanti za curice i za dečke.
    Joj škicnula malo jesam ali nisam puno zagledala, jer imam sve što mi za sada treba.
    Iznenadila sam se kad sam svratila u NKD, njihovom robicom. Jako je mekanaaaa, odlična.

nena1986
    05. Lipanj 2019. 23:26

shell

Evo je, na slici mi djeluje svjetlije nego u stvarnosti. Ima u varijanti za curice i za dečke.
    Joj škicnula malo jesam ali nisam puno zagledala, jer imam sve što mi za sada treba.
    Iznenadila sam se kad sam svratila u NKD, njihovom robicom. Jako je mekanaaaa, odlična.

Baš je lijep... 👍

Nikolina95
    06. Lipanj 2019. 00:03

Di vas bebaci najvise lupaju?? 😅 Ja svog osjetim uvjek na ljevoj strani dolje kod bubrega kao da cacka bubreg 😂 i to nekad stvarno zna bolit, onako nelagodna bol. Na desnoj isto osjetim da lupi ali ponekad slabije. Neznam jel to normalno da lupa tako jako na jednoj strani?! 

🙋‍♀️-24g
    🙋‍♂️-34g
    👨‍👩‍👦 🤰

kzeli
    06. Lipanj 2019. 05:44

shell

Divan je rucnik 😍 
    Jutro 🌞 
    Cetvrtkom prva stvar koju napravim kad otvorim oci pogledam lidl katalog za sljedeci tjedan 😂 
    Nema nista za nas OPET 😒

Nikolina95

Di vas bebaci najvise lupaju?? 😅 Ja svog osjetim uvjek na ljevoj strani dolje kod bubrega kao da cacka bubreg 😂 i to nekad stvarno zna bolit, onako nelagodna bol. Na desnoj isto osjetim da lupi ali ponekad slabije. Neznam jel to normalno da lupa tako jako na jednoj strani?!

06. Lipanj 2019. 07:11

Beba me lupa di stigne, nema nekog odredjenog mjesta 😊 
    I ja cetvrtkom ujutro prvo gledam lidlov katalog i bas sam razocarana jer nema nista posebno slj tj... Ali zato danas idem po ono sto sam si zamislila 😊

Nikolina95
    06. Lipanj 2019. 08:55

kzeli

shell

Divan je rucnik 😍
    Jutro 🌞
    Cetvrtkom prva stvar koju napravim kad otvorim oci pogledam lidl katalog za sljedeci tjedan 😂
    Nema nista za nas OPET 😒

Nikolina95

Ja nekad imam osjecaj kao da ce mi kuk iscupat 😂 Zezamo se ja i muz neki dan poslala mi scekrva grasak naravno neociscen , i sjedimo ja i mali u busi i cistimo kazem muzu reko ovaj nas mali kao da cisti grasak 😂 Ne znam sta radi al bude bas smjesan osjecaj , a lupa svugdje po malo premda imam osjecaj da ga najvise osjetim dolje i oko pupka .

Heheh vrijedan je on i u busi 😃😃 meni je osjecaj kao da bubreg cacka hahhha i gore po rebrima tiska nogicama 😂

🙋‍♀️-24g
    🙋‍♂️-34g
    👨‍👩‍👦 🤰

• Ivonne
    06. Lipanj 2019. 08:55

Frendica mi je dežurala pred lidlom da se otvori.
    Kaže da nije bilo izbora kao u katalogu.
    Kupila mi je dvoje tajica i 4 bodija.
    Šta ste vi ulovili?  

Nikolina95
    06. Lipanj 2019. 08:57

Meni je lidl preko puta 😃 dok se malo razbudim idem po rucnike akoo budee hehe

🙋‍♀️-24g
    🙋‍♂️-34g
    👨‍👩‍👦 🤰

kzeli
    06. Lipanj 2019. 09:00

mamu sam poslala i evo sta je ugrabila 😍 divni mi se cine vidjet cu ih danas ili sutra uzivo ! Ne znam za ostalo nije nista komentirala ja sam ju samo po rucnike poslala

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.