Ljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    srećica
    05. Lipanj 2019. 13:24

Joj danas se topim! Zamračila kuću ko bunker da ne ulazi toplina. Da stvar bude bolja banula mi patronažna a ja palim svjetla jer je u kući mrak 😂

kzeli
    05. Lipanj 2019. 13:31

srećica

Joj danas se topim! Zamračila kuću ko bunker da ne ulazi toplina. Da stvar bude bolja banula mi patronažna a ja palim svjetla jer je u kući mrak 😂

Kak vama patronazna dolazi prije nego ste rodile ? Meni nitko to nitko nije nista spominjao ? 

• Ivonne
    05. Lipanj 2019. 13:40

Namjestila za potrebe fotkanje pa ću spremit da se praši

• Ivonne
    05. Lipanj 2019. 13:42

Umirem od vrućine, ne sjećam se da mi je u prvoj bilo ovako vruće a rodila sam sredinom 8 mjeseca. Patronažna zna doći i prije poroda zapravo bi trebala ali meni nije. Zvali smo je kad sam rodila.
    Za četku za kosu, ja sam.uzela onaj chicco set i ta je ful mekana.

kzeli
    05. Lipanj 2019. 13:47

Ivonne

Predivno je 😍 jel to ogradica iz ikee ? 
    Pa nemam pojma niti mi je itko spominjao niti nista sad kad bane a meni krs u kuci 🙈😂 
    Ma zeznila sam se sto nisam i ja tako nesto uzet cu neku drugu cetku obavezno ovo je uzas 

krino
    05. Lipanj 2019. 13:47

CiniMINIS

mmamma

Jel i vama vruće? 😅
    Meni je kroz cijelu trudnoću vruće, ali ovo sad mi je šok! Nije bilo prijelaza, nego je samo iz hladnog postalo nepodnošljivo toplo… Imam osjećaj da sam sva naotekla, ovako na izgled ne, ali baš mi je takav osjećaj… Sve mi je teže sad kako idemo kraju… Jedva čekam da rodim, da uzmem to malo čudo u ruke i da se vratim u normalu…

Ista stvar kod mene, pogotovo nocu. Spavam sa otvorenim prozorima i nepokrivena da se ne otopim u krevetua kroz dan me malo malo zapljusne vrucina, cak i ove dane kad je bilo hladnije. Nekako cemo izdrzati jos do kraja 😅 klima uglavnom ceka akciju..

CiniMINIS

mmamma

Jel i vama vruće? 😅
    Meni je kroz cijelu trudnoću vruće, ali ovo sad mi je šok! Nije bilo prijelaza, nego je samo iz hladnog postalo nepodnošljivo toplo… Imam osjećaj da sam sva naotekla, ovako na izgled ne, ali baš mi je takav osjećaj… Sve mi je teže sad kako idemo kraju… Jedva čekam da rodim, da uzmem to malo čudo u ruke i da se vratim u normalu…

Ista stvar kod mene, pogotovo nocu. Spavam sa otvorenim prozorima i nepokrivena da se ne otopim u krevetua kroz dan me malo malo zapljusne vrucina, cak i ove dane kad je bilo hladnije. Nekako cemo izdrzati jos do kraja 😅 klima uglavnom ceka akciju..

Isto... Budem sva nervozna od sparine. Po noci vilenim plus komarci, po danu sam sva grogi... Klima nista, raid nista... Pakao! Jos imam svaku noc one lazne trudove. Imam osjecaj da cu dobit najbolniju mengu ever, a onda oko 4 ujutro sve stane i zaspim. Tjesim se da ce skoro napolje 😁

• Ivonne
    05. Lipanj 2019. 13:56

kzeli

Ivonne

Pa nemam pojma niti mi je itko spominjao niti nista sad kad bane a meni krs u kuci 🙈😂
    Ma zeznila sam se sto nisam i ja tako nesto uzet cu neku drugu cetku obavezno ovo je uzas

Je iz ikee ona sa zvjezdicama

srećica
    05. Lipanj 2019. 14:01

Ovdje odavno imaju takvu praksu. Obiđe, popriča malo o porodu, malo o dojenju, raspita se kakva je trudnoća, izmjeri tlak, ostavi broj da ju se zove kad dođemo iz rodilišta i tako. Ugl baš mi se to sviđa.

srećica
    05. Lipanj 2019. 14:01

Ivonne preslatki je kutak za princezicu ☺️

kzeli
    05. Lipanj 2019. 14:04

Ivonne

kzeli

Ivonne

Je iz ikee ona sa zvjezdicama

Koje su vam dimenzije krevetica ? 
    Ja sam se zeznila i uzela 140×70 pa nigdje ne mogu naci neku jednostavnu ogradicu . Jel ova ima onak izrazene rubove ili je "okruglasta " pa bi ju mogla i ja ifsfurat ? 

srećica

Ovdje odavno imaju takvu praksu. Obiđe, popriča malo o porodu, malo o dojenju, raspita se kakva je trudnoća, izmjeri tlak, ostavi broj da ju se zove kad dođemo iz rodilišta i tako. Ugl baš mi se to sviđa.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.