Ljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Ivonne
    06. Lipanj 2019. 10:06

Nikolina95

Jedino mi je problem sto zivim na 3 katu bez lifta pa moraju bit lagana, jer cu ih nekad i sama morat nosit. Auto je velik, to nije problem kao ni ostalo. Samo tezina 😃

Moja nemaju ni 12 kg i nisu mi bila teška za ponijeti s bebom u njima. Imam tri niza po 10 stepenica do stana i nije mi bio problem to spustit i podić

kzeli
    06. Lipanj 2019. 10:08

Ivonne

https://www.magicbaby.hr/hauck-kolica-twister-trioset-sand.html

Ova smo uzeli

Odlicna su kolica 😍 mene uvijek to strah preko neta narucivat al usteda ti je odlicna! 

• Ivonne
    06. Lipanj 2019. 10:12

kzeli

Ivonne

https://www.magicbaby.hr/hauck-kolica-twister-trioset-sand.html

Ova smo uzeli

Odlicna su kolica 😍 mene uvijek to strah preko neta narucivat al usteda ti je odlicna!

Bilo je i mene, ali to su švabe 😝😁😂

Nikolina95
    06. Lipanj 2019. 10:26

Mene je isto strah hahah
    Robu cesto narucujem preko neta, ali tako vece stvari i skuplje nisam nikad.. 

🙋‍♀️-24g
    🙋‍♂️-34g
    👨‍👩‍👦 🤰

Nikolina95
    06. Lipanj 2019. 10:27
    Moj ulov 😁😁
    Moj ulov 😁😁

🙋‍♀️-24g
    🙋‍♂️-34g
    👨‍👩‍👦 🤰

kzeli
    06. Lipanj 2019. 10:33

Odlicni su 😁 Sta kazes na kvalitetu ? Ja jedva cekam da vidim kad dodem danas navecer do mojih 😁 vidis nisam se ajetila carapice narucit 😒

Nikolina95
    06. Lipanj 2019. 10:36

Cine mi se oke, mekani su 😃 a carapice su stvarno jeftine 3 para 10kn,jest da ih imam dosta ali nema veze 😃

🙋‍♀️-24g
    🙋‍♂️-34g
    👨‍👩‍👦 🤰

06. Lipanj 2019. 11:01

Ja sam kupila 4 bodica bez rukava za zimu, 74/80 broj... I 2 marame za oko vrata... Kad sam izasla sam se sjetila da nisam za baby tajce pogledala, al bila je guzva i nije mi se dalo vracat unutra... 

krino
    06. Lipanj 2019. 11:54

Nikolina95

Ivonne

Nikolina95

Di ste kupovale kolica? Mi cemo ic sad koji dan pogledat pa uzet. Neznam jesu cijene svagdje vise manje iste ili ima nekih trgovina s jeftinijim?! Zanima me za zagreb. Gledala sam preko interneta beby centar i beby land

Pregledala sam šta nude naše trgovine, našla u baby centru model koji mi se sviđa 3u1. Potražila ga online, naručila preko njemačkog amazona, kod nas su bila 5000 a online 3500 i došla su za 3 dana iz njemačke na kućnu adresu.

Dobra ušteda 😃 morat cu i ja tako vidit, ja sam nasla jedna koja mi se svidaju, ali moram ic vidit u trgovinu i isprobat, bitno ce mi bit samo da nisu teška.

Ima jedan ducan sa djecjim kolicima i opremom u pointu na vrbanima. I tamo kolica uopce nisu skupa. Ja sam kupila u magic baby neka cosatto, lanjski model za -30%. Jos sam uzicala dzabe onu torbu za pelene s podlogom, kabanicu i zimsku vrecu. To je 2 u 1. Autosjedalicu sam dobila. Da nisam naisla na tak spica popust i dobila ovo sve dzabe, sigurno bih kupila u pointu. To ionak prerastu unutar godone dana, a vise ce nam trebat kisobran kolica poslije 😁

krino
    06. Lipanj 2019. 11:55

srećica

Moj malac najviše po desnoj strani lupa. Već dugo je namješten u onaj položaj za porod, znači glavom dolje a licem prema mojoj kičmu gleda. I naravno ako sam ja najviše na lijevom boku onda se onom nagne na tu stranu pa nogama lupa po desnoj strani kud stigne 😄 Ako sam dulje pak na desnom boku onda on lupa po lijevoj strani ali to je rjeđe.
    I sve je dobro dok ne napravi stoji na glavi a noge pruži pod prsa, onda mi nema savijanja ni mrvicu, sjedim strogo uspravno kao da sam metlu progutala jer baš žulja, pruža otpor 😆

Meni je identicno. Zto se nadam da ce skoro. Em mi vruce, em kablove cistim... 🤣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.