Znaci jutros kad sam vidjela vrijeme mislila sam grijanje palit , prolom oblaka je bio u Os i vjetar neki i oko 12 krenula kuhat i dok sam skuhala prokuhala sam i ja sama sad je bas zega kako izdrzat ovaj tempo do kraja ?! Aaaaaaa najela se i legla nazalost danas ce muz dobit hladan rucak mi smo bili gladni vec oko 12 😂
Ja na kraju nisam kupila kišobran kolica. Imali smo onu famoznu trokolicu- u stilu smart trikea ali metalnu s boljim kotačima i tak smo ga furali kasnije a čim je prohodao sam je morao ili bi mu ponijeli one guralice. Sad je aktualan bicikli bez pedala a sljedece godine ce biti pravi bicikl.
Neću ni za nju kupovat, blizu su si mjesecima i na isti način ću ih "vozit"😂😂
Pametno , nemam ni ja u planu poslije kolica bicikl guralica onaj tricikl u biti i to je to.
Jeste vidale jos negdje ovakve hlacice osim u lidlu ? Uzela bi par takvih jer nemaju jaku gumu kao sve ove koje sam do sada uzela.
I jel netko narucivao mozda robu u emporiumu ?
Jeste vidale jos negdje ovakve hlacice osim u lidlu ? Uzela bi par takvih jer nemaju jaku gumu kao sve ove koje sam do sada uzela.
I jel netko narucivao mozda robu u emporiumu ?
Hm ima takve.
Nisam naručivala, ali imaju fin pamuk
Moj malac najviše po desnoj strani lupa. Već dugo je namješten u onaj položaj za porod, znači glavom dolje a licem prema mojoj kičmu gleda. I naravno ako sam ja najviše na lijevom boku onda se onom nagne na tu stranu pa nogama lupa po desnoj strani kud stigne 😄 Ako sam dulje pak na desnom boku onda on lupa po lijevoj strani ali to je rjeđe.
I sve je dobro dok ne napravi stoji na glavi a noge pruži pod prsa, onda mi nema savijanja ni mrvicu, sjedim strogo uspravno kao da sam metlu progutala jer baš žulja, pruža otpor 😆
Meni je identicno. Zto se nadam da ce skoro. Em mi vruce, em kablove cistim… 🤣
Ja sam upravo došla s kontrole i kaže dr da malac neće skoro 😃 al pošto sam ja 35+ a malac po mjerama 38 tjedana ipak se nadam da bi mogao malo prije jer je već pošteno velik!
Moj malac najviše po desnoj strani lupa. Već dugo je namješten u onaj položaj za porod, znači glavom dolje a licem prema mojoj kičmu gleda. I naravno ako sam ja najviše na lijevom boku onda se onom nagne na tu stranu pa nogama lupa po desnoj strani kud stigne 😄 Ako sam dulje pak na desnom boku onda on lupa po lijevoj strani ali to je rjeđe.
I sve je dobro dok ne napravi stoji na glavi a noge pruži pod prsa, onda mi nema savijanja ni mrvicu, sjedim strogo uspravno kao da sam metlu progutala jer baš žulja, pruža otpor 😆
Meni je identicno. Zto se nadam da ce skoro. Em mi vruce, em kablove cistim… 🤣
Ja sam upravo došla s kontrole i kaže dr da malac neće skoro 😃 al pošto sam ja 35+ a malac po mjerama 38 tjedana ipak se nadam da bi mogao malo prije jer je već pošteno velik!
Joj, moj treba doc za tjedan dana. Ja se nadam da ce tak i bit. 😂
Auuu pa to je baš baš blizuuu 🤩 šta kažu procjene, koliki je bebolino?
Auuu pa to je baš baš blizuuu 🤩 šta kažu procjene, koliki je bebolino?
Pa prije 2tj je imao 3kg, a na bolnickom pregledu mi nisu radili uzv tak da ne znam dalje. Te procjene variraju i do pola kile tak da ne znam uopce sto ocekivati. Uglavnom, on je u gabaritima pa sam i ja zadovoljna. A koliki ce biti na kraju, javim vam kad prezivim porod 😂
Auuu a moj mangup 3400 sa 35+5tt 🙈
Ali dobro, i dugačak je pa računam da nebude buco. I molim Boga za malu glavu 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji