Ljetne bebe 2019.

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Broj poruka: 941

Prijavi adminu

Evo otvaram novu temu za nas novopečene trudnice. Iako kalendarski spadam u proljetne bebe, kraj 5., početak 6. mjeseca je meni već ljeto. A i da se sve koje smo otprilike u 5./6./7. tt  zajedno družimo na jednom mjestu. I naravno čekamo nove trudnice s "pravim" ljetnim bebama 

teresita

Broj poruka: 144

Prijavi adminu

Pozzzzz, 6+4 danas. Veselim se druzenju😊😊 
    Termin 25.05.

Prijavi adminu

bok teresita! ja danas 5+6 po zadnjoj menstruaciji, ali je ovulacija bila 4 dana prije pa beba danas odgovara 6+3. službeni termin 30.5., druga trudnoća, prva nažalost bila neuspješna.
    također se veselim druženju i razmjenjivanju iskustava!
    imaš nešto od klasičnih simptoma?

• Semyzg31

Broj poruka: 245

Prijavi adminu

Pozdrav curke,ja jos nisam obavila pregled po zadnjoj menstruaciji danas ravno 5 tj po tabeli termin je 4.6. iduci tj konacno idem doktoru.Iza sebe imam takodjer jednu neuspjesnu trudnocu prosle godine al vjerujem da ce ovaj puta bit sve dobro 🙏 veselim se druzenju s vama..od simptoma imam da mi se spava strasno sto je grozno uskladit uz posao 😂 i mogla bi pojest sve sto je predamnom ko termit sam trenutno😭 zelim vam mirne i skolske trudnoce😍

Prijavi adminu

haha, ja sam mislila da samo ja jedem sve kaj vidim, doslovno sve pojedem, ako ovak nastavim, na + 30 kg budem -.- i da, umor, užasan umor, moram svaki dan popodne odspavati jer ne funkcioniram kak spada, a to je za mene čudno jer inače ne spavam popodne nikad. i meni su grudi bolne, bradavice peckaju i narasle su jedan broj sigurno.
    ja čvrsto vjerujem da ovaj put bude sve u redu s našim bebicama 🙏

• Semyzg31

Broj poruka: 245

Prijavi adminu

Tenci jesi vec bila na prvom pregledu,jesi na komplikacijama ili?Ja sam svog doktora zvala cim je test pokazo + ali sestra me  narucila za 2 ipo tj nakon prepirke jer me htjela narucit za vise od 3 tj.a radim takav posao da ne zelim vise ni s cim riskirat. A o dijeti cu kasnije razmisljat bitno mi je da bebac bude u redu a kile cemo polako skidat osnovat cemo onda novu grupu za mrsavljenje😂😂

Župčica

Broj poruka: 288

Prijavi adminu

Bok svima ... Evo i ja selim iz zimsko /proljetnih u ljetne... Slicno sam kao Tamsi kraj proljeca ali sve su to ljetne bebice😂😂Ja sam danas 6+3 tt i bila sam na pregledu ali se plod jos nije vidio.. Narucena opet 09. 10. Pa bi trebali cuti vec o srceko...
    Inace ovo mi je treca trudnoca... U tickerima vidite koliki su vec s stariji klinci... A ova me trudnoca zasad ubija jer jedva od mucnine prezivljavam...
    Drago mi je sto cemo tipkati skupa jadati se jedna drugoj veseliti.... Lijepo je razgovarati s ..nekim ko je u istoj kozi...😃

Lavandica

Broj poruka: 417

Prijavi adminu

Hej cure.. svima zelim sretnu trudmocu❤ ja sam 5+3. Nego nesto me zanima, imate koji caj za preporuku? Ja sam si kupila caj od lista maline jer ssm citala o njemu da je odlican za trudnocu i ooooooooonda procitam da se smije piti tek pred kraj trudnoce. I sad... sta cu?

Stize nam Mihael ♡

teresita

Broj poruka: 144

Prijavi adminu

Mucnine kod mene na svakodnevnoj bazi ali bez povracanja, umor umor umor, ali uz trogodisnjaka i posao nema mjesta za trudnicke tegobe....
    @ lavandice ja ti pijem kanilicu, šipak i roibos čaj, naravno ne vise od jedne-dvi šalice navecer. Spremi si taj što imas pa ces ga piti pred kraj, premda ja sam ga pila u prvoj trudnoci i ništa se nije desilo, prenjela punih 7 dana

Prijavi adminu

bila sam na pregledu čim sam saznala za trudnoću jer mi je ginekolog u 5.mj nakon spontanog rekao da dođem k njemu čim vidim plusić na testu, to je bilo u četvrtak prošli tjedan, vidio gv, žv i plod od 1,4 mm, ali nije bilo otkucaja jer je bilo prerano i naručio me za sljedeći četvrtak, 11.10. i sad do onda ludim, znam i sama da sam prerano išla k njemu, ali bilo mi je sigurnije tako.
    meni je mučno svako jutro dok putujem na posao, ali odmah si pojedem nešto i onda je ok, kod mene hrana sve rješava 
    što se tiče posla, radim u školi, srednjoj i za sad mi nije toliki problem, ali vidim da mi je sve teže, nadam se da budem uspjela izdržati prvo polugodište i onda bi išla na komplikacije. 
    vi cure radite ili ste na bolovanju? 
    što se tiče čajeva, ja pijem samo zeleni, i nastavila sam ga piti, ne znam dal smijem ili ne, morala bi proučiti...

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.