Pozdrav curke,ja jos nisam obavila pregled po zadnjoj menstruaciji danas ravno 5 tj po tabeli termin je 4.6. iduci tj konacno idem doktoru.Iza sebe imam takodjer jednu neuspjesnu trudnocu prosle godine al vjerujem da ce ovaj puta bit sve dobro 🙏 veselim se druzenju s vama..od simptoma imam da mi se spava strasno sto je grozno uskladit uz posao 😂 i mogla bi pojest sve sto je predamnom ko termit sam trenutno😭 zelim vam mirne i skolske trudnoce😍
haha, ja sam mislila da samo ja jedem sve kaj vidim, doslovno sve pojedem, ako ovak nastavim, na + 30 kg budem -.- i da, umor, užasan umor, moram svaki dan popodne odspavati jer ne funkcioniram kak spada, a to je za mene čudno jer inače ne spavam popodne nikad. i meni su grudi bolne, bradavice peckaju i narasle su jedan broj sigurno.
ja čvrsto vjerujem da ovaj put bude sve u redu s našim bebicama 🙏
Tenci jesi vec bila na prvom pregledu,jesi na komplikacijama ili?Ja sam svog doktora zvala cim je test pokazo + ali sestra me narucila za 2 ipo tj nakon prepirke jer me htjela narucit za vise od 3 tj.a radim takav posao da ne zelim vise ni s cim riskirat. A o dijeti cu kasnije razmisljat bitno mi je da bebac bude u redu a kile cemo polako skidat osnovat cemo onda novu grupu za mrsavljenje😂😂
Bok svima ... Evo i ja selim iz zimsko /proljetnih u ljetne... Slicno sam kao Tamsi kraj proljeca ali sve su to ljetne bebice😂😂Ja sam danas 6+3 tt i bila sam na pregledu ali se plod jos nije vidio.. Narucena opet 09. 10. Pa bi trebali cuti vec o srceko...
Inace ovo mi je treca trudnoca... U tickerima vidite koliki su vec s stariji klinci... A ova me trudnoca zasad ubija jer jedva od mucnine prezivljavam...
Drago mi je sto cemo tipkati skupa jadati se jedna drugoj veseliti.... Lijepo je razgovarati s ..nekim ko je u istoj kozi...😃
Mucnine kod mene na svakodnevnoj bazi ali bez povracanja, umor umor umor, ali uz trogodisnjaka i posao nema mjesta za trudnicke tegobe....
@ lavandice ja ti pijem kanilicu, šipak i roibos čaj, naravno ne vise od jedne-dvi šalice navecer. Spremi si taj što imas pa ces ga piti pred kraj, premda ja sam ga pila u prvoj trudnoci i ništa se nije desilo, prenjela punih 7 dana
bila sam na pregledu čim sam saznala za trudnoću jer mi je ginekolog u 5.mj nakon spontanog rekao da dođem k njemu čim vidim plusić na testu, to je bilo u četvrtak prošli tjedan, vidio gv, žv i plod od 1,4 mm, ali nije bilo otkucaja jer je bilo prerano i naručio me za sljedeći četvrtak, 11.10. i sad do onda ludim, znam i sama da sam prerano išla k njemu, ali bilo mi je sigurnije tako.
meni je mučno svako jutro dok putujem na posao, ali odmah si pojedem nešto i onda je ok, kod mene hrana sve rješava
što se tiče posla, radim u školi, srednjoj i za sad mi nije toliki problem, ali vidim da mi je sve teže, nadam se da budem uspjela izdržati prvo polugodište i onda bi išla na komplikacije.
vi cure radite ili ste na bolovanju?
što se tiče čajeva, ja pijem samo zeleni, i nastavila sam ga piti, ne znam dal smijem ili ne, morala bi proučiti...
Sortiraj odgovore
Najstariji