Nije se najavila, samo banula 🙂
Ajmo reći Sisačko-moslavačka županija.
Koje su vam dimenzije krevetica ?
Ja sam se zeznila i uzela 140×70 pa nigdje ne mogu naci neku jednostavnu ogradicu . Jel ova ima onak izrazene rubove ili je "okruglasta " pa bi ju mogla i ja ifsfurat ?
Mislim da je standard 120×60
Više je okruglasta
Namjestila za potrebe fotkanje pa ću spremit da se praši
Predivno....😍
Joj danas se topim! Zamračila kuću ko bunker da ne ulazi toplina. Da stvar bude bolja banula mi patronažna a ja palim svjetla jer je u kući mrak 😂
Kak vama patronazna dolazi prije nego ste rodile ? Meni nitko to nitko nije nista spominjao ?
To je ustvari super stvar ali eto, opet ovisi o domovima zdravlja, nekada su obavezno dolazile barem dvaput prije poroda, bar kod nas... sad evo još nije, a očito ni neće dok ne dođemo kući... Živo me zanima kako će to izgledati
Ja sam sad mjesec dana do termina, dal' će još koji put doći prije nego rodim, nemam pojma. Ali da, koga god znam od cura iz drugih gradova nisam čula da su nekome bile i prije poroda. U svakom slučaju thumb up!
Joj danas se topim! Zamračila kuću ko bunker da ne ulazi toplina. Da stvar bude bolja banula mi patronažna a ja palim svjetla jer je u kući mrak 😂
Kak vama patronazna dolazi prije nego ste rodile ? Meni nitko to nitko nije nista spominjao ?
To je ustvari super stvar ali eto, opet ovisi o domovima zdravlja, nekada su obavezno dolazile barem dvaput prije poroda, bar kod nas… sad evo još nije, a očito ni neće dok ne dođemo kući… Živo me zanima kako će to izgledati
Meni ti je nakon prvog poroda došla ženska mlađa od mene. Na svako moje pitanje je bilo bude provjerila pa mi kaže sljedeći put.
Nisam se ljutila, znam da i mladi moraju naučiti i nekak krenuti, ali mi je bilo žao što nisam dobila staru iskusnjaru😂😂
😂😂😂 moja je bila prastara, i divila se volji da dojim (svakih sat vremena po sat vremena, jer je bio lijen) 😂😂 sto puta mi je rekla da bi mu uvalila bočicu 😂 . Koliko znam, u mirovini je, tko će mi doći, pojma nemam, ako mi pošalju kakvo dijete, naučiti ćemo je ponešto 💪🤗😂
Hahaha hvala Bogu ova ima 30 godina staža i vidim da nije pomodna nego se drži provjerenih stvari.
Baš sam ju pitala za bebin pupak, kako ga tretiraju i kažem kako sam čula da su počeli sa spikama da se ništa ne stavlja osim gaze, kaže ona ma ništa od toga, onda to dugo cmolji po malo i nikako da zaraste, ovako je u par dana gotovo i mir. Rekla da kupim Tyrosur prašak i Octenisept.
I ja sam taj savjet za pupak dobila od legice i kaze da ga obavezno nabavim prije jer ga je ona isla trazit kad su doma dosli tj muz pa obisao brdo ljekarni da ga nade i rodila je u istom rodilistu pa pretpostavljam da ce bit ista praksa mislim ja cu ga svakako upotrebljavat neovisno o tome sto mi rekli jer mi je kuma doktorica i rekla je da nikako bez toga i da obavezno nabavim to prije nego dodemo doma .
Hahaha hvala Bogu ova ima 30 godina staža i vidim da nije pomodna nego se drži provjerenih stvari.
Baš sam ju pitala za bebin pupak, kako ga tretiraju i kažem kako sam čula da su počeli sa spikama da se ništa ne stavlja osim gaze, kaže ona ma ništa od toga, onda to dugo cmolji po malo i nikako da zaraste, ovako je u par dana gotovo i mir. Rekla da kupim Tyrosur prašak i Octenisept.
Pametna žena, ne kužim šta im je točno smetao taj prašak, da ga više ne koriste, a odličan je i služi svrsi...neke stvari stvarno ne treba slijepo slušati, nego malo i uključiti logiku. Octenisept imam, još samo Tyrosur kupim... 🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji