Ljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    srećica
    05. Lipanj 2019. 06:17

Haha jao lak, to mi je slaba točka 🙈 obavezno je na rukama i nogama i obavezno su na rukama dugi. Ali evo taman sam neki dan skratila ih skroz čisto da se naviknem do poroda. I lak sad samo  neki svjetli, mliječni, prozirni da si nebudem pre čudna bez ičega. Iako planiram prije poroda sve skinuti, mislim da me kad krenu trudovi nebude ni najmanje briga za to, glavno da su uredno podrezani.

kzeli
    05. Lipanj 2019. 07:07

Jutro 🌞🐞 Joj i mene pafi to folazi lijepse vrijeme planiram nosit papuce japanke napokon al mrzim si nokte na nogama bez laka i nemam ih sad nalakirane jer si stalno kontam da kad budem korala skinut lak da necu bit u stanju pa kao planiram ne lakirat do poroda premda ne znam kak cu to izvest a trebala bi i pete izribat i dotjerat a kako to sve sa stomakom ? 
    Planiram nosit pojas onaj kao remen ne znam koji je dobar citala sam da hvala onaj chicco al ne znam koliko nakon poroda bi odmah bilo pametno to pocet nosit ? Ja kontam da cu muza poslat da mi ga uzme poslije poroda jer vjerojatno necu bit u stanju sama 

05. Lipanj 2019. 07:27

Jutro... Ja isto volim nalakirane nokte na nogama, pogotovo po ljeti... Sad malo imam lak, malo nemam... Al ruzni su mi bez i jucer ih bas nalakirala... Jedva, ali jesam nekako... 😂
    A ovaj steznik sam nekako smetnula s uma, a bilo bi dobro nositi ga... Sad mi je palo na pamet da je bila akcija u bubamari pa sam ga mogla kupit onda 😏

kzeli
    05. Lipanj 2019. 07:38

A pa da bubamara joooooj 😭 

• Ivonne
    05. Lipanj 2019. 08:24

Jutro 😊
    Lak ni na nogama ni rukama. Meni isto užasne noge bez 😝 a šta se može

Steznik ne, pogotovo ne nakon poroda, pogotovo ne u bolnici.
    Trbušne mišići bi trebali sami odraditi posao, a ovako steznik obavlja posao umjesto njih. Bolje je bez njega pa kasnije počet vježbat

kzeli
    05. Lipanj 2019. 08:53

jel uzimao netko ove tetra pelene ? Planirala sam danas uzet paket pa ako netko ima iskustva naravno hvatam i popust jer ono bi se ziva pozderala da platim nesto punu cijenu , muz mi se sprda vec muka mu je u svaku trgovinu po jednu stvar ic 😂 

Ivonne

Jutro 😊

Trbušne mišići bi trebali sami odraditi posao, a ovako steznik obavlja posao umjesto njih. Bolje je bez njega pa kasnije počet vježbat

Pa zasto ? Nisam mislila gacice stezne nego onaj tipa kao pojas ? Mislim bit ce zege tim jos gore al mislis da to ne koristi ?

• Ivonne
    05. Lipanj 2019. 09:11

kzeli

jel uzimao netko ove tetra pelene ? Planirala sam danas uzet paket pa ako netko ima iskustva naravno hvatam i popust jer ono bi se ziva pozderala da platim nesto punu cijenu , muz mi se sprda vec muka mu je u svaku trgovinu po jednu stvar ic 😂

Ivonne

Jutro 😊

Pa zasto ? Nisam mislila gacice stezne nego onaj tipa kao pojas ? Mislim bit ce zege tim jos gore al mislis da to ne koristi ?

Preporuka fizijatra je samo u slučaju dijastaze.
    Da pojas nakon poroda. Ne kažu da nije dobar, nego ako je sve ok pusti svoje trbušne mišiće da rade, drže trup i vraćaju se na svoje mjesto, ako staviš pojas on preuzima ulogu mišića i oni se ulijene.

05. Lipanj 2019. 12:14

Jel i vama vruće? 😅
    Meni je kroz cijelu trudnoću vruće, ali ovo sad mi je šok! Nije bilo prijelaza, nego je samo iz hladnog postalo nepodnošljivo toplo... Imam osjećaj da sam sva naotekla, ovako na izgled ne, ali baš mi je takav osjećaj... Sve mi je teže sad kako idemo kraju... Jedva čekam da rodim, da uzmem to malo čudo u ruke i da se vratim u normalu... 

CiniMINIS
    05. Lipanj 2019. 12:59

mmamma

Jel i vama vruće? 😅
    Meni je kroz cijelu trudnoću vruće, ali ovo sad mi je šok! Nije bilo prijelaza, nego je samo iz hladnog postalo nepodnošljivo toplo… Imam osjećaj da sam sva naotekla, ovako na izgled ne, ali baš mi je takav osjećaj… Sve mi je teže sad kako idemo kraju… Jedva čekam da rodim, da uzmem to malo čudo u ruke i da se vratim u normalu…

Ista stvar kod mene, pogotovo nocu. Spavam sa otvorenim prozorima i nepokrivena da se ne otopim u krevetu  a kroz dan me malo malo zapljusne vrucina, cak i ove dane kad je bilo hladnije. Nekako cemo izdrzati jos do kraja 😅 klima uglavnom ceka akciju..

kzeli
    05. Lipanj 2019. 13:00

kupila neki dan jer mi je bio presladak i danas ajd ailom bi otvorila da vidim kakav je znaci to je toliko grub cesalj mislim ne znam kakav taj cesalj za bebe uopce treba bit al dolazim u napast ipak uzet onaj mekani od kozje dlake jer ovo me majke me strah malom po glavi vuc sebi sam po ruci i bas imam osjecaj da grebe.

mmamma

Jel i vama vruće? 😅
    Meni je kroz cijelu trudnoću vruće, ali ovo sad mi je šok! Nije bilo prijelaza, nego je samo iz hladnog postalo nepodnošljivo toplo… Imam osjećaj da sam sva naotekla, ovako na izgled ne, ali baš mi je takav osjećaj… Sve mi je teže sad kako idemo kraju… Jedva čekam da rodim, da uzmem to malo čudo u ruke i da se vratim u normalu…

Pa je da ne znam jel do vremen ili do mene ... Al strah me sta ce bit sad kad krene prava žega 😒

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.