Pa čovječe kad krenem na WC i tuširanje ima da si nosača zaposlim da mi ponese sve što mi treba za kupaonicu 😂
Domestos ima te maramice za ubijanje 99% beštija 😂
Ja sam uzela u mulleru njihove isto na tu foru.
Asepsolete su više maramice za dezinfekciju ruku, ovo su ti deblje i veće maramice- ko za brisati prašinu.
Ma to me zbunilo koje ste kupovale ove za ruku ili neke tipa domestos s njima si i doma nekad brzinski pobrisem wc kad ne stignem detaljno 🙈 znaci ipak njih bolje da uzmem ili najbolje oboje 🙉 ubit ce me muz 😂😂😂😂😂
Ove za ruke nosim obavezno. Nekako sam računala da će mi poslužiti i za ostale stvari da ne moram još i ove druge nositi...
Pa čovječe kad krenem na WC i tuširanje ima da si nosača zaposlim da mi ponese sve što mi treba za kupaonicu 😂
😂😂😂
Rijetko pisem ali vas redovno citam 😊 moja torba je puna ulozaka 😂😂😂😂 i to Chicco i jednokratnih gaca ( sve moje frendice su mi rekle da je to najbitnina stavka svake torbe za rodiliste 😂)! Buduci da cu rodit na Merkuru ponijela sam 1 spavacicu,1 veliki rucnik,1 mali, perive slape u kojima mogu bit i bosa i u carapama, blaznice,kremicu i komprese za dojke, dezif.gel onaj mali i maramice dezif,vlazni wc papir i jedanu rolu obicnog, sprej za rane, bebi pelene vel 1, tetra pelene,vlazne maramice i kremicu... od kozmetike nosim samo gel za tusiranje,pastu i cetkicu,dezic i labelo 😂😂😂😂 minimum minimuma! Ako nesto i bude falilo lako mi donesu ali sumnjam 😊
Hahahaha najbolje da sve za kupatilos trpam u ruksak i vucem sa sobom svaki put kad budem isla u kupatilo 😂😂😂😂
Evo i mene s Merkura, bila mi je dr. Flisar, odlična dr
Obavezno maramice za dezinfekciju ponesite u torbi, nećete moći pišat iz zraka (ove što budu rezane) a tamo ima puno žena i ne znaš tko šta nosi sa sobom. To vam je uz uloške i wc papir najvažnije 😂😂
Ti si vec rodila na merkuru? Jel treba za box pisebna torba ili ova mala koja ima sve ide s nama? Meni se tak ne pakiraju silne torbe. Imam taj mali kofer, sve stalo i bok. Inace sam se naucila da putujem s malo stvari pa me ovo sludjuje 😀
Kad si dosla gore, a kad bila gotova?
Ma ne treba ti torba može vrećica 😂
Trebaju tu neke najosnovnije stvari da imaš pri ruci, punjač, mobitel, dokumenti, vlažne maramice, voda, gaza za namočit usta ako se porod otegne a ne daju pit vode, labelo i tu sam stavila jedne mrežaste gace i uložak za prvo oblačenje da znam di je. Ja sam uzela onak ful mali ruksak i tu potrpala sve što mislim da bi mi u boksu moglo zatrebati.
Kad su me odveli u sobu muž je donio sestri torbu za sobu.
Razlog zašto nije poželjno imati samo jedan kofer je to što ti u boksu nemaš gdje s njim. Nemaš ga gdje otvoriti da izvadiš stvari. To ti je sobica veličine kreveta i pol. Pa su zato i na tečaju rekli da si ponesemo nešto gdje će nam biti osnovne stvari za boks a onda posebno torbu za boravak u bolnici.
E super. Hvala na info. Ja inace pakiram ful malo, al nisam nikad bila pa ne znam. Imam i ja jedan mini ruksakic, taj cu onda posebno ponijeti u boc. Nije ni torba neka ekstra velika 😀
E super. Hvala na info. Ja inace pakiram ful malo, al nisam nikad bila pa ne znam. Imam i ja jedan mini ruksakic, taj cu onda posebno ponijeti u boc. Nije ni torba neka ekstra velika 😀
Moja torba za u sobi ti je ručna prtljaga za avion. Imam osnovno i dovoljno za par dana bolnice, ostanemo li ne daj bože duže donijet će
Ps. Bila u konzumu pa kupila i natikače gumirane lagane za bolnicu
Moja torba za u sobi ti je ručna prtljaga za avion. Imam osnovno i dovoljno za par dana bolnice, ostanemo li ne daj bože duže donijet će
Ps. Bila u konzumu pa kupila i natikače gumirane lagane za bolnicu
Pa tako je i moja. I to za low budget avion. Fakat mali koferic. Ja sam light traveller. I vjerujem da cemo ici doma jer ce sve biti u najboljem redu. I mi i bebice 😀 That's the spirit hehehe
E curke, jel planirate nositi steznik nakon poroda? I jel.ima problema ako su nokti na nogama nalakirani, a na rukama ne? Ja nemrem.nosit slape bez nalakiranih noktiju. Jednostavno, nemrem. I jos sam ih sama lakirala. Jos uvijek ide. Jedva, ali ide 😀
Steznik planiram samo još neznam kakav bi bio najbolji. Mislim da ću onaj što je samo kao široki pojas jer mislim da bi u onima poput potkošulje zakuhala u 7.mj. Ili možda onaj što je kao duboke gaće 🤔 Ima tko savjet?
Sortiraj odgovore
Najstariji