Joj hvala ti puno moji svi koji su rodili se vise ni ne sjecaju di su bili i sta su radili a koji su friski su bili pod dojmom tako da puno hvala na savjetima. Japanke sam uzela one onak obicne iz konzuma ili gdje god one sto budu 10-tak kune za tusiranje ili da uzmem neke gumene il plasticen ?
Ma nema na cemu….ma uzmes bilo kakve samo da posluze za tusiranje😉. Da, a sto se tice robice za bebu, najbolje da ti donese taj dan onaj tko dolazi po vas pa onda sestra oblaci bebu u to. I nije lose ponijeti one podloge da imas ispod sebe ako slucajno prokrvaris jer ti posteljinu nece mijenjat pod izgovorom da nemaju dosta. Za presvalcenje bebe trebas svoje pelene ponijet, vl.maramice i kremu za bebu tipa pavloviceva (tako je bilo prije 2 god barem) i to stavis u kolica s bebom da sestra moze presvuci, ali ne stavljaj vise od 2 pelene jer ces sponzorirati neku drugu mamu i bebu.
Da da podloge za previjanje sam vec priredila za sebe svako i robicu cu priredit pa nek muz donese za mene i malog a znam da u osjeckoj se dobije paket violeta pelena mislim ja svakako nosit i pelene i vlazne maramice i pavlovicevu ako se sta oduzi da moramo bit duze al ono sapun i wc papir su mogli dat mislim to je zbilja smjesno
Uvjeti u bolnicama su katastrofični, pogotovo ako im se zagužva... za prvu ruku sam si popakovala svega ali manja pakiranja, pa će mi po potrebi nositi.... wc papir bude stvarno grozan i ako ga ima tako da jednu rolu imam, pa što bude 🙄😂
E da razveselim mamice koje imaju nesnosne žgaravice, dakle, 11.06. mi je termin, druga trudnoća, umirala od žgaravice! Do prije dva dana. Dakle kao rukom odnešeno, nema! Bit će da se beba spustila, još malo niže... barem mogu jesti 😂😂😂💪 Eto, u nadi je spas 🙊😉
To je nesto iz novijeg vremena da se dobiju pelene?🙃 Sve u svemu higijena nula bodova. Da, prijateljica im je htjela donirati odjecu za bebe jer se mora njihova robica oblaciti a malog su joj jedan dan donijeli u nekoj poderanoj s tim da su nest zakrpali s onim ljepljivim trakama pa su rekli da ne moze…strasno🙄
Joj uzas 😒 sta te cistacice rade tamo samo kave piju 😒 nije problem sto je staro problem je ako je prljavo ! Pa tako mi vele legice za pelene al svakako cu ponijet
Ja sam uzela Asepsoleta, paketić je 20kom. Uzela u dm-u, mislim da ima i u Lidlu, Kauflandu, često uz kasu budu.
Evo i mene s Merkura, bila mi je dr. Flisar, odlična dr
Obavezno maramice za dezinfekciju ponesite u torbi, nećete moći pišat iz zraka (ove što budu rezane) a tamo ima puno žena i ne znaš tko šta nosi sa sobom. To vam je uz uloške i wc papir najvažnije 😂😂
Ti si vec rodila na merkuru? Jel treba za box pisebna torba ili ova mala koja ima sve ide s nama? Meni se tak ne pakiraju silne torbe. Imam taj mali kofer, sve stalo i bok. Inace sam se naucila da putujem s malo stvari pa me ovo sludjuje 😀
Kad si dosla gore, a kad bila gotova?
Ma ne treba ti torba može vrećica 😂
Trebaju tu neke najosnovnije stvari da imaš pri ruci, punjač, mobitel, dokumenti, vlažne maramice, voda, gaza za namočit usta ako se porod otegne a ne daju pit vode, labelo i tu sam stavila jedne mrežaste gace i uložak za prvo oblačenje da znam di je. Ja sam uzela onak ful mali ruksak i tu potrpala sve što mislim da bi mi u boksu moglo zatrebati.
Kad su me odveli u sobu muž je donio sestri torbu za sobu.
Razlog zašto nije poželjno imati samo jedan kofer je to što ti u boksu nemaš gdje s njim. Nemaš ga gdje otvoriti da izvadiš stvari. To ti je sobica veličine kreveta i pol. Pa su zato i na tečaju rekli da si ponesemo nešto gdje će nam biti osnovne stvari za boks a onda posebno torbu za boravak u bolnici.
Domestos ima te maramice za ubijanje 99% beštija 😂
Ja sam uzela u mulleru njihove isto na tu foru.
Asepsolete su više maramice za dezinfekciju ruku, ovo su ti deblje i veće maramice- ko za brisati prašinu.
Domestos ima te maramice za ubijanje 99% beštija 😂
Ja sam uzela u mulleru njihove isto na tu foru.
Asepsolete su više maramice za dezinfekciju ruku, ovo su ti deblje i veće maramice- ko za brisati prašinu.
Ma to me zbunilo koje ste kupovale ove za ruku ili neke tipa domestos s njima si i doma nekad brzinski pobrisem wc kad ne stignem detaljno 🙈 znaci ipak njih bolje da uzmem ili najbolje oboje 🙉 ubit ce me muz 😂😂😂😂😂
Jao pa jel da još i njih utrpam?! 🙈 Imam ih doma ali neznam jel postoji manje pakiranje, za doma imam ove od 60 komada.
Sortiraj odgovore
Najstariji