mmamma, evo meni ostalo do kraja neke dve nedelje, a dobila sam 20+ kg u toku trudnoće, od početka samo dobijam kg, mučnine sam osećala samo kad ne jedem, nalazi svi uredni hvala Bogu, bila sam zabrinuta, ali je doktor rekao da nema potrebe za tim. A najveći deo od toga je voda, bar mislim jer sam baš baš otekla sad pred kraj 😩😀 Jedino što mi niko nije procenio težinu bebe, osim onih standardnih merenja na UZV-u, ali valjda je sve u redu.
Ako su ti mjere ok, onda ti je sve dobro... Pitaj koliko bi mogla beba biti velika, ali oni ti to ne vole baš procjenjivati, jer je jako nezahvalno na temelju mjera, pa znaju pogriješiti 😉
Ja sam svog muza poslala po neke sitnice. Nabavio je svedske pelene (po preporuci patronazne), plasticne zlicice (one sto mijenjaju boju) i posude za pohranu mlijeka za svaki slucaj. Htjela sam jos tetra pelene, al ih nije vise bilo, samo jos neke 8kom za 150kn, a to se i bez popusta moze kupiti jeftinije.
Sto se kilaze tice, to cu cut sad u ponedjeljak, mislim da ce bit 32.tt +8/9 kg negdje. S obzirom da zadnja 3 tjedna mirujem mislim da je to sasvim ok, vidim po sebi da su mi bedra malo omlohavila i da se tu natalozilo malo 😣 al sto je tu je, bitno da je beba dobro.
nena1986, to sam i ja kontala, ako su mere u redu, a jesu, da nema potrebe za panikom, a ni preteranom radoznalošću. Strpiću se još malo jer i da je velika beba (što očekujem 😁) ići ću na carski 😃 a sad sam krenula na pregled u bolnicu, tj. samo CTG na svaka 3 dana, ne idem više kod svog ginekologa, a ovi mi ne rade UZV, ni preglede neke spesifične, bar ne još, ne znam šta će do kraja biti...
mmamma, evo meni ostalo do kraja neke dve nedelje, a dobila sam 20+ kg u toku trudnoće, od početka samo dobijam kg, mučnine sam osećala samo kad ne jedem, nalazi svi uredni hvala Bogu, bila sam zabrinuta, ali je doktor rekao da nema potrebe za tim. A najveći deo od toga je voda, bar mislim jer sam baš baš otekla sad pred kraj 😩😀 Jedino što mi niko nije procenio težinu bebe, osim onih standardnih merenja na UZV-u, ali valjda je sve u redu.
Imas na netu naci za izracunjavanje prosjecje tezine i duzine bebe po tim mjerama sa uzv,mislim da i njima uzv izracuna na taj nacin jer sam usporedivala
Bila ja u Bubamari,samo neke sitnice kupila i uclanila se,dobila paket za trudnice,inace bas i ne idem tamo jer je poskupa al eto bas sam na ovom forumu saznala za taj popust,tako da tnx curke
U ponedjeljak idem prvi put na pregled u bolnicu tako da ću onda više znati. Moj ginić nije radio mjere bebe pa me baš zanima šta će reći u bolnici.
I ja vidim da se krenulo skupljati kila al šta sad
Lepa i debela 😂😂
Baš smo sve različite s kilama, al bitno da bebice rastu…🙂
Krino i nena, vi ste nam onda uskoro za rodit 😊
Da da, svaku večer kad me krenu bolit leđa razmišljam, jel trud il nije 😂😂
Svaki grc, ista stvar 🤣🤣 A imam osjecaj da stalno imam grceve. I to onak a la menstrualne. Jeeeeiiii. Ne znam bih li se veselila da sve krene ili u**ala od straha. Meni je prvo dijete pa sam jos u blazenom neznanju...
U ponedjeljak idem prvi put na pregled u bolnicu tako da ću onda više znati. Moj ginić nije radio mjere bebe pa me baš zanima šta će reći u bolnici.
Lepa i debela 😂😂
I ja idem na prvi bolnicki pregled u ponedjeljak. Nadam se da nece opet kisa i hladno da ne cupkam po toj sugi... Jos mi se nekak cini kak me moj kasno poslao, al zna on valjda kad treba 😄
Lepa i debela 😂😂
I ja idem na prvi bolnicki pregled u ponedjeljak. Nadam se da nece opet kisa i hladno da ne cupkam po toj sugi… Jos mi se nekak cini kak me moj kasno poslao, al zna on valjda kad treba 😄
Ja ću biti 36+1 i nadam se da će me onda narucit za 2 tjedna tak da sam do termina ukupno 3 puta na tom pregledu u bolnici
Norules, hvala, nisam znala da takva aplikacija postoji, ali sam UZV radila pre 20 i više dana, pa koliko mi sad vredi računati ... 😕
Sortiraj odgovore
Najstariji