Baš smo sve različite s kilama, al bitno da bebice rastu…🙂
Krino i nena, vi ste nam onda uskoro za rodit 😊
Da da, svaku večer kad me krenu bolit leđa razmišljam, jel trud il nije 😂😂
Svaki grc, ista stvar 🤣🤣 A imam osjecaj da stalno imam grceve. I to onak a la menstrualne. Jeeeeiiii. Ne znam bih li se veselila da sve krene ili u**ala od straha. Meni je prvo dijete pa sam jos u blazenom neznanju…
Ti menstrualni su obično lažni, znaju prevariti... al ovi s leđa 💪💪💪
Da li se za te preglede u bolnici narucujete ili dodjete samo s uputnicom?
Ja sam jos jednom na pregledu kod svog gin i onda bolnica na dalje... Koliko se cesto ide na te preglede u bolnicu? Svaki tj ili dva?
Ja sam jos jednom na pregledu kod svog gin i onda bolnica na dalje… Koliko se cesto ide na te preglede u bolnicu? Svaki tj ili dva?
U Zg u Merkur samo dodjes s uputnicom. A dalje cu bit pametnija u pon pa javim. U vinogradskoj mi se cini da se narucujes. Nije svugdje isto
Mmamma, pre svega tvoj ginekolog ti treba dati 2 uputnice, jedna za redovne kontrole koja ostaje kod njih i vredi ti do kraja i jedna za bolničko ležanje, čisto da se "osiguraš" na vreme i ta je kod tebe sve dok ne završiš u bolnici.. Ja sam se naručila dan pre da ne bih čekala bezveze, nisam znala hoće li biti gužve, ali koliko sam informisana od 8:00h počinju s pregledima i naručuju te za svaki sledeći, rečeno mi je od 8 do 12h obavljaju te bolničke, ali kako ti doktor mora pregledati svaki put taj nalaz, gledaj da ne dođeš oko vizite jer ćeš se onda načekati.. Meni je rečeno da nakon 38. nedelje na svaka 3 dana se radi CTG koji traje nekih 15ak min. a hoće li još neki pregled s vremenom obavljati, ne znam, videću..
Ja sam jos jednom na pregledu kod svog gin i onda bolnica na dalje… Koliko se cesto ide na te preglede u bolnicu? Svaki tj ili dva?
U Zg u Merkur samo dodjes s uputnicom. A dalje cu bit pametnija u pon pa javim. U vinogradskoj mi se cini da se narucujes. Nije svugdje isto
Ideš na Merkur u ponedjeljak😁?
See you😂😂😂😂
Sa koliko onda tjedana počinju pregledi u bolnici? Ja sam 35 i još mi dr nije ništa spomenuo. Možda bude idući tjedan na kontroli...
Iako draže mi da počnu što kasnije jer imam 45 min vožnje do rodilišta 🙈
Ma sve vam ovisi o rodilištu .... kod nas se npr. uopce ne ide u bolnicu do termina. Sve obavlja ginekolog. S tim da na dan termina idem s uputnicom u bolnicu, pa oni dalje odlučuju što i kako... Dao mi je uputnicu u 37.tj. čuvam je kod sebe. Kod njega imam za obaviti još jedan pregled 6.6. to će biti u tjednu 39+2, tada sa snjim pozdravljam, I onda na termin, 11.06. u bolnicu.
Nisam spomenula da se radi o Rijeci, i da imam vožnje cca 35 min do rodilišta...
U zg sam 36 tjedana ideš u bolnicu
Na zadnjem pregledu kod svog ginica sam dobila D1 uputnicu
Sa koliko onda tjedana počinju pregledi u bolnici? Ja sam 35 i još mi dr nije ništa spomenuo. Možda bude idući tjedan na kontroli…
Iako draže mi da počnu što kasnije jer imam 45 min vožnje do rodilišta 🙈
Nema pravila. Ja sam od ponedjeljka i sluzbeno u terminu. Pocinje mi 39 punih tjedana i to ce mi biti prvi pregled. Mislim da te salje sto kasnije ako je sve u trudnoci u redu. Nema potrebe da ides u bolnicu i tamo camis i cekas. Pod uvjetom da ti dr ima svu aparaturu. Moj ima sve zivo pa me tek sad poslao. I to je bi, ali kao da se upoznam malo s ambijentom i osobljem i tak. Svaki dr, druga prica. Ma bitno da je sve super. Meni se bas i ne ide na te preglede u bolnice. Nemam zivaca cekati. Najradije bih samo banula kad moram 😄
Sortiraj odgovore
Najstariji