Ljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    krino
    31. Svibanj 2019. 08:39

kzeli

Ma od 9 radi bubamara kod mene u Osijeku tek nije da cu ic al cisto sam provjerila 😂 ma joj povjesala sam robu po radijatorima (da grijanje mi radi bas je zima kod nas ) , onaj jarac za ves pun robe , kuhinja neoprano od jucer jer kao ne moram prat i spremat sutra cu potrpat u perilicu 😂 i da pita me svekrva jucer jel mi treba graska reko moze i da sinoc sam i grasak cistila naivno sam mislila da ce ga poslat ociscenog 🙈🙉 i da nisam ni to jos u kompost odnijela a samo bi spavala i lezala danas 😂 i danas nam pocinje trudnicki tecaj 💪👍 ako netko ode sad prije u bubamaru molim slikice i info sta ste kupile

Ufff, pa ovog se rasporeda ne bi posramio ni top manager... Sretno sa svime. Mi trudnicki tecaj odradili taman u ponedjeljak zadnji dan. Ja sve nesto na knap. Al bitno da je to odradjeno 😄 Samo polako, nemoj se preforsirati. Pa moramo se i odmoriti prije nego beba dodje kuci jer kad dodje, odmor baj baj 

nena1986
    31. Svibanj 2019. 10:05

Upravo sam naručila klokanicu preko bubamare... Boba x, umjesto 1137, dođe sada oko 800... već sam je duže vrijeme gledala pa mi baš dobro došlo 😉

kzeli
    31. Svibanj 2019. 10:09

I ja sam se reg sad preko neta pa im se javila da mi jave broj kartice da mogu preko neta narucut jer kontam da je guzva i nemam ni snage ni vremena ic tamo 💪

nena1986
    31. Svibanj 2019. 10:15

kzeli

I ja sam se reg sad preko neta pa im se javila da mi jave broj kartice da mogu preko neta narucut jer kontam da je guzva i nemam ni snage ni vremena ic tamo 💪

Ma nego, hvala bogu na internetu 😂😂

kzeli
    31. Svibanj 2019. 12:39

I sta ste kupile ? 😁

• Ivonne
    31. Svibanj 2019. 12:40

Pita se peče, ja jedem marelice i gledam sluškinjine priče drugu sezonu. Kupila marelice u konzumu i ništa ne valjaju😂  
    Nego šta ste pazarile u Bubamari?

nena1986
    31. Svibanj 2019. 12:52

Uzela sam nosiljku/klokanicu, boba x, vidjet ćemo koliko ćemo se nosati 😉

31. Svibanj 2019. 13:38

Ja nisam isla u Bubamaru, nije mi se dalo... Ali bili smo na pregledu i sve je super i bas sam happy... Mama na +12kg, bebica preko 2kg 😍
    Malo me brinu ove moje kile jer sam u 3 tj dobila 3 kg, pa si sad mislim ako tako nastavim, sta ce biti do kraja... A ne jedem nista drugacije nego inace... Mozda bi trebala malo pripaziti, sto vi mislite? Kako vi stojite s kilama sad u zadnjem tromjesecju? 

• Ivonne
    31. Svibanj 2019. 13:42

Opis dana 😂😂

• Ivonne
    31. Svibanj 2019. 13:45

mmamma

Ja nisam isla u Bubamaru, nije mi se dalo… Ali bili smo na pregledu i sve je super i bas sam happy… Mama na +12kg, bebica preko 2kg 😍
    Malo me brinu ove moje kile jer sam u 3 tj dobila 3 kg, pa si sad mislim ako tako nastavim, sta ce biti do kraja… A ne jedem nista drugacije nego inace… Mozda bi trebala malo pripaziti, sto vi mislite? Kako vi stojite s kilama sad u zadnjem tromjesecju?

Zadnji mjesec se obično dobije najvise jer se skuplja voda, ne brini se sve ces to izbacit van.
    Jeste znali da zato supermodeli rađaju carskim u 8 mjesecu 🙈 da što manje se tijelo razvuče i kila dobiju

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.