Ma od 9 radi bubamara kod mene u Osijeku tek nije da cu ic al cisto sam provjerila 😂 ma joj povjesala sam robu po radijatorima (da grijanje mi radi bas je zima kod nas ) , onaj jarac za ves pun robe , kuhinja neoprano od jucer jer kao ne moram prat i spremat sutra cu potrpat u perilicu 😂 i da pita me svekrva jucer jel mi treba graska reko moze i da sinoc sam i grasak cistila naivno sam mislila da ce ga poslat ociscenog 🙈🙉 i da nisam ni to jos u kompost odnijela a samo bi spavala i lezala danas 😂 i danas nam pocinje trudnicki tecaj 💪👍 ako netko ode sad prije u bubamaru molim slikice i info sta ste kupile
Ufff, pa ovog se rasporeda ne bi posramio ni top manager... Sretno sa svime. Mi trudnicki tecaj odradili taman u ponedjeljak zadnji dan. Ja sve nesto na knap. Al bitno da je to odradjeno 😄 Samo polako, nemoj se preforsirati. Pa moramo se i odmoriti prije nego beba dodje kuci jer kad dodje, odmor baj baj
Upravo sam naručila klokanicu preko bubamare... Boba x, umjesto 1137, dođe sada oko 800... već sam je duže vrijeme gledala pa mi baš dobro došlo 😉
I ja sam se reg sad preko neta pa im se javila da mi jave broj kartice da mogu preko neta narucut jer kontam da je guzva i nemam ni snage ni vremena ic tamo 💪
I ja sam se reg sad preko neta pa im se javila da mi jave broj kartice da mogu preko neta narucut jer kontam da je guzva i nemam ni snage ni vremena ic tamo 💪
Ma nego, hvala bogu na internetu 😂😂
Pita se peče, ja jedem marelice i gledam sluškinjine priče drugu sezonu. Kupila marelice u konzumu i ništa ne valjaju😂
Nego šta ste pazarile u Bubamari?
Uzela sam nosiljku/klokanicu, boba x, vidjet ćemo koliko ćemo se nosati 😉
Ja nisam isla u Bubamaru, nije mi se dalo... Ali bili smo na pregledu i sve je super i bas sam happy... Mama na +12kg, bebica preko 2kg 😍
Malo me brinu ove moje kile jer sam u 3 tj dobila 3 kg, pa si sad mislim ako tako nastavim, sta ce biti do kraja... A ne jedem nista drugacije nego inace... Mozda bi trebala malo pripaziti, sto vi mislite? Kako vi stojite s kilama sad u zadnjem tromjesecju?
Ja nisam isla u Bubamaru, nije mi se dalo… Ali bili smo na pregledu i sve je super i bas sam happy… Mama na +12kg, bebica preko 2kg 😍
Malo me brinu ove moje kile jer sam u 3 tj dobila 3 kg, pa si sad mislim ako tako nastavim, sta ce biti do kraja… A ne jedem nista drugacije nego inace… Mozda bi trebala malo pripaziti, sto vi mislite? Kako vi stojite s kilama sad u zadnjem tromjesecju?
Zadnji mjesec se obično dobije najvise jer se skuplja voda, ne brini se sve ces to izbacit van.
Jeste znali da zato supermodeli rađaju carskim u 8 mjesecu 🙈 da što manje se tijelo razvuče i kila dobiju
Sortiraj odgovore
Najstariji