Ja nisam isla u Bubamaru, nije mi se dalo… Ali bili smo na pregledu i sve je super i bas sam happy… Mama na +12kg, bebica preko 2kg 😍
Malo me brinu ove moje kile jer sam u 3 tj dobila 3 kg, pa si sad mislim ako tako nastavim, sta ce biti do kraja… A ne jedem nista drugacije nego inace… Mozda bi trebala malo pripaziti, sto vi mislite? Kako vi stojite s kilama sad u zadnjem tromjesecju?
Ja sam sveki poslala i ona ce kupit sto je njoj po ceifu. Ja joj screen shot izbora napravim, a ona bira 😄. Ja sam sada 2tj do poroda i sveukupno sam u trudnoci dobila 10kg. Nemoj se puno opterecivati jer sto je kraj blize, to ces manje moc jesti. Ja u zadnjih mjesec ipo dobila jedva 2kg. Beba narasla, zeludac se stiso kao i svi organi i opce nemrem jesti. Jedem sto puta dnevno po doslovno saku necega. Samo voce mogu. To jedem i pijem. A malac ima preko 3kg tak da mi on sve pojede 😄 Svakom je drugacije, ali to ti sve ode.
Dakle, na ležećki smo... 😂 mmamma, nisam bas mjerodavna što se kila tiče, sad sam 38 tj. i imam samo +6, jer sam puuuno smršavila u prvih par mjeseci zbog mučnina. Zadnji mjesec, kako idem na preglede svaki tjedan, imala sam donosa oko 1 kg tjedno, i to smatraju normalnim, što zbog toga što beba ubrzano raste, što zbog zadržavanja vode.... Ako ti oni nisu rekli da je previše, nemoj se brinuti. A uvijek možeš malo smanjiti slatko i kruhasto, pa ćeš vidjeti kako bude onda...
Ja sam dobila 17kila pa neka vas to tješi 😂😂 jos mi doktor kaze uredu je to, sad pred kraj ces jos dobit 😅
🙋♀️-24g
🙋♂️-34g
👨👩👦 🤰
Dakle, na ležećki smo… 😂 mmamma, nisam bas mjerodavna što se kila tiče, sad sam 38 tj. i imam samo +6, jer sam puuuno smršavila u prvih par mjeseci zbog mučnina. Zadnji mjesec, kako idem na preglede svaki tjedan, imala sam donosa oko 1 kg tjedno, i to smatraju normalnim, što zbog toga što beba ubrzano raste, što zbog zadržavanja vode…. Ako ti oni nisu rekli da je previše, nemoj se brinuti. A uvijek možeš malo smanjiti slatko i kruhasto, pa ćeš vidjeti kako bude onda…
Ufff, meni se cini da je jedna curka rodila. Sad znaci mi na redu za veselicu za 2tj 😄 Ja se samo nadam da beba nece odlucit da joj je fino pa produzit jer opce vise nemrem. Ne spavam, ne jedem, kosti bole i dosta mi je AAAAAAAAAAAAAAAA🤣
Ja sam se reg i pokusavala pola sata narucit nesto naravno nisam uspjela i tek poslije 11 je proradilo al onda vise nije bio popust 30 % i onda sam odustala i eto sad sam si skuhala griza i zalegla . Oribala frizider jos me ceka i rucak i vec mi je dosta danasnjeg dana a jos tecaj u 6 danas 😳 bas mi se neda.... Ja sam u 30 tjednu bila na +10 pocela sa 75 i bila na 85 visoka 178 a koliko ce bit do kraja ko zna... Gledala sam po aplikaciji kao do kraja bi bilo realno jos 5 kg e sad nadam se da nece bit previse cisto da mi ne bude tesko kretat se . zasad strija jos nema e sad sam 32 tjedan
Dakle, na ležećki smo… 😂 mmamma, nisam bas mjerodavna što se kila tiče, sad sam 38 tj. i imam samo +6, jer sam puuuno smršavila u prvih par mjeseci zbog mučnina. Zadnji mjesec, kako idem na preglede svaki tjedan, imala sam donosa oko 1 kg tjedno, i to smatraju normalnim, što zbog toga što beba ubrzano raste, što zbog zadržavanja vode…. Ako ti oni nisu rekli da je previše, nemoj se brinuti. A uvijek možeš malo smanjiti slatko i kruhasto, pa ćeš vidjeti kako bude onda…
Ufff, meni se cini da je jedna curka rodila. Sad znaci mi na redu za veselicu za 2tj 😄 Ja se samo nadam da beba nece odlucit da joj je fino pa produzit jer opce vise nemrem. Ne spavam, ne jedem, kosti bole i dosta mi je AAAAAAAAAAAAAAAA🤣
Daaa, meni dosta 😂 . A prvo sam prenijela 7 dana... nikad kraja tome, ovaj zadnji mjesec se tako otegne 💪
Baš smo sve različite s kilama, al bitno da bebice rastu...🙂
Krino i nena, vi ste nam onda uskoro za rodit 😊
mmamma, evo meni ostalo do kraja neke dve nedelje, a dobila sam 20+ kg u toku trudnoće, od početka samo dobijam kg, mučnine sam osećala samo kad ne jedem, nalazi svi uredni hvala Bogu, bila sam zabrinuta, ali je doktor rekao da nema potrebe za tim. A najveći deo od toga je voda, bar mislim jer sam baš baš otekla sad pred kraj 😩😀 Jedino što mi niko nije procenio težinu bebe, osim onih standardnih merenja na UZV-u, ali valjda je sve u redu.
Ja za par dana ulazim u 9.mj i do sad sam 9 kg u plusu s tim da je malac 3 🙈 na početku dugo nisam dobivala skoro ništa, i onda kako sam ušla u 7. rapidan rast, po kilu tjedno.
Baš smo sve različite s kilama, al bitno da bebice rastu…🙂
Krino i nena, vi ste nam onda uskoro za rodit 😊
Da da, svaku večer kad me krenu bolit leđa razmišljam, jel trud il nije 😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji