Ljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    nena1986
    30. Svibanj 2019. 20:02

Ivonne

nena1986

mmamma

Kako se borite s bolnim leđima?
    Mene leđa bole od početka trudnoće… Ako duže stojim, hodam, sjedim, ležim… Bilo je perioda kad se noću nisam mogla namjestit nikako, pa bi prestalo na neko vrijeme, a sad je opet počelo… Samo se vrtim i ne mogu pronaći dobar položaj… Znala sam stavit manji jastuk ispod sebe ili banana jastuk, ali više ni to ne djeluje… Još mi najviše paše na leđima, ali znam da to nije dobro i onda mi još beba pritišće želudac pa me muči žgaravica… Baš komaa 😒

Ovaj zadnji mjesec nikako, ali mi bude dobro ako lagano šetam. Sjedenje uspravno, ubi bože. Ležanje, s boka na bok, pa me kukovi bole. O žgaravici da ne pričam a od prije tri dana sam I poprilično otečena… noge, ruke, malo I u licu 😵. U prvoj trudnoći nisam baš, sad …. 🙊

Haha mene opisuješ?? Samo ja sam davno otekla, ruke i noge si ne mogu prepoznati, nekak u facu i nisam baš.
    Eto da te utješim tu vodu stvarno ostaviš u bolnici. Ja se vratila nakon dva dana iz bolnice i vidjela sam si ponovno gležnjeve🤣🤣

😁😁😁😁  Koma !! 😂 noge ko buhtle, sam sam ih namakala u vodi sa lavandom i soli... kao da je malo lakše, al mislim da je borba uzaludna... kao I sa žgaravicom 😂😂😂

• Ivonne
    30. Svibanj 2019. 20:02

mmamma

Depilacijaaa 😩😩😩
    Noge okej, ali bikini zonaa… Ne idem kod kozmeticarke, ne cupam nego koristim britvice… Ali to mi postaje nemoguca misija… Pod tusem ne vidim nista, na pamet mi ne ide, a s ogledalom mi je isto cudno… Ludiim… Kako vi to rjesavate, imate neki trik? 😆

Ja isto britvicom ali napamet pa pod rukom osjetim ako sam fulala. Pa zovem muža da pregleda🤣🤣🤣🤣

bebaImama
    30. Svibanj 2019. 20:09

Ako imate bide, mnogoo olakšava depilaciju i intimne zone i nogu 👏😄

• Ivonne
    30. Svibanj 2019. 20:12

Ako kome šta treba 😂

nena1986
    30. Svibanj 2019. 20:14

Meni je okej jer imam kutnu kadu sa onom nekakvom kao stolicom u samom kutu pa se onuda valjam. Bide mi je možda mrvu prenizak ali svakako bolje od tuša, tamo bi se izvrnula samo tako 

• Ivonne
    30. Svibanj 2019. 20:19

nena1986

Meni je okej jer imam kutnu kadu sa onom nekakvom kao stolicom u samom kutu pa se onuda valjam. Bide mi je možda mrvu prenizak ali svakako bolje od tuša, tamo bi se izvrnula samo tako

🤣🤣🤣 vidiš ja mislim da sam jedina koja je iz trudničke ambulante izašla s flasterima na koljenima 😂😂 razbila se u kabini za presvlačenje žonglirajući da što manje diram sve tamo 🤣🤣

srećica
    30. Svibanj 2019. 20:29

Ivonne

🤣🤣🤣 vidiš ja mislim da sam jedina koja je iz trudničke ambulante izašla s flasterima na koljenima 😂😂 razbila se u kabini za presvlačenje žonglirajući da što manje diram sve tamo 🤣🤣

😂😂😂😂😂

nena1986
    30. Svibanj 2019. 20:33

Hahahahahaha predobrooo.... glava i trbuh čitavi, to je bitno 💪

30. Svibanj 2019. 20:35

Ivonne

nena1986

Hahah ajooj 😂😂😂

kzeli
    30. Svibanj 2019. 21:27

Mislila kuhat tj pec zeljanicu al muz bi neke ribe pa na kraju se sjetila da imam bakalara ledinog smrznutog pa cu njega nekav krumpir i zelenu salatu...
    Brijanje na nevideno pipam gdje mi je ostalo tako da pojma nekak kak to dolje izgleda 😂
    A bolovi ... Leda me ne bole bas svaki dan , zasad 😂 al danima me boli ispod lopatice ne znam jel od spavanja ili cega al bas me boli 😒 i da spavam na lijevom kuku pa me probudi bol u njemu pa malo na leda pa na fesni kuk pa nazad na lijevi i tako...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.