Ljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    krino
    30. Svibanj 2019. 22:57

Jaooo, pa sve smo u defektu 😂 Ja se ne depiliram nego s trimerom sve posisam na najkrace moguce. S tim se jedino ne ozlijedim. A kad krene stani pani, onda ce mi valjda muz pomoc hahahahha. A sto se tice bolova pred kraj, citam svoje postove, tudje postove i ko neke bakice smo 😄 al sta mozemo. Samo izdrzat. Nema tu pomoci kad si limitiran u kretnjama. Bas sam se nasmijala... 

kzeli
    31. Svibanj 2019. 06:54

Pa da 😂 Bas se teudim i setat i trgovinz obavljam sama ako nije nesfo puno i auto votim i spremam (osim ribanja kade i usisavanja ) , al sad si nesto mislim spavamo s prozorom na kip i uznojim se jer se pokrijem i frotir dekom i jorganom laganim i vjerojatno mi bude u noci veuce pa se otkrijem mozda me zato ukljestulo ispod lopatice... Popizdit cu 😭 razgibam nekako to preko dana i bude ok i onda legnem spavat i probudim se ukljestena svako jutro 😰

kzeli
    31. Svibanj 2019. 06:55

A jesam pismena , posla slova mi fali ne zamjerite u krevetu sam joj i krmeljava 🙈

kzeli
    31. Svibanj 2019. 07:43

Sad gledam to za bubamaru al nisam učlanjena pa nema smisla preko neta naručivat a tako mi se neda vozit do tamo... Mislim realno svasta nesto bi dobro doslo al pokusat cu ignorirat taj popust ipak 😁👍

• Ivonne
    31. Svibanj 2019. 07:46

kzeli

Sad gledam to za bubamaru al nisam učlanjena pa nema smisla preko neta naručivat a tako mi se neda vozit do tamo… Mislim realno svasta nesto bi dobro doslo al pokusat cu ignorirat taj popust ipak 😁👍

30% je puno, rijetko kad to objave. Zadnji put ti je bilo pred Božić.
    U Bubamari trudnice imaju neke popuste. Dobro dođe za dječje rođendane i sl.
    Baby centar isto ima neke popuste za mame, više se ni ne sjećam ali tamo sam ulovila autosjedalicu 30% na popustu

kzeli
    31. Svibanj 2019. 08:14

Nemoj mi to radit 😭 stan mi je u kaosu , ukljestena sam i sad samo razmisljam da se obucem i bez jela odem tamo a moram cistit 😭🙉🙈🙈🙈🙈🙈  😁😁😁😁

krino
    31. Svibanj 2019. 08:18

kzeli

Nemoj mi to radit 😭 stan mi je u kaosu , ukljestena sam i sad samo razmisljam da se obucem i bez jela odem tamo a moram cistit 😭🙉🙈🙈🙈🙈🙈 😁😁😁😁

Ne moras cistit. Nije posao zec. Nece pobjec 😄 Ja sam ovaj popust poslala sveki. Ona silno zeli nesto kupiti pa kad je vec takva turska sila neka izabere sto god zeli. 30% je stvarno puno kad je nek velika cifra u igri. Ja recimo danas trebam ic dat urin na analizu, a sad razmisljam da to preskocim i odem u bubamaru. Prioriteti 🤣🤣

kzeli
    31. Svibanj 2019. 08:24

Hahahaha užas 😂🙈 al strah me da cu ona skrenut i u kik taman mi je pored bubamare 😂

krino
    31. Svibanj 2019. 08:30

Ja skrenem svugdje. I u c&a, h&m... U areni ima tih bejbi duckasa puno. I muller i dm. I uuuuuvijek nadjem nesto sto mi baaaas jako treba pa kupim. To je stvarno uzas 😄🤣 Bolje da se ugledam na tebe i malo pospremim po kuci hahhaha. A ne da mi se nista, ufff

kzeli
    31. Svibanj 2019. 08:37

Ma od 9 radi bubamara kod mene u Osijeku tek nije da cu ic al cisto sam provjerila 😂 ma joj povjesala sam robu po radijatorima (da grijanje mi radi bas je zima kod nas ) , onaj jarac za ves pun robe , kuhinja neoprano od jucer jer kao ne moram prat i spremat sutra cu potrpat u perilicu 😂 i da pita me svekrva jucer jel mi treba graska reko moze i da sinoc sam i grasak cistila naivno sam mislila da ce ga poslat ociscenog 🙈🙉 i da nisam ni to jos u kompost odnijela a samo bi spavala i lezala danas 😂 i danas nam pocinje trudnicki tecaj 💪👍 ako netko ode sad prije u bubamaru molim slikice i info sta ste kupile 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.