Ma placam dopunsko, i za sad sam svega oslobodena nisam nista placala al me zanimalo informatovno dali treba za porod, hvala vam na informacijama
Dobro da ste pocele o tome pisat , meni istice negdje u 6 mj moram to ic produzit
Dobro da ste pocele o tome pisat , meni istice negdje u 6 mj moram to ic produzit
Mislim da ti se automatski produzuje, ali provjeri za svaki slucaj...
Ja otkako ga imam produžuju mi automatski. Jedino su rekli ako želim otkazati onda moram ići sama prekinut policu.
Pa di ste gušteri, izašlo sunce pa nikog nema 🤣🤣
Opran tepih, komarnici, auto, bicikli i konstrukcija od kolica 👌 ja prezadovoljna. Prozore ću krenuti od srijede jer po prognozi sljedeća tri dana opet kiša
Pozdrav ekipica :) ne treba ništa placati trudnica, imala ili ne dopunsko oslobodeni smo svih troškova! A uputnicu dobijete pred kraj, za bolnicu! Iako nije potrebna tj. da se desi da žena ide roditi u 30-om tjednu, pa nema naravno uputnicu, nece je nitko ostaviti da rada na cesti ispred bolnice 😁
Aha ja sam do prosle godine imala croatia osiguranje pa nemam pojma s njima se ugovaralo tako . 😁 fala na info provjerit cu ja to za svaki slucaj ☺ premda ne vjerujem da bi masili poslat uplatnicu 😁
Pozdrav ekipica :) ne treba ništa placati trudnica, imala ili ne dopunsko oslobodeni smo svih troškova! A uputnicu dobijete pred kraj, za bolnicu! Iako nije potrebna tj. da se desi da žena ide roditi u 30-om tjednu, pa nema naravno uputnicu, nece je nitko ostaviti da rada na cesti ispred bolnice 😁
Tocno tako. Ja nis ne placam ni nemam osim zdravstvene iskaznice i nitko mi nista nije naplatio. Na webu HZZO-a isto pise da su trudnice oslobodjenje svih troskova. Ajd da jednom nesto u ovoj zemlji ne moras platit 😂
Kzeli mislim da čak ta privatna osiguranja rade drugačije, muž je isto u Croatia osig. i njemu šalju obavijest prije isteka da će mu produljiti ako sam ne prekine. A ja preko HZZO-a ne dobijem ništa, samo si preko trajnog naloga skinu koliko im treba i to je to. Naravno nisu ludi da sami prekinu 😄
Pa di ste gušteri, izašlo sunce pa nikog nema 🤣🤣
Opran tepih, komarnici, auto, bicikli i konstrukcija od kolica 👌 ja prezadovoljna. Prozore ću krenuti od srijede jer po prognozi sljedeća tri dana opet kiša
Evo situacija približno slična, s tim da sam sve izbacila van, dok je pičilo sunce, pa mi je prije pola sata u tri minute oprala kiša 🙄. Nema nam pomoći 😂😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji