Meni je rečeno da bolnički pregledi počinju negde u 37. nedelji, ginekologu sam išla u OS, a bolnicu sam birala VU, znači kod nas je takav "tok" ...
Ma nejde mi se uopće jer bi gubila pola dana samo na to. A trudnoća je savršeno uredna za sad. Od 30og tjedna mi dr mjeri i bebine otkucaje, svaki put radi i vaginalni pregled i uzv tako da mislim da nema ni potrebe za bolnicom.
Ma nejde mi se uopće jer bi gubila pola dana samo na to. A trudnoća je savršeno uredna za sad. Od 30og tjedna mi dr mjeri i bebine otkucaje, svaki put radi i vaginalni pregled i uzv tako da mislim da nema ni potrebe za bolnicom.
Moj to radi na svakom pregledu pa sam za sad postedjena bolnice. Hvala bogu. Eto, svaki drugacije. Pa tko ce ga znat
Vidim da ste pisale o D1 uputnicama, ja sam je dobila na zadnjem pregledu. Jel ona vazi i za porod ili to ide posebno?
Meni moj doktor to nije nista spominjo. Nisam ni znala da treba uputmoca za porod 🤔
🙋♀️-24g
🙋♂️-34g
👨👩👦 🤰
Nikolina95, D1 uputnica važi za sve preglede koje će ti obavljati u toku trudnoće u bolnici, a ova druga što dobiješ važi za bolničko ležanje nakon poroda i označena je ono pod šifrom "B"
ayla u slučaju da nemaš dopunsko prilikom otpuštanja plaćaš participaciju (valjda deo neki, tj. sudeluješ u troškovima) takođe oni koji nisu osigurani i strani državljani bez zdravstvenog plaćaju troškove pretraga i lečenja po otpuštanju.
Nikolina95, D1 uputnica važi za sve preglede koje će ti obavljati u toku trudnoće u bolnici, a ova druga što dobiješ važi za bolničko ležanje nakon poroda i označena je ono pod šifrom "B"
Hvala, onda cu morat traziti tu drugu jer je nisam dobila.
🙋♀️-24g
🙋♂️-34g
👨👩👦 🤰
Sortiraj odgovore
Najstariji