Ljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    krino
    31. Svibanj 2019. 15:58

Mislim na prvi bolnicki pregled

bebaImama
    31. Svibanj 2019. 15:59

Meni je rečeno da bolnički pregledi počinju negde u 37. nedelji, ginekologu sam išla u OS, a bolnicu sam birala VU, znači kod nas je takav "tok" ...

srećica
    31. Svibanj 2019. 16:01

Ma nejde mi se uopće jer bi gubila pola dana samo na to. A trudnoća je savršeno uredna za sad. Od 30og tjedna mi dr mjeri i bebine otkucaje, svaki put radi i vaginalni pregled i uzv tako da mislim da nema ni potrebe za bolnicom. 

krino
    31. Svibanj 2019. 16:04

srećica

Ma nejde mi se uopće jer bi gubila pola dana samo na to. A trudnoća je savršeno uredna za sad. Od 30og tjedna mi dr mjeri i bebine otkucaje, svaki put radi i vaginalni pregled i uzv tako da mislim da nema ni potrebe za bolnicom.

Moj to radi na svakom pregledu pa sam za sad postedjena bolnice. Hvala bogu. Eto, svaki drugacije. Pa tko ce ga znat

srećica
    31. Svibanj 2019. 16:29

Onda ću se ja nadat da će i mene moj poštedit što dulje 😄 

Nikolina95
    31. Svibanj 2019. 19:46

Vidim da ste pisale o D1 uputnicama, ja sam je dobila na zadnjem pregledu. Jel ona vazi i za porod ili to ide posebno?
    Meni moj doktor to nije nista spominjo. Nisam ni znala da treba uputmoca za porod 🤔

🙋‍♀️-24g
    🙋‍♂️-34g
    👨‍👩‍👦 🤰

bebaImama
    31. Svibanj 2019. 20:13

Nikolina95, D1 uputnica važi za sve preglede koje će ti obavljati u toku trudnoće u bolnici, a ova druga što dobiješ važi za bolničko ležanje nakon poroda i označena je ono pod šifrom "B"

31. Svibanj 2019. 20:34

Dal koja zna dal treba dopunsko za porod i boravak u bolnici? 

bebaImama
    31. Svibanj 2019. 20:48

ayla u slučaju da nemaš dopunsko prilikom otpuštanja plaćaš participaciju (valjda deo neki, tj. sudeluješ u troškovima) takođe oni koji nisu osigurani i strani državljani bez zdravstvenog plaćaju troškove pretraga i lečenja po otpuštanju.

Nikolina95
    31. Svibanj 2019. 20:48

bebaImama

Nikolina95, D1 uputnica važi za sve preglede koje će ti obavljati u toku trudnoće u bolnici, a ova druga što dobiješ važi za bolničko ležanje nakon poroda i označena je ono pod šifrom "B"

Hvala, onda cu morat traziti tu drugu jer je nisam dobila. 

🙋‍♀️-24g
    🙋‍♂️-34g
    👨‍👩‍👦 🤰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.