Ljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    nena1986
    30. Svibanj 2019. 17:11

Ivonne

Šta ćete kuhati sutra?
    Ajmo ideje na sunce?
    Ja se premišljam između pite sa sirom i tikvicama ili tjestenina u umaku od tikvica.
    Imam i filete oslica mogla bi brudet slozit

Punjene paprike. (Dio zamrzavam...)  Već vidim, ubit će me žgaravica 🙄😂

nena1986
    30. Svibanj 2019. 17:15

mmamma

Kako se borite s bolnim leđima?
    Mene leđa bole od početka trudnoće… Ako duže stojim, hodam, sjedim, ležim… Bilo je perioda kad se noću nisam mogla namjestit nikako, pa bi prestalo na neko vrijeme, a sad je opet počelo… Samo se vrtim i ne mogu pronaći dobar položaj… Znala sam stavit manji jastuk ispod sebe ili banana jastuk, ali više ni to ne djeluje… Još mi najviše paše na leđima, ali znam da to nije dobro i onda mi još beba pritišće želudac pa me muči žgaravica… Baš komaa 😒

Ovaj zadnji mjesec nikako, ali mi bude dobro ako lagano šetam. Sjedenje uspravno, ubi bože. Ležanje, s boka na bok, pa me kukovi bole. O žgaravici da ne pričam a od prije tri dana sam I poprilično otečena... noge, ruke, malo I u licu 😵. U prvoj trudnoći nisam baš, sad .... 🙊

nena1986
    30. Svibanj 2019. 17:26

Ivonne

Šta ćete kuhati sutra?
    Ajmo ideje na sunce?
    Ja se premišljam između pite sa sirom i tikvicama ili tjestenina u umaku od tikvica.

Pita sa sirom i tikvicama 😍

krino
    30. Svibanj 2019. 18:57

Ivonne

Šta ćete kuhati sutra?
    Ajmo ideje na sunce?

Kus kus s tikvicama, paprikom i piletinom 😀 samo da je brzo gotovo, nisam za nis

• Ivonne
    30. Svibanj 2019. 19:02

nena1986

Ivonne

Šta ćete kuhati sutra?
    Ajmo ideje na sunce?

Punjene paprike. (Dio zamrzavam…) Već vidim, ubit će me žgaravica 🙄😂

Plakat ćeš 😂😂😂
    Mene ubija na sve, pogotovo na slatko.
    U prošloj ništa a sad od početka. Ja jedem sve pa trpim 😁

• Ivonne
    30. Svibanj 2019. 19:05

krino

Ivonne

Šta ćete kuhati sutra?
    Ajmo ideje na sunce?

Kus kus s tikvicama, paprikom i piletinom 😀 samo da je brzo gotovo, nisam za nis

Kus kus mi je otkriće od prije cca 3 godine kad sam krenula s dohranom s malim, do tad nisam koristila.
    Napraviš tak nešt umakasto s povrćem i mesom i u vruće ubaciš kus kus da upije. Brzo i fino

• Ivonne
    30. Svibanj 2019. 19:07

nena1986

mmamma

Kako se borite s bolnim leđima?
    Mene leđa bole od početka trudnoće… Ako duže stojim, hodam, sjedim, ležim… Bilo je perioda kad se noću nisam mogla namjestit nikako, pa bi prestalo na neko vrijeme, a sad je opet počelo… Samo se vrtim i ne mogu pronaći dobar položaj… Znala sam stavit manji jastuk ispod sebe ili banana jastuk, ali više ni to ne djeluje… Još mi najviše paše na leđima, ali znam da to nije dobro i onda mi još beba pritišće želudac pa me muči žgaravica… Baš komaa 😒

Ovaj zadnji mjesec nikako, ali mi bude dobro ako lagano šetam. Sjedenje uspravno, ubi bože. Ležanje, s boka na bok, pa me kukovi bole. O žgaravici da ne pričam a od prije tri dana sam I poprilično otečena… noge, ruke, malo I u licu 😵. U prvoj trudnoći nisam baš, sad …. 🙊

Haha mene opisuješ?? Samo ja sam davno otekla, ruke i noge si ne mogu prepoznati, nekak u facu i nisam baš.
    Eto da te utješim tu vodu stvarno ostaviš u bolnici. Ja se vratila nakon dva dana iz bolnice i vidjela sam si ponovno gležnjeve🤣🤣

30. Svibanj 2019. 19:31

Depilacijaaa 😩😩😩
    Noge okej, ali bikini zonaa... Ne idem kod kozmeticarke, ne cupam nego koristim britvice... Ali to mi postaje nemoguca misija... Pod tusem ne vidim nista, na pamet mi ne ide, a s ogledalom mi je isto cudno... Ludiim... Kako vi to rjesavate, imate neki trik? 😆

srećica
    30. Svibanj 2019. 19:47

Jao mmamma baš si mi našla bolnu temu! Već mjesec dana izvodim poze kao iz egzorcista da to obavim 🙈 malo pred ogledalom, malo legnem u kadu pa nogu dignem na rub kade pa tako dohvatim koji centimetar terena, pa malo na stojećki ali i dalje većinu napamet rješavam po osjećaju i staroj rutini.

nena1986
    30. Svibanj 2019. 20:00

mmamma

Depilacijaaa 😩😩😩
    Noge okej, ali bikini zonaa… Ne idem kod kozmeticarke, ne cupam nego koristim britvice… Ali to mi postaje nemoguca misija… Pod tusem ne vidim nista, na pamet mi ne ide, a s ogledalom mi je isto cudno… Ludiim… Kako vi to rjesavate, imate neki trik? 😆

Hahahaha .... jučer obavila u kadi, trajalo je pola sata, ko nilski konj, umirala sam od smijeha... ali mislim da sam uspjela. Sve na pipanje, ne vidiš ništa, ali barem se puno bolje osjećam.Blesavo je ali šta je, tu je... 😂😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.