Ljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    srećica
    30. Svibanj 2019. 14:21

I moraš biti svjesna da metoda "vadi ga van" nije baš neka metoda kontracepcije jer spermiji se nalaze i u predejakulatu i samim time možeš lako ostati trudna i bez da dečko ejakulira unutra....

Ivancica46
    30. Svibanj 2019. 14:42

srećica

Ivancice oprosti ali ja ne razumijem kako te brine taj drugi kako tako zaštićeni odnos, a ne brine te onaj prvi nezaštićeni? 🤔
    Da, šanse su dosta male, ali ako te toliko brine mogućnost trudnoće onda molim te poštedi se brige drugi put i koristi zaštitu odgovorno.

Pa srecice taj prvi je ono bio nezz kako da objasnim ugl izvadio na vrijeme da se tako izrazim pa se nekako ne plasim (jer znam ima i ta predsjemena tecnost) ali eto ti neplodni dani ali za razliku od.prvog drugi put me strah iz razloga sto je sperma mogla ostati .... msm koristim zastitu to je ispalo ne nadano i plus me je sokirao taj kondom jer mi se nikad nije desilo da pukne ... hvala na odgovorima 💕

• Ivonne
    30. Svibanj 2019. 14:46

Ivancica46

Ivonne

Ivancica46

Pozdrav nova sam ovdje pa.tako da nezz jel bas pitanje za ovdje ali oprostite . Uglavnom moje menstruacije isle su ovako 1.3 , 29.3 , 26.4 relativno tocno (28,29dana) ….e sad sam.ja ocekivala svoju mengu 24.5 medjutim nema je , nisam se plasila jer nisam imala odnose od zadnje menge ali djavo ne da mira , pa sam sinoc tj prije jutros 29.5 imala.odnose dva puta prvi put bez drugi put sa zastitom, drugi put mi je bio “kritican” iz razloga sto ne znam da li sam se odmakla kad je momak svrsio il sam “uspjela” zakaciti par kapi jer je kondom pukao odnosno bio je probusen na dva mjesta . Po vasem misljenju da li se trebam bojati jer su mi neplodni dani jer mi menga kasni pa je valjda logicni i druga stvar sto me momak tjesi s tim da kolicinski nije puno

Pitanje nije za ovdje ali ću ti odgovoriti, šanse da si trudna su užasno male, minimalne….
    Ne znam koliko godina imaš ali vjerojatno znaš da na svakoj zaštiti piše da ne štiti 100% od trudnoće, ni kondomi ni iskakanje van. Isto tako neke žene imaju ranije ovulaciju a neke čak pred samu mengu i ako si baksuz i mala količina sperme je dovoljna.

Ali ako ćeš po nekom normalnom prirodnom procesu šanse da si trudna su nikakve.

hvala ovdje sam nova tako da ne znam uopce da li imaju ove moje teme , ja se izvinjavam ako nekog uznemiravam , inace su mi plodni dani odnosni ovulacija nekih 6 i 7 .5 zadnji put kad mi je menga bila 26.4 ,,,, hvala ti puno na tvom odgovoru ja se nadam da nisam toliki baksuz s obzirom jer je to bio drugi put ta kvaliteta itd , ugl zelim srecu svima koji se trudite postati mame 💖

Ma sve 5 😊
    Ovdje su ti ženske koje su već trudne 🤣🤣

kzeli
    30. Svibanj 2019. 14:47

Ivonne

Ivancica46

Ivonne

Ivancica46

Pozdrav nova sam ovdje pa.tako da nezz jel bas pitanje za ovdje ali oprostite . Uglavnom moje menstruacije isle su ovako 1.3 , 29.3 , 26.4 relativno tocno (28,29dana) ….e sad sam.ja ocekivala svoju mengu 24.5 medjutim nema je , nisam se plasila jer nisam imala odnose od zadnje menge ali djavo ne da mira , pa sam sinoc tj prije jutros 29.5 imala.odnose dva puta prvi put bez drugi put sa zastitom, drugi put mi je bio “kritican” iz razloga sto ne znam da li sam se odmakla kad je momak svrsio il sam “uspjela” zakaciti par kapi jer je kondom pukao odnosno bio je probusen na dva mjesta . Po vasem misljenju da li se trebam bojati jer su mi neplodni dani jer mi menga kasni pa je valjda logicni i druga stvar sto me momak tjesi s tim da kolicinski nije puno

Pitanje nije za ovdje ali ću ti odgovoriti, šanse da si trudna su užasno male, minimalne….
    Ne znam koliko godina imaš ali vjerojatno znaš da na svakoj zaštiti piše da ne štiti 100% od trudnoće, ni kondomi ni iskakanje van. Isto tako neke žene imaju ranije ovulaciju a neke čak pred samu mengu i ako si baksuz i mala količina sperme je dovoljna.

hvala ovdje sam nova tako da ne znam uopce da li imaju ove moje teme , ja se izvinjavam ako nekog uznemiravam , inace su mi plodni dani odnosni ovulacija nekih 6 i 7 .5 zadnji put kad mi je menga bila 26.4 ,,,, hvala ti puno na tvom odgovoru ja se nadam da nisam toliki baksuz s obzirom jer je to bio drugi put ta kvaliteta itd , ugl zelim srecu svima koji se trudite postati mame 💖

Ma sve 5 😊

Već stomacine dobrano ispale van 😂🙉 

• Ivonne
    30. Svibanj 2019. 14:52

kzeli

Ivonne

Ivancica46

Ivonne

Ivancica46

Ma sve 5 😊

Već stomacine dobrano ispale van 😂🙉

🤣🤣🤣🤣 kornjače

30. Svibanj 2019. 15:02

Kako se borite s bolnim leđima? 
    Mene leđa bole od početka trudnoće... Ako duže stojim, hodam, sjedim, ležim... Bilo je perioda kad se noću nisam mogla namjestit nikako, pa bi prestalo na neko vrijeme, a sad je opet počelo... Samo se vrtim i ne mogu pronaći dobar položaj... Znala sam stavit manji jastuk ispod sebe ili banana jastuk, ali više ni to ne djeluje... Još mi najviše paše na leđima, ali znam da to nije dobro i onda mi još beba pritišće želudac pa me muči žgaravica... Baš komaa 😒

• Ivonne
    30. Svibanj 2019. 15:05

Ja se rotiram i na leđa i jedan i drugi bok. Puno mi pomaže taj banana jastuk.
    Ja većih problema imam sa zdjelicom i stidnom kosti ubijaju me koliko boli. Jedva se ustajem, premještam uzas 

• Ivonne
    30. Svibanj 2019. 15:07

Šta ćete kuhati sutra?
    Ajmo ideje na sunce?
    Ja se premišljam između pite sa sirom i tikvicama ili tjestenina u umaku od tikvica.
    Imam i filete oslica mogla bi brudet slozit

krino
    30. Svibanj 2019. 15:15

mmamma

Kako se borite s bolnim leđima?
    Mene leđa bole od početka trudnoće… Ako duže stojim, hodam, sjedim, ležim… Bilo je perioda kad se noću nisam mogla namjestit nikako, pa bi prestalo na neko vrijeme, a sad je opet počelo… Samo se vrtim i ne mogu pronaći dobar položaj… Znala sam stavit manji jastuk ispod sebe ili banana jastuk, ali više ni to ne djeluje… Još mi najviše paše na leđima, ali znam da to nije dobro i onda mi još beba pritišće želudac pa me muči žgaravica… Baš komaa 😒

Nikak. Mene rasturaju ledja. Muz me dize od pocetka trudnoce iz kreveta, sa kauca... Dok sam kogla lezat na trbuhu me masirao, sad trpim. Mozda vruci tus, ali ne pali svaki put.  Ne znam koliko si trudna, ali meni je malo stala ta krizobolja u drugom trimestru. Sad pod kraj je jos gora plus stidna kost, kukovi...ma sve kosti u tom predjelu. Jedva cekam da se izlegnem hahahaha

srećica
    30. Svibanj 2019. 15:45

Da pokucam u drvo, nije me još ništa zabolilo pa se nadam da ni neće još ovih mjesec dana do kraja.
    Jedina muka mi je moja stara boljka išijas koji se sad naravno pogoršao pod teretom trbuha tako da nema dugih trudničkih šetnji ili općenito dugo stajati na nogama. 2-3 sata u komadu max i onda moram odmorit.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.