Ljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Župčica
    15. Listopad 2018. 13:43

Rossa još jednom čestitke na plusiću.... Drago mi je da si odlučila tipkati s nama 

15. Listopad 2018. 14:09

lena, stvarno imamo sreće, tih sat vremena mi je baš mučno i povraćam, ali prije i poslije, ko da se ništ nije desilo 
    rossaa, dobrodošla, želim ti školsku trudnoći i ugodno druženje s nama 

15. Listopad 2018. 15:49

Jupiii, welcome :)
    Ja nemam mucnine i samo bih papala i spavala :)

Lavandica
    15. Listopad 2018. 16:09

Pitat cu vas otvoreno. Partner i ja se suzdrzavamo od seksa, i tako ce biti jos neko vrijeme. Medjutim, ono sto mi se vec dva puta dogodilo je orgazam u snu. Nakon prvog je bilo sve ok na ultrazvuku. I sada opet, a slijedeci mi je tek za 10 dana. Citala sam razno razne teorije, sad ne znam jel ima jos tko iskustva vezano za to. Ne zelim nauditi bebi, ali ne mogu na to utjecati kad se dogodilo nenamjerno. Molim vas pisite mi jer se osjecam koma

Stize nam Mihael ♡

Lady8
    15. Listopad 2018. 16:21

Hvala curke! Tako i ja vama, da sve bude u redu 

Lavandica ja bi pustila te teorije i ako je sve u redu "nastavila tako" :)

2019. 👨‍👩‍👦 ♥️
    Panorama ✔️
    Čekamo curicu 💓🌷💓

Župčica
    15. Listopad 2018. 16:33

Lavandice ne vidim razlog zasto bi .Bebici smetao orgazam... Mislim da je dapace ako je tbi ugodno i bebici je 😀 mislim da ukoliko nemate lijecnicku zabranu za odnose da se ne bi trebali ni patiti.. Samo njezno i polako 😉

Lavandica
    15. Listopad 2018. 16:38

Jeste vi kad prosle orgazam u trudnoci? Ginekolog nije spomenuo uopce odnose

Stize nam Mihael ♡

15. Listopad 2018. 17:26

meni je zabranio odnose, ali mislim da je to više zbog penetracije jer sam imala smeđkasti iscjedak u 5 tt, mislim da orgazmi nisu zabranjeni, bar se nadam da nisu, odnose nemamo, al to ne znači da ne postoje drugi načini za zadovoljstvo  tak da mislim da se ne zabranjuje zbog orgazma, nego zbog penetracije. stoga, go for it 

Lavandica
    15. Listopad 2018. 17:32

Hvala Tenci i ostale cure. Bas sam osjetljiva i eto.. bas mi se maternica grcila, toliko da me to probudilo. 

Stize nam Mihael ♡

• coolkiki
    15. Listopad 2018. 18:04

Hm...  ja normalno imam odnose, doktor nije zabranio, pa ja pretpostavljam da je odobreno, u prvoj trudnoci isto sve normalno bilo. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.